Det har altid….

Arkiv foto

- været svært at batte over en lav indledende score. Og det skete desværre igen for Kolding, da holdet lørdag spillede i Køge.

Kolding spillede overbevisende i markturen. Flotte greb, stokning, løbet ud, bowlet ud, fordelt på 5 bowlere da Køge var all out med 86 på tavlen på 18 overs. Bedst var Rasmus med 4 – 16,
Mikkel 2 – 16, Vijay 1- 9 og Mussi 1-20 og Osman 1-20.
Gærdeturen var derimod helt ved siden af, da ingen kunne bide sig fast og Kolding nåede meget beskedne 55 – 31 for lidt. Kun en gærdespiller tocifret.

Lørdag den 23. september er der inviteret til End of season for spillere, familie, passive, venner af KIF Cricket. Se mere info her på hjemmesiden.

KB vs Kolding.

Marginalerne var ikke på Koldings side, da søndagens kamp ude mod KB blev tabt med 21 point.
Et afbudsramt hold hold viste god moral, da holdet blev sendt i marken af KB’ anfører Iqbal, der viste, at ahns tis på landsholdet ikke ligger langt tilbage.
Kolding bowlede KB for 149 på kun 35 overs – flot, med et kasteangreb med stor bredde. Der blev skiftet ofte KB var presset
Bharat 2-19, Vijay 1-11, Mussi 1-35, Aziz 2-24 og Rasmus, der bowlede flot med 3 for 26. Santos fik grebet KB’ topscorer og sidste gærde på sin tredje bold.

Der var håb, men igen en katastrofal start. 7 (syv) gærder nede for kun 74, med masser af overs tilbage. Bharat (17) og Mussi (29) fik gjort KB nervøse. Totalen voksede støt, krydset med et par seksere fra Mussi og løb, så Mussi fik bold for det meste, inden han uheldigt blev grebet af kasteren. Aashish (15) havde bidt sig fast og sammen med Santos gav de forhåbninger om at batte sejren hjem. Desværre blev Aashish så stokket ud ig forsøget på endnu et grænseslag.

Trods nederlaget godt kæmpet.

Gæster fra Bakkeskolen

Fredag gæstede Bakkeskolen 9 kl idrætslinje med 24 drenge og 1 pige for at prøve det ædle spil.

Vijay og Lp introducerede eleverne til bat-teknik, markspil og bowling.

Eleverne var lydhøre og engagerede og det kunne ses under den afsluttende non-stop cricket inden det igen gik retur til dagens undervisning på skolen. Tak for besøget til Mette Poulsen og friske deltagere.

       

T20 med spænding til sidste bold

T20 med spænding til sidste bold, da Kolding lørdag mødte Ålborg og hjemmeholdet Viborg.

Fra første færd var forsigtigheden parkeret på sidelinjen og Kolding fik en brat opvågning.
Ålborg’ anfører Nika med 10 x 6 og 10 x 4 sendte scoren til 118 på kun 8 overs! Imponerende.
Og det må have været svært for Koldings bowlere. Da først Nika var væk, bowlet af Vijay (3-18) og Rajat (3-40) , fik lidt retning på bolden, og præsterede et ægte hattrick så Ålborg nåede 205 – en meget pæn score på de tilladte 20 overs. Mussi bidrog med 2 – 42 og Aziz 1-32.

Vi går selvfølgelig efter totalen, trods en skidt start med 2 nede for kun 5 point. Malcolm var i festhumør sammen med Aziz kom der igen gang i grænseslagene både i luften og langs jorden.
Malcolm 61 (8x6) og Aziz 77 (7 x 6).
3 nede for 93 Mussi 23 og Bharat 21 supplerede fint, så da sidste bold skulle kastes var stillinen uafgjort. Godt beregnet, da det vindende point blev slået og Kolding vandt med 2 st. gærder.

Næste kamp mod hjemmeholdet Viborg blev vi sendt i marken og Viborg var også aggressiv, efter 7 overs stod der 64 på tavlen. Da først åbnerne var væk gik det forholdsvis stærkt – Viborg all out for 137 efter 19 overs. Vidi 1-39, Rajat 4-18, Santosh 2-30 og Vijay 2-18
Igen faldt der straks 2 mand for 5 og igen kom Malcolm godt i gang 67 på 30 bolde, Bikash supplerede flot med 35 no (incl. 2 x 6), Aziz 13 no.

Kolding battede over på kun 14 overs.

Det forlyder at Kolding skal møde Køge i finalen i september, så måske kan der laves en klubtur med familie?

lp

Den omvendte verden…………

Arkiv foto

Sidste hjemmekamp præsterede Kolding 10 greb – denne gang var det Kolding’ tur til at blive grebet – ikke 10 – men 7 gange og så tabte vi til Esbjerg, der i langt højere grad udnyttede den hurtige bane og scorede efter behag, så det ud til.
Efter en fantastisk start – 2 Esbjerg gærder nede for kun 5 point. Et meget flot greb af Mussi på linien og en midterpind fra Bharat. Men så blev der lukket af og Esbjerg nåede ikke færre end 318 for alle med Nkomo suverænt i top med 127 point og Kasper Rubin 87. Koldings bowlingstatistik var ikke prangende, med Mussin 3-32, Bharat 2-54, Steffan 3-67 og Rajat 1-24.

Ved gærdet gik det egentlig fint – vi fulgte med i scoringstempoet langt derhen ad, men havde ikke som Esbjerg en eller to, der blev derinde. 154 efter 25 overs var vel Ok.
Vi endte med 103 for lidt, da sidste gærde blev dømt LBW. Aziz scorede 49 hurtige, Bikash 33, Andreas 29, Mussi 18, Steffan 16.

Næste kampe er i Viborg mod Ålborg og Viborg.

Det kan vel ikke gøres bedre

Det kan vel ikke gøres bedre, når modstanderne mister 10 gærder- grebet ud??

Nej vel?

Kolding valgte at gå i marken på trods af en våd mark – endda med småbyger undervejs.

Hvidovre mistede hurtigt 2 gærder for 16 – incl. topscoren fra lørdagens kamp i Esbjerg.

3 gærde faldt først ved 121, marken virkede lidt modløs, men Kolding holdt fast og Hvidovre var all out for 170 med 2 overs igen. Alle grebet ud! Mussi 1-32, Bharat 2-26, Steffan 1-24, Aziz 3-42 og Vijay toppede med 3-38.

Kolding åbnede med Steffan og Bekash. Og vi blev underholdt med klassecricket fra Steffan. Rigtig flot spil, hvor drives, cuts, pull til leg mv. Steffan faldt først ved 142 – godt drænet for kræfter. Cricket på et teknisk højt niveau, anerkendt af alle deltagere og mange tilskuere.
Søren (35) og Aziz (10) lukkede kampen med hele 25 overs igen.

Kolding vandt således med 6 stående gærder.

Næste kamp søndag hjemme mod Esbjerg.

Igen et ”ærgerligt” nederlag.

Glædeligt at se så mange tilskuere fra nær og fjern.

Trods god fight tabte Kolding søndag til formstærke Herning. Kolding tabte lodtrækningen og blev sendt i en våd mark. Allerede efter 7 overs var bolden meget våd og svær at få bevægelse i. Kolding fik hurtigt 3 gærder – 3 for 44 – men næste gærde faldt først ved 144, så det var svært, selv med glimrende markspil og gode greb. Herning endte på i alt 238, så der var noget at gå efter.
Bharat 3-28, Mussi 3-34, Vidi 1-36, Vijay 2-44.
32 extra er i overkanten, men svære betingelser for bowlerne.

Kolding fik igen en katastrofal start med 4 gærder nede for beskedne 21!
Christo (39) fik spillet gærdet rundt, men blev grebet som 5 gærde ved 63 godt støttet af Bharat. Ind med Malcolm – nu kom der gang i tavlen. Den ene flotte sekser (8 stk.) efter hinanden. Bharat (17) var sikker på, at han fejlagtigt blev dømt grebet bag gærdet. Mussi (21) kom ind og spillede flot igen. Malcolm blev godt grebet i outfielden medd 66 point ved scoren 7-159. Søren (26) kom ind og sammen med Mussi blev der scoret stille og roligt og inden Søren desværre måtte kapatulere, da scoren rundede 215 – 23 for lidt med 8 overs igen.
Herning fik en nogenlunde tør bold at spille med og deres fastbowlere kyste åbenbart Kolding, der sjældent møder et angreb med 5 i slip.
Nå – op på hesten igen - inden Hvidovre gæster Kolding på søndag.

Kolding 2 kom i gang efter sommerpausen.

Holdet mod Husum 2

Kolding 2 kom i gang efter sommerpausen, da de lørdag gæstede Husum i 4 division.

Man blev enige om at spille 2 x 20 overs.

Husum valgte at gå til gærdet og fik en fornuftig start med nogle hurtige point. Kasteangrebet blev skiftet hurtigt og da Aashish S fik kastet Cane Peber ud kom der hul. Gærderne faldt med jævne mellemrum og Husum nåede 144 for 6. Salahuddin 1 – 22, Aashish S 1 – 19, Vijay 1 – 32 og Martin Vitten – velkommen ny spiller – debuterede med 2 for 32, så mange blev prøvet.

Kolding fik med Vijay og Aashish en perfekt start. Åbningsgærderne scorede op til flotte 116 inden Aasish fladt med 32 point på tavlen. Vijay faldt lidt efter med flotte 54 inden Ankur B og Malcolm fik scoret de sidste point. Selvfølgelig med en flot 6’er fra Malcolm.

Kampen var flyttet frem fra 12. august.

lp

HVAD SKETE DER LIGE HER?????????????

Arkiv foto af Martin Pedersen 30 n.o

Kolding mødte lørdag Herning på udebane til sidste kamp inden sommerbreak. Noget tydede på, at sommerferien allerede var booket, da Kolding fik ørerne i maskinen.

Herning sendte Kolding til gærdet og Steffan måtte se på, at Hernings Stig Hedevang i første over snuppede 3 Koldingspillere i et ægte hat-trick. Gærderne blev ved med at falde med jævne mellemrum og kun Martin P og Vidi kunne skabe en gærdestand (37), men det var slut, da tavlen rundede 100. Martin P 30 no, Steffan 16, Andreas 13 og Vidi 18.
Ikke meget at råbe hurra for. Men dejligt at se Martin på holdet igen.

Herning brugte halvdelen af overne for at overtrumfe for tabet af 1 gærde (Bharat).

Næste kamp er hjemme den 6. august mod Herning.

Ærgerligt nederlag – igen til Ishøj!

Arkiv billede

En meget varm lørdag blev Kolding sendt i marken på en lynhurtig bane.
Mussi startede i vanlig stil meget præcis så 2 gærder nede for kun 4 point.!! Det blev hurtigt tydeligt, at afløsningsbowlerne ikke kunne bryde igennem, så Ishøj, der selvfølgelig gav nogle løse chancer, spillede klogt og øgede totalen. Det blev til en meget høj total på 348 for 7 på 50 overs. Azhar med flotte 176 toppede. Tydeligt, at Kolding godt kunnen have brugt en slow-bowler, der kunne lægge ”klatten” præcist.
Mussi 4-37, Bharat 1-23 + 2 løbet ud.

Kolding startede stærkt – noget tydede på, at man troede på, at kunne nå op. Scoringstempoet var OK, fulgt godt med. Steffan lavede lynhurtigt 77, Azis fulgte med 38, Andreas 32, Mussi 30, Bharat 27, Bikash 38, Shahid 24, men det hele endte med et knebent nederlag med 3 overs igen.

Opgaven kunne se umulig ud, men stor ros til holdet, der var lige ved og næsten. Lidt mere coolness undervejs kunne sagtens have udmøntet sig i et bedre resultat.
lp

Forrige Næste

Næste kamp 

Ingen planlagte kampe

1 Div.

 

4  Div.

 

T20

 

 

Sponsor for KIF-Cricket