Indestævne i Herning

Kolding hold
Vijay, Vidi, Bharat, Ganesh, Navdeep og 'ny mand' Praveen

1 kamp mod stærke Herning
Kolding valgt gå i marken pga tynd batting line stillet på dagen.
Kolding bowlede godt og diciplinerede lines og effektiv i marken derfor Herning nåede kun 94. Navdeep 3 gærde, Bharat med 2 gærde.
Kolding startede ok med bat spillede stille og roligt indtil den sidst over hvor der manglede kun 3 point til sejr med 6 bolde og 2 gærde tilbage.
Men der gik 'hjernedød' hos Koldings spillere der smed 2 sidste gærd uden at tilføje nogle point. ærgerligt at tænke på at Kolding spillede super 23 overs og men smed kampen på 3 bolde.
Vijay 20, vidi 22, Navdeep 12.
Efter 2 kampe pause Kolding spillede deres 2 kampe i træk.
Mod Aarhus , Kolding blive sendt i markturen først
igen kolding var god med bolden og kastede godt. aarhus nåede kun 74.
Navdeep 2 , Ganesh,Vijay og Praveen med 1 gærde.
Kolding start var okay med bat , missede Navddep ved 5 men Vijay og Vidi styrt batting og hentede sejren hjemme efter 10 overs.
vidi 20 og vijay 18 n.o.
Sidste kamp var meget intens og da Kertemide har tabt begge dagens kamp og vil gerne kom hjemme med en sejr.
Kolding valgt igen gå i marken . Det samme igen , super bolwing indsats stopper Kertemide med 85 all out i 10.3 overs.
Navdeep 3 gærde og Vijay og Bharat 1 gærde hver.
Kolding battede ok og en meget nervøs sejr hjemme mod et stærk Kerteminde.
Vijay 30 n.o , Vidi 14 og Bharat 18 n.o

Men dagens spiller var Navdeep som fik 8 gærde med super leg spin indsats.

Køre tur hjemmet var hyggelig og oplevet hele vejen hjemme den dansk blæsevejr med regn:-)

Næste gang i aarhus den 21.03

Vijay

Indestævne i Kolding Hallerne

Dagens hold bestod af 7 spillere, henholdvis Christo, Rasmus, Ganesh, Mikkel, Minik, Vidi og Andreas, hvor sidst nævnt blev 33 somre og præsterede en yderste overraskende præstation, trods lørdags fejring.

Dagens første kamp var mod Århus, som sidste gang ikke gav den store modstand. Dette vidste sig endnu gang at være tilfældet, hvor Århus går til gærdet først og laver 35 for 5 på 7.1 overs, hvor mr. ekstra var top score med 16 point.
Kolding åbnede med Christo (5*) og vidi (0), hvor Århus selv forærgede alle pointene, og med 23 på tavlen faldt første gærde, her kom Minik (4*) til, og spillede kampen hjem sikkert. 36 for 1 på 4.3 overs.

Dagens anden kamp var mod rivalerne Kerteminde, hvor Kerteminde går til gærdet først. Minik åbner bowlingen og på anden bold ryger første gærde, og næste over tager Rasmus endnu en og endda en WICKET MAIDEN, det hele tegnede på at Kerteminde kollaps, dog redde Yusuf (14) og Niru (19) med at bygge gode 33 point på totalen, hermed sluttede de på 62 for 5 på 6.3 overs.
Kolding åbnede med Christo (20*) og fødselsdagsBARNT Andreas (20*), Vidi (7*) og Rasmus (0) kommer til og ved størst held til Kerteminde, spiller Rasmus bolden hårdt i jorden og udover banden, hvor de ville løbe, men desværre rammer den os en stole og tilbage på banen lige i hænderne til Kerteminde. Minik kommer ind og laver 7 hurtige point og kampen er spillet hjem.
Kolding vinder således med 4 gærde og ender med 63 for 1 på 6.5 overs.

Dagens sidste kamp var mod Herning, som har været klart dominerende gennem hele turningen i Senior C puljen.
Herning går til gærdet først, og giver straks problem til Kolding, der havde svært ved at følge med, og herved ender Herning med 135 for 5 på 12 overs.
Kolding gik ind med gå-på-mod og var klart overbevist om at de sagtens kunne klarer det og vinde, desværre gik der ikke længe, før Christo kanter bolden lige op og bliver grebet for 3, Andreas (8) ryger også kort efter, Mikkel formåede ikke at score i denne omgang, herefter bliver Rasmus (4) endnu engang løbet ud, Ganesh kommer til og går lige så hurtigt igen. Kun Vidi (20*) formåede at pytte. Kolding ender med at tabe kampen med 79 point og ender på 56 for 5 på 5.5 overs.

Næste stævne er i Herning d. 9. februar.

Indesæson godt igang

Vijay

”Vi er kommet godt i gang med træning og kampe, senest var vi i Kerteminde” fortæller Vijay. ”Vi spillede først mod Kerteminde, hvor vi startede med at lave 120, Bharat 21, Vidi 21, Vijay 17, Andreas 15. Med bolden tog Santosh 2, Bharat 1 og Ganesh 1 gærde, så Kerteminde nåede kun 86. Derefter var det ”kamp (?) mod Århus, hvor vi startede med beskedne 99, Vijay 39 og Vidi 12. Beskedent, men 3 overs senere var alle Århus-gærder ude for kun 9 point. Sidste kamp mod Herning blev tabt da vi kun lavede 68. Vijay tog det ene gærde inden Herning overtrumfede.
En kamp vi skulle have vundet , men gærdespillet var for sløjt, trods alt en godkendt indsats slutter Vijay af med en påmindelse om, at vi træner hver mandag i KoldingHallerne.
Næste stævne i Kolding den 26. januar.

Sponsor for KIF-Cricket