Sidste slag er slået på Præsteengen.

”Lidt vemodigt, at der ikke længere skal spilles cricket her, hvor vi er mange, der har tilbragt utallige timer.” lyder det fra en af de trofaste tilskuere til søndagens kamp mod Ishøj.

Flere fandt denne dag vej til banen, selv om kraftige byger dominerede det meste af Koldings marktur. Mere ”vandpolo” end cricket, der normalt kun spilles i sol og varme.

Kolding blev sendt i marken og fik en rigtig god start mens bolden var tør. Snart kom bygerne i jævn strøm, nogle endda så kraftige at det meget svært at arbejde med bolden. 6 gærder nede for 46 point, 8 for 107 – så det så lovende ud. De sidste Ishøjgærder udnyttede de vanskelige forhold og øgede til 171 point på de afsatte 35 overs.

Selv om solen kom frem i pausen lykkedes det ikke Kolding rigtig at få gang i scoren. Scoringstempoet var godt nok, men da kun Vidi (29) og Rasmus (23) kunne holde sig inde, var slaget slut med kun 109 på tavlen, 62 point for lidt.

Koldings kasteresultater: Martin 3 – 22, Osman 2-20, Vijay 1 – 31, Aziz 1 – 27, Navdeep 2 – 33 og Bharat 1 – 16.

Kolding vs AB

På en dag, hvor alle var klar - både i marken og ved gærdet, viste resultatet, at den gode og velbesøgte træning giver udbytte.

AB gæstede Kolding og valgte at gå til gærdet. Fra starten blev AB'erne holdt i et jerngreb med god længde og præcis bowling. Gærderne faldt jævnt ved 12, 51, 51, 67, 93, 94 og kun de sidste gærder slog lidt fra sig, så alle var ude for 176 point.

Rasmus bowlede flot, tog 3 gærer for kun 35 point på sine 10 overs. Suppleret af Osman 2-37, Bharat 2-30, Ahmad 1-25 og Mikkel Sørensen 1-21.

Markspillet var fint, og det der blev tabt var svære forsøg. 26 extra.

Gærdespillet: Saad åbnede som sædvanligt og fik taget pynten af AB inden han blev kastet med 20 på tavlen. Ahmad spillede en flot halvleg og endte med 81 (10 x 4 og 4 x 6), Martin bidrog med 12, blandt andet med en sekser, der måtte hentes på den anden side af Marcus Alle. Søren (22 no) og Rasmus (18) gjorde arbejdet færdigt med kun 5 gærdefald.

Et tilfredsstillende resultat af den gode og velbesøgte træning.

Næste opgave er T20 med to kampe i Fredericia den 26. juli fra kl. 13.00

T20 – søndag

SURT SHOW. Kolding mødte som sædvanlig i god tid til morgenkaffe og opvarmning kl. 8.00.

Vejret var surt – det småregnede og blæste en pelikan fra vest. 9.15 fik vi via DCF besked på, at Viborg netop havde meldt afbud til dagens stævne. Flot, at de allerede 45 min før kampstart kunne mande sig op til at give besked. Til DCF!

Heldigvis kom Kerteminde i god tid, så dagens kamp kunne komme i gang allerede kl. 12.30.

Kolding kom til gærdet og fik en rigtig dårlig start – 3 gærder nede for kun 12 point. Det fortsatte 4 for 28 og da anfører Vidi faldt som 5 gærde ved 38 så det mørkt ud ligesom vejret. Osman og Andreas fik hævet til 84 og Rasmus og Osman (53) fik gang i grænseslagene så alle var ude med 4 bolde igen og en score på 128.

I marken startede Steffan traditionen ro med at tage åbningsgærdet i første over og Kolding bowlede fint, Navdeep 2 for 15, Mikkel S imponerende 4 for 20 og Bharat 2-13 sørgede for, at Kerteminde kun nåede 88. De sidste 5 gærder bidrog kun med 4 point.

En våd dag i kraftig vind med fin cricket i perioder.

Lørdag kommer traditionsrige AB på besøg – kampstart kl. 11.00

lp

Flot sejr i Glostrup.

That's cricket.

Det gode vejr med blå himmel og højt solskin og varmt, blev belønnet med en flot indsats af Kolding, da de lørdag på udebane besejrede Glostrup.

Kolding sendte Glostrup til gærdet og startede op med præcis og billig bowling. Steffan fik den ene åbner med det samme. Men den anden holdt fast og udnyttede Koldings manglende evne til at gribe!! Han faldt først da han havde over 50. Derefter kom Malik ind – også han nød godt af tabte gribechancer inden han faldt. Glostrup nåede 204 for alle på 41 overs.

Martin 3 for 20, Steffan 2 – 56, Vijay 2-27, Aziz 2-28, og Bharat var med igen – fik 1-22.

Kolding startede med Saad og Ali stille og roligt, Ali røg hurtigt, Aziz kom ind og spillede teknisk flot med godt gang i scoringen. Martin kom ind til Aziz og de havde et godt partnerskab inden Aziz måtte overgive sig med 65 på tavlen. Flot. Martin forsatte godt støttet af Osman og sammen hævede de fra 109 til det vindende 205 for kun 4 gærder. En god sommerdag i Glostrup. Martin 63 no og Osman 34 no.

Der er lagt op til en gang marktræning i den kommende uge. Næste kampe er søndag hjemme, hvor Viborg og Kerteminde kommer til en gang T20 med 3 kampe.

Søren

Lidt om de første T20 kampe vs Ålborg og Ikast Brande.

Selv om begge kampe blev tabt fik vi spillet både godt og skidt.

Ålborg blev sendt til gærdet af anfører Vidi, men vi fik ikke rigtigt hul før de havde scoret 54, bowler var Santosh med et fantastisk greb af Mikkel i slip. Gærderne faldt med jævne mellemrum og Ålborg nåede 159 – en rigelig høj score at spille efter. Starten gik Ok, men tålmodigheden var ikke for stor selv om scoringstempoet var tæt på det nødvendige. Vidi gik forrest med 53, men presset betød, at der skulle tages chancer og til sidst var vi 7 point kort med 2 bolde igen, da alle var ude.

Næste kamp var mod Ikast-Brande, hvor vi blev sendt i marken i regnvejr. Langt mere farlige og bedre rytme og gejst – 5 gærder nede for 50. Forskellige bowlere blev prøvet. Uheldigvis blev Saad tidligt gjort ukampdygtig, så vi sluttede med 10mand. 137 for 7.

Ved gærdet gjorde Aziz (31) og Vidi (32) godt arbejde med at bygge en gærdestand op, men som det tit sker, faldt begge lige efter hinanden og kun Revy (19) kunne skabe lidt spænding – men kun 10 mand betød, at alle var ude for 120.

Næste kamp er i 1. division i Glostrup

Van(d)vittigt og højdramatik

da Kolding lørdag mødte stærke Esbjerg i sæsondebuten.

Skøre fodboldhooligans sørgede for dramatikken med et kanonslag over hækken. Minutter efter blev cricketbanen invaderet af flere politifolk, der udså sig rare Peter Banke fra Esbjerg til visitation, trods protester fra alle med og modspillere – ren Politiskolen 4 eller 5.

Komisk, da Peter, der er elitevægtløfter, sandsynligvis nemt kunne have pakket politifolkene sammen og puttet dem i lommen.

Kolding blev sendt i marken og fik dagens mange regnbyger at slås med – undertegnede forstår slet ikke, at man bliver sendt på banen, når det regner sådan.

De umulige forhold lettede Esbjergs vej til en stor score med bl. a et flot century til Frederik Klokker. Esbjerg lavede 244 for 3 – kun Martin (2) og Vijay (1) fik gærder.

Efter den lange marktur blev indsatsen ved gærdet ikke noget at råbe hurra for. Alt blev åbenbart slået i luften og grebet, så kun fire med tocifret score betød, at Kolding var ude for kun 103 point.

Heldigvis kunne kampen sluttes af i ”næsten” solskin.

Lørdag er opgaven to T20 kampe i Ålborg.

Og der bliver rig adgang til at træne i den kommende uge – vejret bliver flot.

LP

Indestævne i Herning

Kolding hold
Vijay, Vidi, Bharat, Ganesh, Navdeep og 'ny mand' Praveen

1 kamp mod stærke Herning
Kolding valgt gå i marken pga tynd batting line stillet på dagen.
Kolding bowlede godt og diciplinerede lines og effektiv i marken derfor Herning nåede kun 94. Navdeep 3 gærde, Bharat med 2 gærde.
Kolding startede ok med bat spillede stille og roligt indtil den sidst over hvor der manglede kun 3 point til sejr med 6 bolde og 2 gærde tilbage.
Men der gik 'hjernedød' hos Koldings spillere der smed 2 sidste gærd uden at tilføje nogle point. ærgerligt at tænke på at Kolding spillede super 23 overs og men smed kampen på 3 bolde.
Vijay 20, vidi 22, Navdeep 12.
Efter 2 kampe pause Kolding spillede deres 2 kampe i træk.
Mod Aarhus , Kolding blive sendt i markturen først
igen kolding var god med bolden og kastede godt. aarhus nåede kun 74.
Navdeep 2 , Ganesh,Vijay og Praveen med 1 gærde.
Kolding start var okay med bat , missede Navddep ved 5 men Vijay og Vidi styrt batting og hentede sejren hjemme efter 10 overs.
vidi 20 og vijay 18 n.o.
Sidste kamp var meget intens og da Kertemide har tabt begge dagens kamp og vil gerne kom hjemme med en sejr.
Kolding valgt igen gå i marken . Det samme igen , super bolwing indsats stopper Kertemide med 85 all out i 10.3 overs.
Navdeep 3 gærde og Vijay og Bharat 1 gærde hver.
Kolding battede ok og en meget nervøs sejr hjemme mod et stærk Kerteminde.
Vijay 30 n.o , Vidi 14 og Bharat 18 n.o

Men dagens spiller var Navdeep som fik 8 gærde med super leg spin indsats.

Køre tur hjemmet var hyggelig og oplevet hele vejen hjemme den dansk blæsevejr med regn:-)

Næste gang i aarhus den 21.03

Vijay

Indestævne i Kolding Hallerne

Dagens hold bestod af 7 spillere, henholdvis Christo, Rasmus, Ganesh, Mikkel, Minik, Vidi og Andreas, hvor sidst nævnt blev 33 somre og præsterede en yderste overraskende præstation, trods lørdags fejring.

Dagens første kamp var mod Århus, som sidste gang ikke gav den store modstand. Dette vidste sig endnu gang at være tilfældet, hvor Århus går til gærdet først og laver 35 for 5 på 7.1 overs, hvor mr. ekstra var top score med 16 point.
Kolding åbnede med Christo (5*) og vidi (0), hvor Århus selv forærgede alle pointene, og med 23 på tavlen faldt første gærde, her kom Minik (4*) til, og spillede kampen hjem sikkert. 36 for 1 på 4.3 overs.

Dagens anden kamp var mod rivalerne Kerteminde, hvor Kerteminde går til gærdet først. Minik åbner bowlingen og på anden bold ryger første gærde, og næste over tager Rasmus endnu en og endda en WICKET MAIDEN, det hele tegnede på at Kerteminde kollaps, dog redde Yusuf (14) og Niru (19) med at bygge gode 33 point på totalen, hermed sluttede de på 62 for 5 på 6.3 overs.
Kolding åbnede med Christo (20*) og fødselsdagsBARNT Andreas (20*), Vidi (7*) og Rasmus (0) kommer til og ved størst held til Kerteminde, spiller Rasmus bolden hårdt i jorden og udover banden, hvor de ville løbe, men desværre rammer den os en stole og tilbage på banen lige i hænderne til Kerteminde. Minik kommer ind og laver 7 hurtige point og kampen er spillet hjem.
Kolding vinder således med 4 gærde og ender med 63 for 1 på 6.5 overs.

Dagens sidste kamp var mod Herning, som har været klart dominerende gennem hele turningen i Senior C puljen.
Herning går til gærdet først, og giver straks problem til Kolding, der havde svært ved at følge med, og herved ender Herning med 135 for 5 på 12 overs.
Kolding gik ind med gå-på-mod og var klart overbevist om at de sagtens kunne klarer det og vinde, desværre gik der ikke længe, før Christo kanter bolden lige op og bliver grebet for 3, Andreas (8) ryger også kort efter, Mikkel formåede ikke at score i denne omgang, herefter bliver Rasmus (4) endnu engang løbet ud, Ganesh kommer til og går lige så hurtigt igen. Kun Vidi (20*) formåede at pytte. Kolding ender med at tabe kampen med 79 point og ender på 56 for 5 på 5.5 overs.

Næste stævne er i Herning d. 9. februar.

Indesæson godt igang

Vijay

”Vi er kommet godt i gang med træning og kampe, senest var vi i Kerteminde” fortæller Vijay. ”Vi spillede først mod Kerteminde, hvor vi startede med at lave 120, Bharat 21, Vidi 21, Vijay 17, Andreas 15. Med bolden tog Santosh 2, Bharat 1 og Ganesh 1 gærde, så Kerteminde nåede kun 86. Derefter var det ”kamp (?) mod Århus, hvor vi startede med beskedne 99, Vijay 39 og Vidi 12. Beskedent, men 3 overs senere var alle Århus-gærder ude for kun 9 point. Sidste kamp mod Herning blev tabt da vi kun lavede 68. Vijay tog det ene gærde inden Herning overtrumfede.
En kamp vi skulle have vundet , men gærdespillet var for sløjt, trods alt en godkendt indsats slutter Vijay af med en påmindelse om, at vi træner hver mandag i KoldingHallerne.
Næste stævne i Kolding den 26. januar.

Næste kamp 

1 Div.

19 Maj.

 

Kolding 1 - Svanholm 2

Lane @ Kolding kl. 10

Turneringsplan 2024

 

4  Div Vest.

20 Maj.

Kolding 2 - Husum 2

Lane: Kolding kl: 11

Turneringsplan 2024

 

T20

2 Juni.

Kolding 1 - Skanderborg 2

kl 10

Kolding 1 - Viborg 1

kl: 16

Lane: Kolding

Turneringsplan 2024

 

Sponsor for KIF-Cricket