Ulideligt spændende,

lige til det sidste, da Kolding spille årets sidste kamp i Husum.

Husum skulle vinde og det gjorde de desværre med mindst mulig margen, nemlig et stående gærde. Og årets rækkevinder skulle derfor findes efter ”målscore” og her var Husum marginalt bedre.

Kampen var (årsag ukendt, red.) reduceret til 2 x 30 overs, og det var Kolding ikke lige forberedt på, så det blev til en beskeden score på130 for alle. Undervejs battede Christo igen fornuftigt – 33 point, men fandt ikke nogen hjælp undervejs. Kun Mussi (11) og Martin – flotte 50 no var tocifret.
Martin og sidste gærde Mikkel, spillede flot cricket og fik stille og roligt totalen hævet fra 90 til 130 for alle. Det var god cricket.

130 var en svær en at skulle bowle til, men godt markspil og rimelig bowling fik gærderne til at falde, stort set i samme tempo som vores halvleg, så Husums sidste gærde skulle lave 14 point og det lykkedes med hiv og sving. Vijay bowlede 3 for 30, Martin 2-16, Mikkel 2-34 og Mussi 1-19.

Ærgerligt at vi ikke fik det sidste gærde, men holdet fortjener stor ros for en meget flot sæson, hvor Kolding har sat et meget positivt aftryk på turneringen.

Der er plads til forbedringer.

Søndag var Kolding i Sønderborg, hvor der blev spillet 3 kampe. Indendørs er noget andet – der skal spilles langs jorden, løbes hurtigt mellem gærderne og ikke mindst bowles præcist, ikke nødvendigvis hurtigt. Klare forbedringer undervejs efter et klart nederlag, en meget tæt kamp og til sidst en klar og overbevisende sejr. Der var god debut til Malmcom – velkommen.

Formand Vijay melder om god tilslutning til træning, så der kan meldes om bedre resultater i de kommende turneringer.
lp

God cricket, flot bane, godt vejr,

God cricket, flot bane, godt vejr, ny overdækket terrasse, masser af tilskuere, god service i klubhuset.
Hvad kan man forlange mere på en cricketlørdag?
Jo, selvfølgelig en sejr og det gav spillerne de trofaste tilskuere da kampen mod Esbjerg blev vundet med 6 stående gærder.
Esbjerg startede flot med flere grænseslag langs jorden på den lynhurtige bane. Kolding viste varieret kvalitet i marken. Mussi fik hul igennem til Jacob Robins gærdepind. Vores gode ven Sreeram R kom ind og spillede frisk til inden han blev dømt LBW. Mussi fik også Kasper Rubin (75). Mikkel bowlede igen stabilt og imponerede med 2 for 27 på sine 10 overs. Efter en lille nedtur i marken blev der skiftet bowlere og Esbjerg var all out for 200 point. Martin 1 for 14 på 7 overs, Mussi lidt dyr med 3 – 54, men fjernede begge Rubin brødrene. Vijay supplerede med 3 for 29 – flot. Igen god disponering af anfører Søren undervejs.

Kolding kendte recepten. Stille og roligt. Første gærde ved 16, næste ved 67, så 126 og 158. Andreas spille en flot åbning og var der til 158 i alt 30 overs – virkelig imponerende. Han endte med 53 på tavlen. Undervejes viste Aziz med 37, Christo med 44, Bharat (late beers – godt han nåede frem) 26 no, der sammen med Martin (21 no) gjorde arbejdet færdigt, så Kolding vandt med 6 stående gærder.
Og ikke mindst fandt sin plads som nr. 1 1. division.
Lørdag spiller vi så i Husum og vinderen rykker i Elitedivisionen!!!

Positiv overraskelse...........

Arkiv foto

Traditionelt har Kolding i mange år haft svært ved at vinde begge kampe på de såkaldte Dobbeltture med kampe både lørdag og søndag.
Men ikke i år. Om det er lørdagens ”Indiske buffet” eller andet der inspirerede vides ikke, men også søndagens kamp mod KB blev vundet efter en koncentreret indsats.
Kolding blev igen sendt i marken. Efter en lidt løs start blev bowlingen farligere, så KB' gærder begyndte at falde. Da Mikkel kom på, startede han med et gærde på første bold og siden gik det helt formidabelt. Han endte med flotte 5 for 23 suppleret af en god mark, der holdt griberne. Anfører Søren toppede med 3 stk. af slagsen, også Bikash greb, Osman fik 2 – 23, Imran N 1 – 34, Mustafa M 1 – 11 og selv Vijay fik både maiden og 1 for 15. KB var ude for 125 point på de tildelte 35 overs.
Vijay og Christo erstattede Martin og Andreas fra lørdagens kamp.

Ved gærdet gav Bikash (13) og Vijay (21) os en god start. Da de faldt kom Aziz og Christo til og med flot disciplineret spil battede de over KB' indledende score. Da de var spillet ind blev der stort set scoret på hver bold og det frustrerer ethvert hold. Flotte 48 til Aziz suppleret af Christo med 35.
næste kamp er hjemme lørdag mod Esbjerg.

Helt surrealistisk.

Arkiv foto

Kan ikke mindes så fornemt et resultat efter lang og træls ventetid pga. regn, regn og atter regn.
Udekampen mod Svanholm startede træls. Vi måtte sende Steffan hjem med kraftig fibersprængning – måtte vente i 4 stive timer inden kampen blev startet som en T20 og blev sendt til gærdet af lodtrækningen.
Vi fik en dårlig start med 4 gærder nede for beskedne 25 point. Martin med 27, Osman med 32 godt hjulpet af Mohommad og Bharat sørgede for, at vi trods alt nåede beskedne 91 point på de tildelte 20 overs. Mikkel prøvede endelig at batte og bidrog med 7 point no.

En forrygende marktur ventede. Første gærde faldt ved 25, 4 ved 54 og 10 for kun 58 point!!
Bharat havde medbragt familien og de skulle lige se, hvordan man ordner Svanholm. 5 gærder for kun 5 point (endda incl. 2 wides)!!!!! Respekt – også til resten af holdet, der bidrog med sikre greb, løbet ud og tæt bowling. Imram Nasiry 2 for 13, Mikkel 1-17 og Mussi 1 gærde på den bold, der manglede for at slutte matchen. Et historisk flot resultat.
Tillykke til anfører Søren' og hele holdet.

Kolding vandt – elektronikken tabte.

Kolding vandt søndag over Svanholm på en OK indsats både med bat og bold.
Svanholm sendte Kolding i marken i det dejlige cricket vejr. Scoretavle voksede langsomt, men ved 60 var der 3 gærder nede og så faldt mistede Svanholm gærder ved 81 og 126, så alle var ude med 149 på tavlen. Ikke meget på den hurtige bane. En godkendt indsats i marken med gode greb og 2 x løbet ud, hvilket tyder på en koncentreret indsats. Ikke mange fejl at berette om. Martin 3 – 32, Osman 2-11, Mussi 1-36, Steffan 1-21 og Mikkel med 1-35 på 10 overs.

Ved gærdet var Kolding ikke uheldig med at flere bolde i starten dalede ned i ”hullerne”, men senere fik specielt Christo og Martin vist flot gærdespil – vi kan ikke give nærmere oplysninger om hvor meget de hver i sær scorede da elektronikken gik ”ned” undervejs. Christo var dog over 50, da vi for tabet af 5 gærder passerede Svanholm' score. Kolding og Husum har nu begge tabt 2 kampe, så det spidser til i toppen af divisionen. Næste weekend byder på to kampe i København.

Varm tur til Sønderborg.

God cricket og spænding til sidst.

Kolding fik hjælp af 11 årige Indi, så der var fuldt hold, der startede ved gærdet. Totalt nåede vi over 300 – præcist 306 på de tilladte 40 overs. Et sjældent ”næsten century” fra formand Vijay på 96 point var sammen med Nischal S med 92 point hovedaktører til de mange point. 11 årige Indi holdt sit gærde som sidste mand, så totalen nåede fra 290 til 306, flot og det viste sig at være nok til de vindende point til sidst. Sandeep J 17, Mussi 10, Aziz 32 bidrog også.
Sønderborg bidrog med 35 extra.

I marken – der var ekstrem hurtig – blev der kæmpet flot. Igen førte Vijay sig frem med 3 for 47, Mohommad 2 for 75 og Sukhpal S 1 for 29. Gærderne faldt jævnt derudad og sidste bold viste så 298 for 8 gærder. Stærkt kæmpet – kun 18 extra, også vigtigt at holde nede i en lang marktur.

Undervejs hjem blev der holdt ”pizza” pause – ingen var appelsinfri.

Sejre til KIF2 i Husum

Familietur med hygge, heppekor og gode sportslige resultater.
Klubben havde god opbakning til invitationen om at deltage i turen til søndagens kampe i Husum.
Alle kom til fadet med enten bat og eller bold, mens de medbragte supporters skabte masser af fin og højlydt stemning undervejs.
Husum startede ved gærdet og scorede på de tilladte overs 147 point. Mohommad S 1-26, Rajat S 2-32, Nischael S 39 og Vijay 38 no førte Kolding til sejr, godt hjulpet af en Husum bowler, der måtte lide den tort, at afvikle en over, brugte 19 bolde og Kolding blev godskrevet med 27 point.
Næste kamp startede Kolding ved gærdet, scoren blev 158 fordelt på flere spillere.
Husum svarede igen som lyn og torden – 45 point på 3 over – men så gik gassen af ballonen, takket være ikke mindst Beant S med 5 gærder for kun 19 gjorde sit til, at Husum var all out med 116 på tavlen. Man var sent hjemme da de fleste lige skulle en tur til Fleggaard undervejs.
Tak for en god dag – også tak til Husum, der var klar med masser af pizza.
lp

GODT KÆMPET.....

På billede Mikkel Sørensen bowlede 5-52, Osman bowlede 4-31

da Kolding lørdag mødte Ishøj på hjemmebane. Småregn gjorde, at flere ikke rigtig kunne stå fast og bowlingen var ikke op til vanlig standard, selv om Osman på første bold fik grebet åbneren. God start. Ishøj fik sig spillet ind og med lidt hjælp fra marken fik de hævet scoren til 177 for kun 4 gærdefald. Den høje score indikerede en slutscore på 260, men gode greb på tættere bowling løste op og Ishøj sluttede på 220 for alle. Osman 4 – 31 og Mikkel med flotte 5-52 delte gærderne mellem sig.
En rimelig score at gå efter. Selv om både Vidi og Oasman blev småskadet under vejs.
Trods et gærdfald i første over fik Andreas og Aziz hævet scoren til 63 før Andreas blev dømt LBW.
Aziz var i hopla, spillede god cricket inden han faldt med flotte 78 på tavlen. Steffan og Søren fik totalen på 158 sammen med Mustafa Mayar – Mussi, der spillede forrygende med flotte drives og grænseslag. Vijay faldt ved 198 og ind med Osman (14 no), der fik en løber med ind. Nu begyndte det at blive spændende inden Mussi med en flot sekser hen over hovederne på tilskuere og Ishøjspillere. Mussi scorede 81 no med en flot SR ligesom Aziz på 99 cementerede en god sejr, trods problemer undervejs. Dejligt at man kan kæmpe sig ud af problemerne. Næste kamp i 1. division er den 21. august hjemme mod Svanholm. 4. diviion spiller næste week-end i Husum.

T20 16 juli 2022

Forrige Næste

Næste kamp 

1 Div.

19 Maj.

 

Kolding 1 - Svanholm 2

Lane @ Kolding kl. 10

Turneringsplan 2024

 

4  Div Vest.

20 Maj.

Kolding 2 - Husum 2

Lane: Kolding kl: 11

Turneringsplan 2024

 

T20

2 Juni.

Kolding 1 - Skanderborg 2

kl 10

Kolding 1 - Viborg 1

kl: 16

Lane: Kolding

Turneringsplan 2024

 

Sponsor for KIF-Cricket