Til alle medlemmer!

Det er muligt at komme med til Hovedbestyrelsens generalforsamling d. 26/3-2020.

Tilmelding skal ske av@koldinghallerne.dk inden d. 20/3-2020.

 

Indkaldelse og dagsorden til generalforsamlingen efterfølgende.

Bestyrelsen.

 

 

Til alle medlemmer i Kolding Idræts Forening  Kolding, den 26. januar 2020  Der indkaldes hermed til  Generalforsamling i Kolding Idræts Forening torsdag den 26. marts 2020 kl. 18.30 i SYDBANK ARENA, Ambolten 2-6, Kolding.  Dagsorden:         1.    Valg af dirigent             2.    Hovedbestyrelsens beretning 3.a) regnskab for det foregående år  b) budget for det kommende år c) fastsættelse af kontingent                            4.    Indkomne forslag             5.    Uddeling af årets lederpris 6.Valg af Forretningsudvalg: a) Formand, ulige år b) To medlemmer, ulige år c) To medlemmer, lige år d) Revisor e) Orientering om bestyrelsesmedlemmer i driftsselskaberne  7.Eventuelt Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.  Umiddelbart før generalforsamlingen serveres der dansk bøf med løg (kl 18.00).  Af hensyn til bespisningen bedes tilmelding foretaget senest den 20. marts 2020 til:  Anne Villumsen på av@koldinghallerne.dk.  Med venlig hilsen  Torben Andersen  Kolding Idræts Forening  Til alle medlemmer i Kolding Idræts Forening  Kolding, den 26. januar 2020  Der indkaldes hermed til  Generalforsamling i Kolding Idræts Forening torsdag den 26. marts 2020 kl. 18.30 i SYDBANK ARENA, Ambolten 2-6, Kolding.  Dagsorden:         1.    Valg af dirigent             2.    Hovedbestyrelsens beretning 3.a) regnskab for det foregående år  b) budget for det kommende år c) fastsættelse af kontingent                   ne forslag             5.    Uddeling af årets lederpris 6.Valg af Forretningsudvalg: a) Formand, ulige år b) To medlemmer, ulige år c) To medlemmer, lige år d) Revisor e) Orientering om bestyrelsesmedlemmer i driftsselskaberne  7.Eventuelt Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.  Umiddelbart før generalforsamlingen serveres der dansk bøf med løg (kl 18.00).  Af hensyn til bespisningen bedes tilmelding foretaget senest den 20. marts 2020 til:  Anne Villumsen på av@koldinghallerne.dk.  Med venlig hilsen  Torben Andersen  Kolding Idræts Forening  Til alle medlemmer i Kolding Idræts Forening.


Kolding, den 26. januar 2020
Der indkaldes hermed til
Generalforsamling i Kolding Idræts Forening torsdag den 26. marts 2020 kl. 18.30 i SYDBANK
ARENA, Ambolten 2-6, Kolding.


Dagsorden:


1. Valg af dirigent
2. Hovedbestyrelsens beretning
3. a) regnskab for det foregående år
b) budget for det kommende år
c) fastsættelse af kontingent
4. Indkomne forslag
5. Uddeling af årets lederpris
6. Valg af Forretningsudvalg:
a) Formand, ulige år
b) To medlemmer, ulige år
c) To medlemmer, lige år
d) Revisor
e) Orientering om bestyrelsesmedlemmer i driftsselskaberne
7. Eventuelt


Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 14
dage før generalforsamlingen.


Umiddelbart før generalforsamlingen serveres der dansk bøf med løg (kl 18.00).
Af hensyn til bespisningen bedes tilmelding foretaget senest den 20. marts 2020 til:
Anne Villumsen på av@koldinghallerne.dk.
Med venlig hilsen
Torben Andersen
Kolding Idræts Forening

Kære spillere og medlemmer.

Vi plejer i april at afholde årets spillermøde og forventningsafstemme for sæsonen. Grundet COVID-19 er dette selvfølgeligt ikke muligt.

Derfor har vi udarbejdet dette spørgeskema som afdækker en række af de spørgsmål som vi normalt debatterer.

 

ALLE SPILLERE skal gennemføre dette spørgeskema for at vi kan bruge resultatet til noget. Og med spillere menes alle der har lyst til at være en del af KIF cricketklubs 2020 sæson, på tværs af 1.div og T-20.

 

https://forms.gle/6QEAprZ3QkqTZTRA8

 

 

Mange tak for jeres tid.

 

Kh, Steffan

Dejlig julegave fra KIF Fonden.

KIF Cricket har efter ansøgning modtaget et tilskud på kr. 5.000 fra KIF Fonden. Pengene er brugt til til indretning af klubhus, så vi har fået et dejligt mødested til træning, kamp og sociale aktiviteter.

Medlemmer har selv anlagt en fin terrasse, der bliver gjort færdig til foråret, hvor der også kommer fine parasoller op.

Tak til KIF Fonden.

LP

Herlig bankoaften mandag den 25.november 2019

Tak for en sjov aften – og med meget færre af LP’s flade vitser end sædvanligt.

Utroligt mange gevinster var samlet sammen og blev uddelt af Martin, Søren og PP Den forhenværende Formand) i løbbeløb – alene 120 gevinster til det amerikanske Trump-lotteri…. der blev udtrukket efter kaffepausen med kaffe og Kammas store bag for en tier.

Den endnu endda meget mere forhenværende Formand LP – der ved starten af spillet havde annon-ceret, at i alle spil skulle kortet være fuldt - meddelte nu at nu var reglerne ændret i første spil i anden inning :

Efter kaffen skulle alle stå op til det første bankospil.

Når man havde fået opråbt et nummer på hver af sine plader (hvis man havde mere end én, altså) skulle sætte sig ned og var dømt Out Not Hurt. Efter utallige gevinster til Christo – en flaske Cirkus Gin fra Pubben bl.a. – vandt Christos smukke kæreste yderligere en kæmpe 5 liter Juleøl sponsoreret af Vester Nebel Brugs. + 5 liter sprinklervæske og meget mere.

Den heldige, der stod op sidst var vinder af en flaske Juleøl (5 liter) fra Vester Nebel Brugs.

Da dette helt ureglementerede 1.spil efter pausen således var gennemført (uden protester) fortsatte
kampen i yderligere mange flere spil –og sidste spil og and (en af flere sponsoreret af min gamle ven Alberto) gik fortjent til Michael , der fik et Andeæg som sædvanlig. Men Poulsen har altid været rap til sidst.

Else Pelse vandt en fuchssvans sæføli , nu hun har solgt skoven, og der var ikke ret mange, der gik hjem uden at have vundet et eller andet. Selv Jøsse vandt vist noget.

Tak for en god aften – og tak til de mange,

Ny sponsor til KIF-Cricket

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at home Åpark i kolding har tegnet et sponsorat i vores fantastiske klub. Tusinde tak og velkommen til !

Cricketsæsonen er slet ikke slut.......

Tirsdag oplevede vores meget opmærksomme Peder P, at der blev spillet cricket på flere baner i Egtved ved Egtved skole. Straks var Peder i gang med at undersøge, hvad det nu kunne være. Ganske rigtig, lærer Morten Hansen var inspireret af Erik Juhl, gammel Skanderborg og landsholdsspiller. Så nu bliver der spillet non-stop – også her sidst i september.

Det kunne være meget interessant, hvis der kunne arrangeres en skoleturnering med Lyshøj, Bakke og Egtved skole med efterfølgende deltagelse i indendørs turneringen under DCF?

Så vidt vides er der bestræbelser i gang for at få det arrangeret. Interessen hos skolerne er der.

Peder P nævner, at han blev helt varm om hjertet, da han så de mange børn i gang med non-stop cricket i Egtved. lp

Faktisk ret sjovt, da

Lyshøj 7A igen gæstede KIF Cricket fredag eftermiddag.
”Vi har glædet os til at skulle herned” var de første meldinger fra eleverne. Dejligt at høre.

Straks var der gang i bat og bold og denne gang var lektionen målrettet mod cricketspillet. Efter opvarmningen 4 stationer: bat og bold, gribeøvelser som seniorerne træner, kasteteknik og indstik, hvor ramt gærdepind gav 5 mave- eller armbøjninger – til modstanderen.

Pludselig åbnede himmelens sluser sig og det begyndte at p....regne. Ind i klubhuset, men ikke længe, for hvem kan holde aktive unge i ro ret længe?

Der blev bowlet til Steffan L i øsende regnvejr, og han giver jo ikke frivilligt et bat fra sig.

KIF Cricket arbejder på, at vi sammen med bl.a. lærer Tanja at få arrangeret en skoleturnering i World Cup Cricket internt på Lyshøj, fulgt op med spil mod f.eks. Bakkeskolen og andre. Udstyr leveres af Dansk Cricket Forbund.

Denne runde afsluttes næste fredag, hvor Lyshøj 7B få samme tur af Santosh, Steffan og Lp.

Faktisk ikke så sjovt var, da LP skulle ud af bilen derhjemme og sjovt var det heller ikke, da fyraftens pilsneren skulle nydes med venstre – højre var ikke længere i form

Reminder

Gå ikke glib af årets begivenhed

Husk tilmelding senest 14/9 til formanden 

Afslutningsfest

Afholdes i år den 21 september 2019.

kl.19.

Klubhuset Marcus Allé

 

Maden vil blive leveret uderfra

Indisk i forskellige styrker.

 

Pris kr. 80 pr person.

Drikkevare til klubbens normale lave priser.

Tilmelding senest 12 september 2019.

Til formand@kif-cricket.dk eller til Steffan Langholz

 

Vel mødt bestyrelsen. 

GODT – og skidt..............

Beklageligvis har Nørrebro måttet melde afbud til lørdagens og søndagens kampe i hhv Kolding og Husum.

Formand Steffan L forespurgte i Husum om vores indbyrdes planlagte kamp (7.9.2019) så kunne træde i stedet – vejrudsigten er rigtig god – men det kunne Husum ikke få til at passe ind.

Som et lille plaster på såret, havde vi fredag eftermiddag besøg af Lyshøjskolen med 20 elever på en gang cricket i to timer. Vores allesteds nærværende Steffan L styrede eleverne igennem en let intro til cricketspillet, med et højt aktivitetsniveau. Med bistand af Santosh og LP.

Glædeligt at se flere af eleverne kunne huske teknikken fra deres deltagelse i skoleturneringen for 2-3 år siden.
Dagen blev afsluttet med en World Cup Cricket, hvor lærer Jacob var bowler og oplevede at lave et ægte hat-træk – tre bowlet ud på 3 kastede bolde.

Klassen kommer igen om 14 dage – næste fredag kommer parallelklassen så på besøg og vi afslutter med 2 fredage igen i september. Så er der Koldingspillere, der har tid og lyst til at bidrage hører vi gerne nærmere.

Dansk Cricket Forbund støtter in


Flot team-work.

Torsdag 9.30 mødte 4 mand stærk op ved cricketbanen for at få lagt terrassen ved klubhuset. Kommunen havde leveret sand, fliser og fået gravet ud, så der blev plads til en flot terrasse til spillere og gæster.

Rasmus, Vidiyasai, Søren og LP arbejdede intenst i det gode vejr. Der blev rettet af, flyttet sand, rettet af, lagt fliser, rettet ind, lagt om, fejet sand i og efter 4 timer var man godt trætte og stoppede for denne gang. LP godt imponeret af den effektive indsats, så tak til Vidi, Rasmus og Søren.

Vi glæder os til indtage terrassen ved førstkommende hjemmekamp den 28. juli mod Copenhagen.

Billeder kl. 09.30 og 13.30. LP

 

 

 

 

 

Forrige Næste

Sponsor for KIF-Cricket