Faktisk ret sjovt, da

Lyshøj 7A igen gæstede KIF Cricket fredag eftermiddag.
”Vi har glædet os til at skulle herned” var de første meldinger fra eleverne. Dejligt at høre.

Straks var der gang i bat og bold og denne gang var lektionen målrettet mod cricketspillet. Efter opvarmningen 4 stationer: bat og bold, gribeøvelser som seniorerne træner, kasteteknik og indstik, hvor ramt gærdepind gav 5 mave- eller armbøjninger – til modstanderen.

Pludselig åbnede himmelens sluser sig og det begyndte at p....regne. Ind i klubhuset, men ikke længe, for hvem kan holde aktive unge i ro ret længe?

Der blev bowlet til Steffan L i øsende regnvejr, og han giver jo ikke frivilligt et bat fra sig.

KIF Cricket arbejder på, at vi sammen med bl.a. lærer Tanja at få arrangeret en skoleturnering i World Cup Cricket internt på Lyshøj, fulgt op med spil mod f.eks. Bakkeskolen og andre. Udstyr leveres af Dansk Cricket Forbund.

Denne runde afsluttes næste fredag, hvor Lyshøj 7B få samme tur af Santosh, Steffan og Lp.

Faktisk ikke så sjovt var, da LP skulle ud af bilen derhjemme og sjovt var det heller ikke, da fyraftens pilsneren skulle nydes med venstre – højre var ikke længere i form

Reminder

Gå ikke glib af årets begivenhed

Husk tilmelding senest 14/9 til formanden 

Afslutningsfest

Afholdes i år den 21 september 2019.

kl.19.

Klubhuset Marcus Allé

 

Maden vil blive leveret uderfra

Indisk i forskellige styrker.

 

Pris kr. 80 pr person.

Drikkevare til klubbens normale lave priser.

Tilmelding senest 12 september 2019.

Til formand@kif-cricket.dk eller til Steffan Langholz

 

Vel mødt bestyrelsen. 

GODT – og skidt..............

Beklageligvis har Nørrebro måttet melde afbud til lørdagens og søndagens kampe i hhv Kolding og Husum.

Formand Steffan L forespurgte i Husum om vores indbyrdes planlagte kamp (7.9.2019) så kunne træde i stedet – vejrudsigten er rigtig god – men det kunne Husum ikke få til at passe ind.

Som et lille plaster på såret, havde vi fredag eftermiddag besøg af Lyshøjskolen med 20 elever på en gang cricket i to timer. Vores allesteds nærværende Steffan L styrede eleverne igennem en let intro til cricketspillet, med et højt aktivitetsniveau. Med bistand af Santosh og LP.

Glædeligt at se flere af eleverne kunne huske teknikken fra deres deltagelse i skoleturneringen for 2-3 år siden.
Dagen blev afsluttet med en World Cup Cricket, hvor lærer Jacob var bowler og oplevede at lave et ægte hat-træk – tre bowlet ud på 3 kastede bolde.

Klassen kommer igen om 14 dage – næste fredag kommer parallelklassen så på besøg og vi afslutter med 2 fredage igen i september. Så er der Koldingspillere, der har tid og lyst til at bidrage hører vi gerne nærmere.

Dansk Cricket Forbund støtter in


Flot team-work.

Torsdag 9.30 mødte 4 mand stærk op ved cricketbanen for at få lagt terrassen ved klubhuset. Kommunen havde leveret sand, fliser og fået gravet ud, så der blev plads til en flot terrasse til spillere og gæster.

Rasmus, Vidiyasai, Søren og LP arbejdede intenst i det gode vejr. Der blev rettet af, flyttet sand, rettet af, lagt fliser, rettet ind, lagt om, fejet sand i og efter 4 timer var man godt trætte og stoppede for denne gang. LP godt imponeret af den effektive indsats, så tak til Vidi, Rasmus og Søren.

Vi glæder os til indtage terrassen ved førstkommende hjemmekamp den 28. juli mod Copenhagen.

Billeder kl. 09.30 og 13.30. LP

 

 

 

 

 

Artikel om Steffan Langholz i JV

Klubbens formand Steffan Langholz blev af JV interviewet den 16 feb 2019.

TRyk på linket for at læse hele artiklen

Tryk på dette link, for at læse artiklen fra JV om Steffan Lan (pdf)

Kontingent

KLUBKONTINGENT - KOLDING IF CRICKET

DANMARKS BILLIGSTE KLUBKONTINGENT FÅR DU I KOLDING IF CRICKET.

SENIOR KR. 850 – PASSIV KR. 350.

BETALES NU TIL MOBILPAY 97884 ELLER VIA NETBANK 3733 0851704516

SELVFØLGELIG MED ANGIVELSE AF INDBETALER.

Det er koldt derude, men

det skal ikke afholde cricketfolket i at træne og spille turnering indendørs som tidligere berettet her på siden.

Søndag var det Sønderborgs tur til at være værter for Bov, Husum 1 og Kolding, der stillede med Vijay, Steffan, Bharat, Andreas, Tapan og Rasmus.

Der skulle en koncentreret indsats til, hvis Kolding skulle kvalificere sig til finalestævnet på hjemmebane til marts.

Ubesejrede Husum var første modstander og i en intens kamp trak Kolding det længste strå efter flot spil med både bat og bold. Kolding scorede 91 (Steffan 26 no, Vijay 26 og Rasmus 16). Husum blev holdt nede på beskedne 68 point.
Sønderborg stod for tur og igen battede vi først og scorede flotte 144 (Steffan 39, Rasmus 32 og Bharat 31) En god marktur igen betød at Sønderborg endte på 98 point.

Sidste kamp mod Bov, der også bejler til deltagelse i finalerne. Igen batter vi først og når 107 (Bharat 19, Vijay 16 og Rasmus 14). Bov blev presset og nåede op på 90.

Super indsats af hele holdet beretter vores udsendte.

Vijay.

Nyt fra cricketafdelingen.

Der trænes hver mandag i KoldingHallerne og vi deltager i indeturneringen rundt om i Sydjylland. Træningsnet bliver opstillet, så mød bare op og få gang i det lodrette bat.

På Kolding Stadion er grusbanen indrettet med nyt kunstgræs, der er lavet 3 baner – 3 mands, 5 mands og 8 mands – et samarbejde mellem Kolding Kommune og Kolding Realskole.

Det betyder at adgangen til cricketbanen fremover sker fra Stadionvej, hvor der er lavet en rampe så græsslåmaskiner etc. kan komme til. Der er også snakket om at få etableret en trappe fra Stadionvej så alle kan komme til og fra banen.

Der etableres en terrasse med overdækning på østsiden af det nye klubhus ligesom der stilles en container op bag kastegården, så vi har plads til alt vort habengut.

Rundt om banen er der tyndet godt ud i bevoksningen, så det efterhånden ser ganske godt ud og hvis Peder P slår en sekser vil bolden kunne findes.

Turneringsplanen er nu på plads og vi starter op med en udekamp mod Glostrup. Derudover er der 5 kampe i København (2 dobbeltture) og 1 i Husum.

Planen kan ses her på hjemmesiden (se kalender) samt på cricket.dk – klubber – turnering – 1 division.

Derudover suppleres der med kampe for 2. holdet/Old Boys.

Der kommer nærmere fra bestyrelsen når vi nærmer os foråret med grønt græs og varmere vejr.

LP


  Super Banko aften.  

 

Mandag aften blev det årlige bankospil afviklet med ikke færre end 54 forventningsfulde deltagere, heriblandt flere af afdelingens sponsorer.

Lokalet var fyldt til bristepunktet til byens bedste bankospil – krydret med byens dårligste vittigheder.

Præmiebordet var bugnende med både flotte og mange gevinster – over 120 præmier sponseret af klubbens venner og diverse forretningsforbindelser. Flot, flot, flot.

I pausen var der som sædvanlig velsmagende kringle, kaffe/te.

En herlig aften.

LP

Generalforsamling med stor opbakning.

Ordinær generalforsamling i KIF Cricket blev afviklet tirsdag den 23.10.18

LP beretter om 17 deltagere, deriblandt flere nye ansigter, nok det højeste antal til en generalforsamling i nyere tid. Formandens beretning og regnskab blev taget til efterretning/godkendt og der blev bl.a. meget andet debatteret cricketspillets svære vilkår i
Danmark med den geografiske skævhed med de fleste klubber i Københavnsområdet.
Der blev opfordret til at byde ind på diverse opgaver og påvirke udviklingen, så vi til fælles bedste får skabt et godt klubliv omkring vore fine faciliteter på Kolding Stadion.

LP

Forrige Næste

Sponsor for KIF-Cricket