Indestævne i Munkevængets hal.

Søndag spillede Kolding, Husum 1 og 2 og Skanderborg stævne i Munkevængets Hal.

Kolding startede med en sikker sejr over Husum 2, Husum 1 besejrede Skanderborg, der lige skulle vænne sig til, at man altså godt kan miste sit gærde på 1. ste bold selv om man spiller på landsholdet. Husum overgik nemt Skanderborgs beskedne 70.
Skanderborg tog revance mod hjemmeholdet ved at score 142 på de tilladte 12 overs. Kolding kunne kun svare igen med 108. Koldings spillede dernæst mod Husum 1, der scorede 121, en score der var 45 point for meget for Koldings 76. Kolding stillede med Davey, Ganesh, Sandeep, Andreas, Bharat og Vijay. Næste stævne er i Husum den 15. januar.
Deres udsendte
LP

Holdet ydede en flot indsats

Foto: Peter Power-DCF

Scenariet var klart. Vind over Husum eller vi kunne risikere, at NRR (”målforskel”) kunne blive afgørende for nedrykning til 2.division.

Holdet ydede en flot indsats og vandt klart og nedrykningen blev AB' lod.

Kolding startede i marken, uheldigvis begyndte det med lidt småregn og forsinkelser, bolden svingede meget, derfor en del udenom i starten. Presset fra Kolding var konstant og gærderne faldt med jævne mellemrum så 7 nede for kun 99 var facts. De sidste gærder fra Husum bed fra sig inden sidste mand faldt ved 159. Osman var stærkt bowlende med 4 for 26 på de tilladte 10 overs. Steffan 1 – 31, Martin 1- 12 (fik kun lov at bowle 4 overs), Rasmus 2 for 17, Mussi 1 – 32 og Aziz 1 for 21.
31 extra. Markspillet var godkendt med enkelte svære gribe chancer på græsset.

I mellemtiden var det blevet helt sommerligt med dejligt solskin.

Åbningsbowlingen fra Husum var hurtigt, men skæv med masser af udenom. Andreas faldt allerede ved 19, Steffan lidt efter ved 26 og Aziz fik heller ikke gang i scoringen, da han faldt ved 41 og nervøsiteten bredte sig. Men Martin og Søren fik stabiliseret og spillede flot cricket. En gærdestand på 82 inden Søren blev bowlet efter at have slået en flot 6'er med 36 point på tavlen. Ind kom Rasmus og han og Martin hævede totalen til de nødvendige 160 til en sejr, der sikrede Kolding en plads som nr. 6 i turneringen.
Stor ros til Martin (61 not out) for et chancefrit gærdespil og gode samspil med Søren og Rasmus (9not out.)

Godt fightende Koldinghold tabte i sidste ende alligevel meget knebent.

Arkiv foto

Kolding blev sendt i marken og havde godt styr på Ishøj gærdeside. Vi fik gærder løbende 3 for 23, 6 for 80 og 10 gærder for beskedne 131 point. Desværre rigeligt med extra, 33 i alt. I den høje ende.
Bharat 4 – 30, Osman 4 for 32, Steffan 1-27 og Azis snuppede det sidste gærde for kun 2 point.

Gærdespillet startede stabilt, Andreas faldt ved 20, Azis ved 54. Steffan spillede solidt, men var uheldig ved 54 med 31 point. Vidi og Bikas supplerede begge med tocifret, men så gik der ged i den og 9 gærder var nede med kun 98 på tavlen. Fabian og Akram bed sig fast og fik langsomt totalen hævet med meget tålmodigt spil. Fabian modtog 55 bolde og Akram lidt færre. Ved 45 overs blev endnu en ben for kendelse (den 4 mod Kolding) givet, så Kolding tabte med sølle 5 point. Synd for holdet, og stor ros til Fabian (7 no.) og Akram med 15.
Nu venter Husum i Kolding på søndag, hvor vi håber på at mange møder op for at støtte holdet.

Dagen der på for Kolding, da Svanholm søndag gæstede Kolding.

Kolding batter først og efter en rimelig start faldt første gærde ved 30. Selv om der blev bowlet tæt manglede den fornødne tålmodighed til at skabe en fornuftig score, så det så sort ud da 9 gærder var nede for beskedne 96. Men stor ros til Mussi (17) og Osman (25no), der stille og roligt øgede til 136 point inden Mussi blev godt grebet på stregen. Lidt ærgerligt, at de ikke nåede at bruge alle 50 overs, men det var tæt på. Flot spillet når sidste gærdestand er i stand til at holde sig inde i 12 overs og score 40 point.

Svanholm batter flot og da Kolding samtidig lagde mange gribechancer i græsset var Kolding ikke i nærheden af sejren. Svanholm battede over for kun 2 gærder.

Næste kamp er lørdag ude mod Ishøj.

Kolding vandt over oprykningskandidaterne fra afbudsramte Glostrup.

Foto. DCF - arkiv

Kolding blev sendt til gærdet og fik en fantastisk start med Andreas og Steffan, der batte op til 114 på tavlen inden Steffan (40) blev grebet. Andreas (62) fortsatte med skiftende makkere, Azis (31) og Martin (48). 3 gærder nede for 220 – ganske enkelt meget flot, selv om Glostrup var så venlige at lægge flere gribere i græsset. Og ikke mindst bidrog med 47 extra – tak for det. Så Kolding endte på flotte 272 for 8 på 50 overs.

Også i marken fik vi en drømmestart, da Fabian straks fik løbet åbningsgærdet ud. Glostrup batter faktisk fremragende og gjorde livet surt for et ustabilt kasteangreb med flere flotte stød. Især Shakeel Zep sendte bolden i øst og vest, bl.a. 12 herreseksere. Undervejs fik vi lidt medvind, da Mussi fik et fantastisk greb og senere blev 3 grebet af keeper Andreas, bl.a. A. Ahmed, og Rasmus bidrog med en løbet ud inden Mussi endelig fik bolden og straks gjorde kål på Shakeel Zep, bowlet ud efter en flot aggressiv gærdespil. 119 blev det til. Mussi 2 for 7, Azis 2 – 26, Rasmus 2 – 50 og Steffan 1 – 36. Men of the match uddeler vi til Andreas og Mussi.
Glostrup endte med 205, så Kolding vinder med 77 point.

T20 – 2 hjemmekampe med sejre.

Arkiv foto.

Kolding har til årets T20 tilmeldt et hold, så alle vore spillere kunne få nogle kampe og være med inden for linjen. Der er plads til det sociale spil med fingeraftryk fra spillere fra 1 divisionsholdet.
Og det lykkedes i dagens to kampe at alle kom ”til fadet”.

Første kamp var mod Frederikshavn, der må have været tidlig oppe inden starten kl. 10.00. De startede som lyn og torden og havde efter 7 overs 79 da deres 2 gærde faldt grebet af Søren på Andreas' bowling. Totalen blev hævet til 125 for alle på 17 overs – Kolding brugte 8 bowlere.
Bikash åbnede sammen med Steffan, der senere fik Lavanish som makker. Steffan slår nogle ”herre seksere” godt fulgt op af Lavanish. De spillede begge to sjældent flot cricket med flotte drives og sikre løb mellem gærderne. Steffan 71 n.o. Lavanish 46 n.o. Også med et par flotte seksere inden totalen var nået på 17 overs.

Efter Kerteminde vs Frederikshavn spillede Kolding mod Kerteminde, der startede med 163 for 9 – alle flot grebet! Der blev brugt 9 bowlere, startende med Simon og Vikram 2 for 20, Søren 5 for 20, som de mest fremtrædende. Der blev battet over for tabet af 7 gærder – Andreas 45 n.o.Anfører Vidiyasai gjorde et godt stykke arbejde så alle kom i aktion.
Kolding er ubesejrede – der mangler to kampe næste weekend, også i Kolding. måske kunne man skifte spillere fra kamp til kamp?????

Formen med 3 kampe på en dag duer ikke – det tager alt for lang tid og Kolding vil genfremsætte forslaget om, at T20 turneringen afvikles med 1 – 2 kampe ad gangen, evt. på hverdage hen over sommeren. Nærmere herom senere. Vi modtager gerne forslag.
LP

Endnu en regnvejrskamp.

 

 

Endnu en lang dag med masser af regn endte søndag med en sejr over gæsterne fra Copenhagen.

Kolding blev sendt til gærdet og fik en fornuftig start med 63 på tavlen da Christo (26) blev grebet efter at Andreas blev fanget grebet bagved. Steffan var med igen og bidrog med 36. Martin (91) var kommet ind og spillede tålmodigt og hævede med skiftende makkere totalen til 261. Søren 41 hurtige, Vidi 20. Bharat blev skadet og havde Christo inde at løbe for sig. Efter mange pauser trak det ud inden Kolding endelig kom i gang med markspillet.

Copenhagen sendte vore bowlere i øst og i vest. Ved 46 blev åbneren dømt ”hindret markspil” og så var diskussionerne der igen. Videre faldt gærderne 5 for 81 med godt markspil/greb, og først ved 165 kom der gang i gærdefaldene igen. Martin, der også blev sendt ud over linjen fik pludselig hul med 2 bowlet ud inden Mussi tog det sidste gærde, så en fortjent og dejlig gevinst var i hus.

Regn og cricket passer ikke sammen, men dejligt at se vore hygge sig med bl.a. kortspil undervejs.

Og så skal det lige nævnes at ”ekspertpanelet” var talrig og kompetente, så vi næsten kunne have stillet et helt Old Boys hold.

 

 

Gevinst hjemme mod AB.

Foto. BlumePress

Byger – masser af byger med masser af vand var konditionerne til lørdagens kamp hjemme mod AB.

Kolding har besluttet at spille på den gamle bane indtil den nye er klar og Kolding Stadion havde fået banen op på en fin standard, som spillerne kvitterede for med en sejr.

Kampen var reduceret til 2 x 30 overs

AB sendte Kolding i en våd mark. Efter en af de utallige pauser fik Kolding hurtigt hul. Bowlingen var tæt og marken fungerede fint, kun en enkelt taber og uden for mange udenom, kun 14 i alt.

Lang pause efter 27 overs, blev udnyttet til at lære at spille rø...., udveksle løgnehistorier mellem dejlig mange tilskuere, spille andre spil og følge med i de andre kampe.

Foto. BlumePress

AB endte med i alt 99 på 28 overs. Fabian gjorde det flot med 4 gærder for 14. Bharat 3 for 19, Mussi 1-19 og Osman 1 for 17. udover at sørge for klubhus m.m. bidrog Vijay med et greb og en løbet ud.

Kolding mistede straks Christo, Azis ved 20, Martin ved 30, men Søren var stabil og hævede sammen med Andreas, der holdt sammen på tingene, til 68, inden Andreas (28) efter virkeligt godt spil som åbner faldt ved 73.

Bharat og Vidi sørgede for de sidste point godt hjulpet af AB som topscorer med 34 extra – tak for det.

Kolding vandt således med 5 stående gærder.

Næste kamp er også hjemme og spilles den 8. august

Kolding net-avis har skrevet følgende fra kampen mod AB

Husum vs Kolding – en neglebider.

I pragtfuld sommervejr besøgte Kolding med masser af supportere Husum, til en meget hurtig bane, der indikerede høje scorer.

Kolding gik til gærdet og fik en fornuftig start indtil Christo (19) blev grebet med 32 på tavlen. Kort efter faldt Azis for en underlig ben for kendelse, ligesom Martin, der undrende måtte forlade gærdet også dømt ben for. 4 for 72, 8 for 101. Her fik Bharat og Mussi gang i en flot gærdestand på 32, så vi endte med beskedne 133 for alle. En svær score at forsvare.
Et godt kæmpende markhold pressede Husum, der med 4 for 68 virkede komfortable, men ved 4 for 105 fik Martin bolden igen og så gik det stærkt. 5 for 106, 6 -106, 7 – 121, 8 – 121 og 9 – 132. en meget nervøs Husum spiller overlevede til overen, hvorefter Husum sendte bolden lige akkurat uden for Koldings rækkevidde til en meget kneben sejr.
Ærgerligt for Kolding, hvor marginalerne ikke lige var på vores side

Anfører Olsen, der havde ført Kolding klogt undervejs kunne konstatere, at han var stolt af sit godt kæmpende mandskab, trods det ærgerlige nederlag.

Næste kamp er førstkommende lørdag, hjemme mod Copenhagen kl. 11.00 på den gamle bane, hvor resten af sæsonen er planlagt til at blive afviklet.

Frit efter Grundtvig:

AZIZ AHMAD

Frit efter Grundtvig:
Vi er ej skabt til højhed og blæst – ved jorden at blive, det tjener os bedst.

Blæst var der nok af, men trods gode individuelle præstationer tabte Kolding desværre søndagens kamp mod Esbjerg. Der var kun i glimt højhed over vores spil, men undervejs blev bolden lagt i Esbjerg hænder ikke færre end 7 gange, så Esbjerg start med 223 viste sig at være en for stor mundfuld.
Kolding endte på 189 – 34 for lidt. Azis viste formidabel form med 96 på tavlen, inden han desværre blev dømt benfor. Undervejs fik han ikke megen støtte, så mon ikke det er tydeligt for enhver, at spil langs jorden – også til træning – vil være en god ting for at komme lidt opad i tabellen. Vi kan ikke rigtig fortælle om gode gærdestande, hvor marken blev presset. Kun konstatere, at Esbjerg' tilbageværende bowlere ikke virkede frygtindgydende, så stille og roligt gærdespil undervejs ville nemt have medført et positivt resultat på en rigtig laaang dag.

Azis 96, Martin 16, Fabian 13, Mussi 12 – bowling var Fabian igen konstant og farlig og var med 5 gærder for kun 26 bedst, Bharat 1-28 og Rasmus 1 – 37. 16 extra rimeligt. Trods alt glædeligt, at Fabian gør det rigtig godt med bowlingen.

Lidt facts fra T20 mod Århus forleden. Kolding 228 for 2, igen Azis i topform med 123 n.o., Rasmus 58 og Christo 22 n.o. Århus svarde igen med 151. Mussi 2-23, Apale 1-32, Bharat 1-13, Fabian 1-11

Forrige Næste

Næste kamp 

1 Div.

19 Maj.

 

Kolding 1 - Svanholm 2

Lane @ Kolding kl. 10

Turneringsplan 2024

 

4  Div Vest.

20 Maj.

Kolding 2 - Husum 2

Lane: Kolding kl: 11

Turneringsplan 2024

 

T20

2 Juni.

Kolding 1 - Skanderborg 2

kl 10

Kolding 1 - Viborg 1

kl: 16

Lane: Kolding

Turneringsplan 2024

 

Sponsor for KIF-Cricket