Sejre til KIF2 i Husum

Familietur med hygge, heppekor og gode sportslige resultater.
Klubben havde god opbakning til invitationen om at deltage i turen til søndagens kampe i Husum.
Alle kom til fadet med enten bat og eller bold, mens de medbragte supporters skabte masser af fin og højlydt stemning undervejs.
Husum startede ved gærdet og scorede på de tilladte overs 147 point. Mohommad S 1-26, Rajat S 2-32, Nischael S 39 og Vijay 38 no førte Kolding til sejr, godt hjulpet af en Husum bowler, der måtte lide den tort, at afvikle en over, brugte 19 bolde og Kolding blev godskrevet med 27 point.
Næste kamp startede Kolding ved gærdet, scoren blev 158 fordelt på flere spillere.
Husum svarede igen som lyn og torden – 45 point på 3 over – men så gik gassen af ballonen, takket være ikke mindst Beant S med 5 gærder for kun 19 gjorde sit til, at Husum var all out med 116 på tavlen. Man var sent hjemme da de fleste lige skulle en tur til Fleggaard undervejs.
Tak for en god dag – også tak til Husum, der var klar med masser af pizza.
lp

GODT KÆMPET.....

På billede Mikkel Sørensen bowlede 5-52, Osman bowlede 4-31

da Kolding lørdag mødte Ishøj på hjemmebane. Småregn gjorde, at flere ikke rigtig kunne stå fast og bowlingen var ikke op til vanlig standard, selv om Osman på første bold fik grebet åbneren. God start. Ishøj fik sig spillet ind og med lidt hjælp fra marken fik de hævet scoren til 177 for kun 4 gærdefald. Den høje score indikerede en slutscore på 260, men gode greb på tættere bowling løste op og Ishøj sluttede på 220 for alle. Osman 4 – 31 og Mikkel med flotte 5-52 delte gærderne mellem sig.
En rimelig score at gå efter. Selv om både Vidi og Oasman blev småskadet under vejs.
Trods et gærdfald i første over fik Andreas og Aziz hævet scoren til 63 før Andreas blev dømt LBW.
Aziz var i hopla, spillede god cricket inden han faldt med flotte 78 på tavlen. Steffan og Søren fik totalen på 158 sammen med Mustafa Mayar – Mussi, der spillede forrygende med flotte drives og grænseslag. Vijay faldt ved 198 og ind med Osman (14 no), der fik en løber med ind. Nu begyndte det at blive spændende inden Mussi med en flot sekser hen over hovederne på tilskuere og Ishøjspillere. Mussi scorede 81 no med en flot SR ligesom Aziz på 99 cementerede en god sejr, trods problemer undervejs. Dejligt at man kan kæmpe sig ud af problemerne. Næste kamp i 1. division er den 21. august hjemme mod Svanholm. 4. diviion spiller næste week-end i Husum.

T20 16 juli 2022

Topkamp – desværre tabt.

Vidi i tæt kontakt med overligger. Flere billeder fra kampen i slideshow på forsiden

Kolding sendte Husum til gærdet. Husum gik frisk til sagen, 30 point på 4 overs, da Kolding brød igennem forsvaret. Gærderne faldt, så pludselig var vi 5 for 79, meget lovende. Desværre fik Husum fat, da Kolding begyndte at lægge gribechancerne på græsset, så næste gærde faldt først ved 151 og i alt 262 point til Husum. Osman bowlede fremragende, meget effektivt med ikke færre end 7 gærder for 41 point. Steffan med 2 for 38 – med et fantomgreb på eget bowl. Mikkel tog det sidste gærde for 33 point. Scoren på 262 kunne nemt have været 70 point lavere med den rigtige gribeteknik
En høj score, men umiddelbart ikke umuligt, mente man på tilskuerrækkerne.

Vidi blev clean bowlet ved 17 og så fladt gærderne stille og roligt, ingen kunne bide sig fast, så det blev kun til 171 – 91 for lidt. Bedst var Aziz med 36, Christo 18, Olsen 18, Mussi 15, Osman 13 og Bharat 12.

Kolding spillede lørdag ikke færre end 3 kampe mod Esbjerg

 

Perfekt cricketdag.

TEAM WORK

Arkiv foto.

Kolding mødte lørdag Copenhagen med et noget amputeret hold. Mange afbud gjorde, at der måtte tænkes kreativt hos anfører Christo. Kolding valgte at gå i marken med tro på egne evner og fik en god start, da begge åbningsgærder faldt grebet ud, ved kun 20 point. Næste gærde faldt ved 93 og så faldt de slag i slag, Copenhagens total endte på 164 i alt. Heraf 29 extra. Vijay K forvaltede 8 overs med 2 for 28, Vijay B 10 overs og 2-29, suppleret med Vidi 2-29, Christo 1-13 og Mussi endte på 2 for 21 på 8 overs.Godkendt trods 29 extra.

Ved gærdet fik vi en katastrofal start. 4 gærder nede for kun 41 point. Vijay K haoldt den ene ende i 10 overs inden han blev grebet bagved. Bharat var kommet ind og fik hævet totalen med omhyggeligt spil sammen med Mussi. Stille og roligt blev scoren forøget med 57 point inden Bharat blev grebet ved 98. Det gode spil gav troen på at det var den rigtige vej med masser af enere supplereet med Copenhagens kastere, de støttede godt med masser af extra (30 i alt). Sammen med Imran (17 no) spillede Mussi (59 no) flot og kunne – selvfølgelig – med en flot 6'er afslutte festen med 166 point – sejren var hjemme efter en flot kamp af Kolding. Godt kæmpet.


Søndag AB vs Kolding.
Et halvt hold blev udskiftet til kampen mod AB. Anfører Søren Olsen skulle tænke kreativt, så man kunne få det optimale ud af mulighederne. Han valgte optimistisk at starte i marken og startede med Mussi og endnu et comeback (igen, igen, igen.) til Peder P. Også Ole Scott stod tidligt op for at hjælpe til i København. Et godt valg, selv om Peder blev sendt afsted med et par seks'ere. Måske blev han sur, for hurtigt fik han grebet selv samme spiller. Tak for sidst.
Peder bowlede som i ungdommens vår – 10 overs 4 – 42 og da Mussi (3 for 24) supplerede godt var der tro på, at holde AB på en opnåelig score. Niscal S tog 2 for 17 og Bharat 1-29. AB nåede 180 point – og så kom regnen!!
Da man endelig kom i gang igen skulle Kolding lave 166 (som lørdag) på 42 overs og igen viste alternative kræfter, at de også kunne. Bikask (17) og Vidi (44) startede og med tålmodigt og flot spil fik de scoren op på 73 før Bikask K og straks derefter Vidi faldt. Ind med Andreas (11) og Christo 60 no.) sammen med Bharat (der viste at han også kunne lave 6'ere – 16 no).

Referenten kan ikke huske, hvornår vi sidst har vundet 2 kampe på en dobbelttur.

Næste kamp om 14 dage i Kolding mod Copenhagen.

…...og så brød solen frem.

Da Kolding og Husum mandag var klar til at begynde blev vejret fint, ja rigtig fint til cricket. Banen var flot og Jens Mørup var klar i klubhuset suppleret med Bent B som teknisk chef.

Kolding startede i marken. Og hvilken start da der straks faldt to gærder fra Rajat's hånd. Kolding fortsatte med at holde Husum i et jerngreb. Marken fungerede fint. Der blev kun scoret et grænseslag – dog trækker det ned, at der var 21 ekstra – faktisk Husums topscorer.
Nischal Shresta bowlede flot – 3 gærder for 17. Nidhish V stabil med 2 for 23 på 8 overs, Mussi 2 for 9 og Vijay 1 for 3.

Husum fik hutigt bowlet Steffan, men Nischal (15 n.o.) og Andreas (40 n.o.) modstod angrebene med flot batføring og stor tålmodighed. Husum startede faktisk med fin bowling, men undervejs gik luften af ballonen, da en af de unge bowlere præsterede ikke færre end 15 undenoms i sin (forståeligt nok) eneste over. Kolding battede over på 14 over. God underholdning til de få fremmødte supporters.

Kampreferat 1 div og 4 div.

Nyt hold foto af 4 div holdet

Lidt om KIF Cricket vs KB, Ishøj og Sønderborg.

Den nye bane viste sig fra den hurtige side, da Kolding mødte stærke KB, der dagen forinden vandt med ikke færre end 220 point i Esbjerg.
Kolding startede i marken og fik en rimelig start, men vi var ikke i stand til at holde fast. To hurtige gærdefald begge grebet af kasteren, sendte både Christo og Martin tilbage til klubhuset med 1 og 2 point på tavlen. Kun Mussi (22), Steffan (20) Andreas (16) og Richard (11) var tocifret og Kolding nåede beskedne 93 for alle. KB måtte dog kæmpe for at nå over, men det var for lav en score at forsvare. Osman 1-13, Mussi 1-18 og Steffan 1-34 fordelte de tre erobrede gærder mellem sig.

Efter kampen var der officiel indvielse af faciliteterne. Vejret var pragtfuldt, gæsterne mange, talerne kom bredt rundt, kaffe, the og ikke mindst kage fra Seestbageren.

Stor tak til alle der var med til at gøre dagen til noget specielt, trods nederlaget til KB.


Ishøj vs Kolding IF Cricket.

That's cricket. Søndagen startede med 2½ times regn – og findes der noget mere kedeligt og ødelæggende end at sidde i København og kigge på regnvejret? Man kom dog i gang og skulle spille 40 overs.
Kolding startede med at bowle og holdt Ishøj i et fast greb. Osman og Martin var begge skarpe og holdet havde Ishøj nede med 5 for 47.
Der blev fortsat bowlet koncentreret og ”billigt”, marken fungerede godt og gejsten var til stede hele vejen. Martin 4-27, Osman 3-19, Mussi 1-16 og Mikkel bwlede økonomisk 6 overs for beskedne 18 point. Ishøj nåede 157 for 9 efter 40 overs.
Man fortsatte uden pause. Andreas faldt straks, Vidi ved 23 p, men Azis – startende med en flot 6'er, fik gang i scoringen, fldt ved 4-43. Bharat kom ind og stabiliserede med stærk vilje gærdespillet og sammen med Martin holdt han til 112. Martin var også indstillet på at spille sejren hjem sammen med Fabian, Søren og Mussi. Efter 35 over fik Mussi æren af at lave det sidste vindende point, 158 poin for 6 gærder. Klokken var over 19, så det var bare om at komme hjemad.
Tillykke med en fortjent sejr.

Kolding IF Cricket vs Sønderborg.

Igen godt cricketvejr i Kolding, da Sønderborg med vores ven Jugantak i spidsen søndag gøstede den nye bane. Kolding startede i marken, fik straks et gærde, men de unge fra Sønderborg forstod at straffe de mange løse bolde og de nåede en flot score på 198 point. Bedste Kolding kaster var igen Peder P med 4 gærder for 19 point på de tilladte 8 overs. Flot bowlet. Nidhisk V supplerede med 1-7, Sukhmeet 1-11, Sischall 1-48 og Surinder 1-32.

Ved gærdet fik Kolding ikke meget – i alt 68 blev det til, så der er god grund til gæste kastegårdene med bat og bold.

Steffan huserede i klubhuset med lun ret til alle. Ole var den myndige sommer og Bharat sørgede for scoren..

Næste kampe bliver dobbelttur til Copenhagen og AB 11 og 12 juni, Husum2 ude samt T20.
lp

Kolding vs AB – 1 division.

Arkiv foto DCF

Lørdagens cricketkamp blev afviklet i perfekte rammer. Vejret var fint, banen klar, masser af tilskuere og et perfekt resultat,

Kolding startede i marken med god bowling og flot markspil på en hurtig bane. De fem første ABere blev sikkert grebet. Blandt andet debutanten Richard Andersen med 2 greb suppleret med 1 løbet ud. AB ude for beskedne 77 point. Martin 1 for 4, Osman 3 for 11, Steffan 2 – 20, Fabian 1-16 og Rasmus 1 or 13. 17 wides var i overkanten – det skal der arbejdes på.

Den hurtige afvikling af den første inning betød, at frokostpausen blev forlænget med 15 min, så Vijay kunne servere dagens menu.

Kolding battede rigtig godt og med flotte cut og grænseslag var det en ekspeditionssag at overgå AB' score. Christo 35, Andreas 8, Martin 11 n.o. Og Steffan 9 n.o.

Dejligt endelig at komme i gang på det nye anlæg, som vil blive indviet den 15. maj når holdet møder KB. Vi håber at se rigtig mange til den glædelige begivenhed.

LP

Næste kamp.

1 Div.

21 Aug 2022

Kolding1 - Svanholm2

kl. 11

Se 1 div kampprogram her  

 

4  Div.

14 Aug 2022

Sønderborg1 - Kolding2 

kl. 11 & 14

T20 kampe

4 Div kampprogram her.

 

T20

?

Kampprogram her.

Sponsor for KIF-Cricket