Pointorgie


Kolding mødte lørdag stærke Ishøj i perfekt cricketvejr.

Og det blev en sand pointfest - desværre med Ishøj den smule bedre, der gav dem sejren.

Kolding kunne desværre tælle adskillige tabte gribe, der på en normal dag ville være holdt sikkert.

Samtidig med, at Martin P gik i stykker, så han ikke kunne bowle, blev vi hurtigt tamme i angrebet, så Ishøj kunne lave en mammutscore på ikke færre end 349 point. Heri blandt 2 centuries anfører A. Akhtar 110 og Q Uszaman 104.

Kolding startede lidt stille ved gærdet indtil tilbagevendte Christo kom ind. Scoren kom i gang og Christo blev derinde fra 23 på tavlen til 288. Point scoret hele vejen rundt og med adskillige havebesøg til følge. Undervejs supplerede Andreas med 30, Saad med 21 og Martin P med 44 hurtige point.
Christo nåede imponerende 154 point inden han blev kastet ud.

Da Martin blev grebet på stregen var festen forbi og kun sølle 30 point skilte holdene ad, så nederlaget blev på 349 mod 319.

Efter kampen var der fælles grill i hyggelige omgivelser.

LP

Neglebidende spænding...

-da Kolding søndag gæstede Nørrebro. Kampen blev afviklet i en venlig atmosfære og god bane, krydret med godt vejr.

Kolding startede i marken og deres referent fik sig et chok, da der blev åbnet for ”livescoren” på I-pad'en. 5 gærder nede for meget beskedne 15 point. Næste kik viste 7 for 22. Ingen fra Nørrebro ville åbenbart blive derinde – undtagen MI Sahi, der omhyggeligt byggede sin halvleg op. Han endte på flotte 79 inden han faldt for Bharat's gode bowling. Undervejs var der især Martin P, der med imponerende 6 gærder for 13 point på 10 overs. Han blev støttet af en god omhyggelig mark, og Steffan L 1 for 31, Thibans 2 for 11 og Bharat 1-18.

Nørrebro nåede 121 all out.

Kolding kom langsomt fra start 3 nede for kun 40 og 4 for 53 (Martin P 23). Steffan og Andreas fik langsom scoren deropad. 6 for 91, 7 for 106, 8 for 110. Pludselig var vi i stor knibe, da Steffan med flotte 48 på tavlen blev grebet. Bharat stod der stadig og med omhyggeligt spil fik Santos scoret de nødvendige 3 point for at vinde en spændende og lang kamp.

Tillykke med sejre – det går fremad.

Næste opgave er på hjemmebane lørdag mod Ishøj.

Efter kampen er der inviteret til fælles hygge og grill for alle klubbens medlemmer og venner

Lang weekend for vores hårdtprøvede hold.

Lørdag ude mod Svanholm.

Eminent markspil – elendigt gærdespil førte til nederlag mod Svanholm. Igen i dag kunne vi ikke får både mark- og gærdespil til at gå op i en højere enhed.

Svanholm var all out for kun 106 point. Flot bowling: Martin 1 for 20, Steffan 3 for 15, Vidiasal 2 for 23, Bo 1 for 13 og Bharat 2for 6. Og kun 11 extra .- fint.

Gærdespillet ikke godt – kun Saad nåede to-cifret, 23 point. Desværre blev Martin P direkte ”snydt” ud – måske påvirkede det resten af holdet, for det blev en mager omgang, da vi kun nåede 55 i alt.

Søndag mod Soranerne.

Søndagens andendagsgilde mod Soranerne blev en træls omgang. Det er ikke rart at høre på den evindelige ævl og kævl. Det er som om, at spillets ånd helt er væk når vi når over Storebælt.

Desuden var der ingen regnskabsfører, hverken i Svanholm eller hos Soranerne. Kolding håber på, at forbundet giver de lovpligtige bøder til disse klubber. Synd for Jeya, at han skal sidde alene.

Bo, Martin og Vijay kunne ikke være med søndag, så Peder P,, Thibanish og Paluri supplerede et træt Kolding mandskab, der igen blev sendt i marken. Soranerne battede op til 295, selvforskyldt, da intet blev grebet – og så er det jo svært når bowleangrebet er ret så tyndt.
Efter en lang marktur revancerede holdet sig kraftigt ved gærdet. Thibanish spillede stærkt og nåede 59 – imponerende. Saad igen over 20 med 22 på tavlen.
Steffan supplerede rimeligt inden han blev fantastisk grebet på stregen, da vi var godt med i scoringstempo. Undervejs supplerede flere med to-cifrede. Andreas 16, Bharat 13, og Fabian (endelig) scorede flotte 24 point efter en elendig sæsonstart.

Kolding nåede respektable 201. Alle grebet ud!!!!!

Trods den magre pointhøst bliver der fra gang til gang lagt lidt på, og det ser fint ud, kunne vi bare få flere folk til træning.

LP/Vija

Op på hesten igen …...........

Lørdagens udekamp i Husum blev tabt. Selv om Husum er tophold viser vores gærdespil ikke stabilitet nok til at lave en ordentlig score. Det blev kun til i alt 142 point, incl. Mr. extra med 28 point.
Martin styrede igen en fornem halvleg med 62 p, men han løb tør for makkere undervejs – kun Saad 11, Bharat 13 og Bo 13 nåede tocifret.
142 på Husums bane er ikke nem at forsvare – 5 gærder blev det til inden Husum overtrumfede og Kolding kunne vende næsen hjemad igen. Martin 2-49, Steffan 2-43 og Bo 1-23.
Noget tyder på at vores gærdespil er for luftigt og uden power og at man glemmer at spille i boldens bane.
Næste week-end byder på dobbelttur og Kolding tilbyder, at familie og andre interesserede kan tage med og støtte holdet
LP

Kolding vs Soranerne

Den lå ellers lige til højrebenet...........

Kolding blev sendt i marken i flot solskin med en strid blæst på langs af banen. Banen var tør og meget hurtig, så det indikerede høje scorer, hvis bowlingen ikke var præcis.

Kolding spillede OK – 6 gærder nede for kun 99 point og de formodede bedste gærdespillere sendt tilbage til klubhuset.

Bowlingen blev løs og man havde svært ved at få de sidste gærder ud, så Soranerne nåede alligevel en pæn score på 215 for alle.

Vidiyasai 4 for 32, Steffan 4 for 45 og Minik 1 for 19.

Et glædeligt gensyn på banen – Mikkel F Sørensen stillede op og fik bowlet lidt, uden dog at få gærder.

Scoren var høj, men burde ikke være noget problem, hvis bare man kunne holde sig derinde uden at lufte bolden.

Desværre fik A. Jani godt fat og tog ikke færre end 5 for 38 (grebet ud) – stort set alle vore, der kunne udnytte den hurtige bane, så Kolding nåede kun beskedne 144 point. Undervejs lavede Martin 29 og Vidyasai 27 og træner Bo 21 en pæn gærdestand inden Bo blev dømt ben for.

Næste opgave bliver i Husum den 24 maj.

LP

Brr – det var skisme koldt

Kolding startede dette års cricketturnering med en udekamp i Glostrup. Der har været trænet flittigt, så det skulle blive spændende at se de mange nye spillere i aktion.

Tydeligt, at flere lige skulle vænne sig til mere fart og præcision fra bowlerne samt at løse bolde straks bliver straffet.

Men vi er i gang.

Kolding valgte at gå i marken og bowlingen var stabil og præcis, men det var svært at få hul – det skete først ved 60, da Navdeep fik det første gærde. Navdeep bowlede flot og holdt scoren i ave.

Glostrup spillede koncentreret og gav ikke mange chancer, de de endte med at lave 235 for 10, efter en lang og kold marktur krydret med en kraftig haglbyge, der ikke gjorde det lettere for bowlerne.

Martin ryddede 6 gærder for 34, Steffan 1 – 33, Bahrat 1-47 Navdeep 1-36 og Saad 1 -43. For mange løse bolde resulterede i 34 extra.

Anfører Steffan var alligevel rimelig tilfreds med et hold, der havde 5 nye navne med, der afløste gamle prøvede kræfter.

Tak til Ole for at tage med med kort varsel og Jeya, der igen var sikker mand bag regnskabet.

235 var da noget at gå efter, men igen var det urutinerede hold ikke stærke nok – Kun Martin med flotte 84, Steffan 23 og Andreas 12 nåede tocifrede og vi endte med beskedne 144. Godt kæmpet af Marrin, der var med til at rejse scoren fra 30 til 138.

Noget tyder på, at batting ikke sker i boldens linje for flere spillere, men det kan vel rettes til træningen

Næste kamp er i Kolding på søndag kl. 11, så vi håber på lidt sommerlige temperaturer inden da.

Sponsor for KIF-Cricket