En flad afslutning..

på en lang sæson med ups and downs.
Lørdagens ”lokalderby” mellem Kolding og Husum endte med et knebent nederlag på sølle 13 point.
Græsset var lidt fugtigt da Kolding startede i marken. Martin startede med en maiden og dagens eksperiment med Fabian som åbningsbowler fra den anden ende blev dyrt. På bare 2 overs scorede Husum 35 point – et dyrt eksperiment.
Martin var dog skarp fra den anden ende – endte med 3 for 13, suppleret med Vijay 2-18, Navdeep 3 – 17, Tapan 1-28 og Olsen 1-39. Husum endte på 192 for alle.
Undervejs revancerede Minik sig efter en nem ”damegriber” på Lars Flemming, med en fantastisk greb i fuldt løb, få centimeter fra grænsen – virkeligt flot! Årets greb måske???

God start ved gærdet – Saad som sædvanlig stabil. Vijay røg ved 31 med 8, Martin kom ind øgede til 71. Christo var næst og spillede som sædvanligt solidt. Derefter røg Saad, Olsen og Andreas hurtigt 5 ude for kun 86. Fabian strittede imod sammen med Christo, men røg ved 146. Og da først Christo var ude med 64 på tavlen ved 167 var der pludselig langt til 192. Alle ude for kun 179 – 13 for lidt. En flad afslutning.
Men vejret var godt og god betjening i klubhuset.

LP

 

Godt arbejde, da

Kolding søndag vandt en klar sejr over Svanholm efter gode takter både ved gærdet og i marken.

Kolding 263 for 9 – Svanholm 130 all out.

Dagen startede med småbyger, så overne blev reduceret til 42, da Kolding startede ved gærdet. Saad spillede en flot åbningsgærde og da Christo kom ind ved 36 kom der virkelig gang i grænseslagene. L Ali blev sendt ud af banen, alene 24 i en over, og næste gærde faldt først ved 129. Saad fik lavet 30. Christo blev kastet med 103 på kun 57 bolde, Thibanish supplerede med 34, Vijay med 31 (incl. 1 x 6!), Bharat 19 – men igen meget vigtigt, at vi batter alle overne.

Kolding kom i marken i flot solskin og en forholdsvis tør bane og fik en fantastisk start, idet L Ali blev flot grebet af Saad på den første bold fra Martin P. Super.

Så gik det slag i slag – heldigvis mest med at Svanholm tabte gærder – Kolding præsterede ikke færre end 8 greb og en vigtig løbet ud – og superbowling fra specielt Rasmus Kirkmand (man of the match), der fik 5 gærder for kun 35, Martin P 2 for 25, Vijay 1-19 og Bharat1 – 36. Også bemærkelsesværdigt, at der kun blev leveret 7 ekstra.

Undervvejs”hus erede” Peder P i klubhuset og vi gav husly til KIF Old Boys Gymnastik, der efter årets kamp nød de gode faciliteter til at fortære den medbragte mad. Hyggeligt besøg, især da Albert Keun, bedre kendt som Mr. Swing King, også deltog og nød det gode Koldingspil.

En stolt referent

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

LP

ÆRGERLIGT

men Kolding kendte ikke deres besøgelsestid, da det søndag blev til et nederlag mod gæsterne fra Glostrup.

Kolding blev sendt i marken og fik vist god bowling og godt markspil – det meste af tiden. To korte perioder midt i halvlegen og sidst betød, at Glostrup trods alt nåede 140 point, heraf 26 extra, i det meget blæsende vejr. Et par tabte gribere, der normalt bliver holdt samt en sidste gærdestand hos Glostrup på 27 point, betød, at der blev en udfordrende score at gå efter. Kastningen var rimelig præcis – 6 mand kastet ud – Martin 2-15, Steffan 3-42, Vijay 2 – 31 og Rasmus flot bowlende med 1 – 14.

Glostrup havde også besvær med blæsten, men fik gærder med jævne mellemrum, så Kolding var hele tiden under pres og ingen kunne bide sig afgørende fast, Steffan 19, Rasmus 18, Thibanish 11 og Martin 10 var, hvad der kunne noteres som to-cifrede. Kolding all out for kun 105 – tabte således med 35 point til et hyggeligt Glostrup hold.

LP

Næste week-end er turneringsfri – ikke fordi Olsen skal giftes, men sådan er det planlagt.

DOBBELTTUR = DOBBELTGEVINST???????

Sjældent, men et velmotiveret og godt kæmpende Koldinghold overraskede og præsterede ud over det sædvanlige og vandt begge kampe i den forgangne week-end.

Lørdag mod Copenhagen:

Kolding valgte klogt at batte først og Andreas åbnede, fik scoren i gang og med forskellige makkere blev tavlen holdt i gang. Andreas 37, Rasmus 28, Vidi flotte 39 og ikke mindst T. Premachandran med 57 fik skabt en meget respektabel score på 211point, selv om vi var 5 nede for kun 127 point.

Kunne man ikke med battet så må man jo tage revanche med bolden og det må siges at Steffan L gjorde fremragende. Fra start var Copenhagen under pres med en skarp Steffan 5 for 24 suppleret med Nero 1-20, Bharat 3 gærder for kun 5 point og selv Fabian var på tavlen med 1 for 3.

Undervejs havde Rasmus 3 greb.

Copenhagen all out for kun 78 point, så Kolding vandt med 133 point.

Man og the Match: Steffan L

Søndag mod Ishøj:

Igen fik Kolding lov at starte med battet. Vijay (17) holdt fast og fik sammen med Olsen (28) Olsen battede i en time (!) gang i scoren, Bharat 15 og ind med gårdsdagens topscorer Premachandran, der igen holdt sammen på Koldings gærdetur. Imponerende flotte 58 n.o. - battede fra 75 til 175 sammen med ikke mindst Tapan (8) og Wandi (14), der som 10 og 11 gærde var med til at skabe en vindende score ved at øge totalen med ikke færre end 55 point, så Kolding endte på respektable 175 med kun 4 overs igen. FLOT; FLOT; FLOT.

Igen var Steffan L i hopla og sammen med Premachandran fik vi presset Ishøj til at lave fejl. Steffan 3-31, Premachandran 3-28, Søren Olsen 2-43, Vidi 1-10 og Rasmus 1-5 så Kolding kunne juble over en sejr på 28 point.

Man of the match: T. Premachandra

Spændende – meget spændende. Man of the match: Bharat R. Madderi.

Ikke meget tydede på en spændende kamp søndag, da Copenhagen gæstede Kolding på en lynhurtig bane. Alle slag, der ikke ramte en markspiller løb til 4. Kolding bowlede ikke særlig godt, men Copenhagen var gavmilde og sendte mange ”klatter” i luften, nogle til 6, men også flere skyere, der sendte bolden i Koldinghænder – og de blev for det meste flot holdt, så undervejs var Copenhagen 3 nede for 47, 6 for 116 og alle ude for 205 incl ikke færre end 31 extra, og vel at bemærke mente de, at 28 overs ud af de tilladte 50 skulle være nok. 7 gode greb var med til at skabe et fornuftigt grundlag for gærdeturen. Steffan L gik forrest med 5 gærder for 56, Vidi 2 for 46 og Bharat 2 – 41. Det sidste gærde blev flot løbet ud.


Kolding fik en OK start med Vijay (14) og Søren Olsen (24). Pludselig var Kolding nede med 6 for 86, da Nero afløste Steffan L (34). Lige inden var Bharat kommet ind ved 65 point på tavlen og sammen med Nero (34) øgede de scoren fra 86 til 197, da Nero var ude efter tålmodigt og godt gærdespil. Bharat var der stadigvæk – senere kåret som man of the match (ikke for hans bowling), men for et flot gærdespil gjorde arbejdet færdigt med 39 n.o. Navdeep nåede ind og fik lavet en 4er.

Mon ikke Tapan var lykkelig for, at han ikke kom til gærdet i den intens afslutningsfase?


Sjældent har vi set gærde nr 8 og 9 spille sejren hjem med et løft af totalen på 141 point.

That´s cricket.


Næste week-end byder på dobbelttur til København.

Pointorgie


Kolding mødte lørdag stærke Ishøj i perfekt cricketvejr.

Og det blev en sand pointfest - desværre med Ishøj den smule bedre, der gav dem sejren.

Kolding kunne desværre tælle adskillige tabte gribe, der på en normal dag ville være holdt sikkert.

Samtidig med, at Martin P gik i stykker, så han ikke kunne bowle, blev vi hurtigt tamme i angrebet, så Ishøj kunne lave en mammutscore på ikke færre end 349 point. Heri blandt 2 centuries anfører A. Akhtar 110 og Q Uszaman 104.

Kolding startede lidt stille ved gærdet indtil tilbagevendte Christo kom ind. Scoren kom i gang og Christo blev derinde fra 23 på tavlen til 288. Point scoret hele vejen rundt og med adskillige havebesøg til følge. Undervejs supplerede Andreas med 30, Saad med 21 og Martin P med 44 hurtige point.
Christo nåede imponerende 154 point inden han blev kastet ud.

Da Martin blev grebet på stregen var festen forbi og kun sølle 30 point skilte holdene ad, så nederlaget blev på 349 mod 319.

Efter kampen var der fælles grill i hyggelige omgivelser.

LP

Neglebidende spænding...

-da Kolding søndag gæstede Nørrebro. Kampen blev afviklet i en venlig atmosfære og god bane, krydret med godt vejr.

Kolding startede i marken og deres referent fik sig et chok, da der blev åbnet for ”livescoren” på I-pad'en. 5 gærder nede for meget beskedne 15 point. Næste kik viste 7 for 22. Ingen fra Nørrebro ville åbenbart blive derinde – undtagen MI Sahi, der omhyggeligt byggede sin halvleg op. Han endte på flotte 79 inden han faldt for Bharat's gode bowling. Undervejs var der især Martin P, der med imponerende 6 gærder for 13 point på 10 overs. Han blev støttet af en god omhyggelig mark, og Steffan L 1 for 31, Thibans 2 for 11 og Bharat 1-18.

Nørrebro nåede 121 all out.

Kolding kom langsomt fra start 3 nede for kun 40 og 4 for 53 (Martin P 23). Steffan og Andreas fik langsom scoren deropad. 6 for 91, 7 for 106, 8 for 110. Pludselig var vi i stor knibe, da Steffan med flotte 48 på tavlen blev grebet. Bharat stod der stadig og med omhyggeligt spil fik Santos scoret de nødvendige 3 point for at vinde en spændende og lang kamp.

Tillykke med sejre – det går fremad.

Næste opgave er på hjemmebane lørdag mod Ishøj.

Efter kampen er der inviteret til fælles hygge og grill for alle klubbens medlemmer og venner

Lang weekend for vores hårdtprøvede hold.

Lørdag ude mod Svanholm.

Eminent markspil – elendigt gærdespil førte til nederlag mod Svanholm. Igen i dag kunne vi ikke får både mark- og gærdespil til at gå op i en højere enhed.

Svanholm var all out for kun 106 point. Flot bowling: Martin 1 for 20, Steffan 3 for 15, Vidiasal 2 for 23, Bo 1 for 13 og Bharat 2for 6. Og kun 11 extra .- fint.

Gærdespillet ikke godt – kun Saad nåede to-cifret, 23 point. Desværre blev Martin P direkte ”snydt” ud – måske påvirkede det resten af holdet, for det blev en mager omgang, da vi kun nåede 55 i alt.

Søndag mod Soranerne.

Søndagens andendagsgilde mod Soranerne blev en træls omgang. Det er ikke rart at høre på den evindelige ævl og kævl. Det er som om, at spillets ånd helt er væk når vi når over Storebælt.

Desuden var der ingen regnskabsfører, hverken i Svanholm eller hos Soranerne. Kolding håber på, at forbundet giver de lovpligtige bøder til disse klubber. Synd for Jeya, at han skal sidde alene.

Bo, Martin og Vijay kunne ikke være med søndag, så Peder P,, Thibanish og Paluri supplerede et træt Kolding mandskab, der igen blev sendt i marken. Soranerne battede op til 295, selvforskyldt, da intet blev grebet – og så er det jo svært når bowleangrebet er ret så tyndt.
Efter en lang marktur revancerede holdet sig kraftigt ved gærdet. Thibanish spillede stærkt og nåede 59 – imponerende. Saad igen over 20 med 22 på tavlen.
Steffan supplerede rimeligt inden han blev fantastisk grebet på stregen, da vi var godt med i scoringstempo. Undervejs supplerede flere med to-cifrede. Andreas 16, Bharat 13, og Fabian (endelig) scorede flotte 24 point efter en elendig sæsonstart.

Kolding nåede respektable 201. Alle grebet ud!!!!!

Trods den magre pointhøst bliver der fra gang til gang lagt lidt på, og det ser fint ud, kunne vi bare få flere folk til træning.

LP/Vija

Op på hesten igen …...........

Lørdagens udekamp i Husum blev tabt. Selv om Husum er tophold viser vores gærdespil ikke stabilitet nok til at lave en ordentlig score. Det blev kun til i alt 142 point, incl. Mr. extra med 28 point.
Martin styrede igen en fornem halvleg med 62 p, men han løb tør for makkere undervejs – kun Saad 11, Bharat 13 og Bo 13 nåede tocifret.
142 på Husums bane er ikke nem at forsvare – 5 gærder blev det til inden Husum overtrumfede og Kolding kunne vende næsen hjemad igen. Martin 2-49, Steffan 2-43 og Bo 1-23.
Noget tyder på at vores gærdespil er for luftigt og uden power og at man glemmer at spille i boldens bane.
Næste week-end byder på dobbelttur og Kolding tilbyder, at familie og andre interesserede kan tage med og støtte holdet
LP

Kolding vs Soranerne

Den lå ellers lige til højrebenet...........

Kolding blev sendt i marken i flot solskin med en strid blæst på langs af banen. Banen var tør og meget hurtig, så det indikerede høje scorer, hvis bowlingen ikke var præcis.

Kolding spillede OK – 6 gærder nede for kun 99 point og de formodede bedste gærdespillere sendt tilbage til klubhuset.

Bowlingen blev løs og man havde svært ved at få de sidste gærder ud, så Soranerne nåede alligevel en pæn score på 215 for alle.

Vidiyasai 4 for 32, Steffan 4 for 45 og Minik 1 for 19.

Et glædeligt gensyn på banen – Mikkel F Sørensen stillede op og fik bowlet lidt, uden dog at få gærder.

Scoren var høj, men burde ikke være noget problem, hvis bare man kunne holde sig derinde uden at lufte bolden.

Desværre fik A. Jani godt fat og tog ikke færre end 5 for 38 (grebet ud) – stort set alle vore, der kunne udnytte den hurtige bane, så Kolding nåede kun beskedne 144 point. Undervejs lavede Martin 29 og Vidyasai 27 og træner Bo 21 en pæn gærdestand inden Bo blev dømt ben for.

Næste opgave bliver i Husum den 24 maj.

LP

Forrige Næste

Næste kamp 

Ingen planlagte kampe

1 Div.

 

4  Div.

 

T20

 

 

Sponsor for KIF-Cricket