Kolding vs Soranerne

Den lå ellers lige til højrebenet...........

Kolding blev sendt i marken i flot solskin med en strid blæst på langs af banen. Banen var tør og meget hurtig, så det indikerede høje scorer, hvis bowlingen ikke var præcis.

Kolding spillede OK – 6 gærder nede for kun 99 point og de formodede bedste gærdespillere sendt tilbage til klubhuset.

Bowlingen blev løs og man havde svært ved at få de sidste gærder ud, så Soranerne nåede alligevel en pæn score på 215 for alle.

Vidiyasai 4 for 32, Steffan 4 for 45 og Minik 1 for 19.

Et glædeligt gensyn på banen – Mikkel F Sørensen stillede op og fik bowlet lidt, uden dog at få gærder.

Scoren var høj, men burde ikke være noget problem, hvis bare man kunne holde sig derinde uden at lufte bolden.

Desværre fik A. Jani godt fat og tog ikke færre end 5 for 38 (grebet ud) – stort set alle vore, der kunne udnytte den hurtige bane, så Kolding nåede kun beskedne 144 point. Undervejs lavede Martin 29 og Vidyasai 27 og træner Bo 21 en pæn gærdestand inden Bo blev dømt ben for.

Næste opgave bliver i Husum den 24 maj.

LP

Brr – det var skisme koldt

Kolding startede dette års cricketturnering med en udekamp i Glostrup. Der har været trænet flittigt, så det skulle blive spændende at se de mange nye spillere i aktion.

Tydeligt, at flere lige skulle vænne sig til mere fart og præcision fra bowlerne samt at løse bolde straks bliver straffet.

Men vi er i gang.

Kolding valgte at gå i marken og bowlingen var stabil og præcis, men det var svært at få hul – det skete først ved 60, da Navdeep fik det første gærde. Navdeep bowlede flot og holdt scoren i ave.

Glostrup spillede koncentreret og gav ikke mange chancer, de de endte med at lave 235 for 10, efter en lang og kold marktur krydret med en kraftig haglbyge, der ikke gjorde det lettere for bowlerne.

Martin ryddede 6 gærder for 34, Steffan 1 – 33, Bahrat 1-47 Navdeep 1-36 og Saad 1 -43. For mange løse bolde resulterede i 34 extra.

Anfører Steffan var alligevel rimelig tilfreds med et hold, der havde 5 nye navne med, der afløste gamle prøvede kræfter.

Tak til Ole for at tage med med kort varsel og Jeya, der igen var sikker mand bag regnskabet.

235 var da noget at gå efter, men igen var det urutinerede hold ikke stærke nok – Kun Martin med flotte 84, Steffan 23 og Andreas 12 nåede tocifrede og vi endte med beskedne 144. Godt kæmpet af Marrin, der var med til at rejse scoren fra 30 til 138.

Noget tyder på, at batting ikke sker i boldens linje for flere spillere, men det kan vel rettes til træningen

Næste kamp er i Kolding på søndag kl. 11, så vi håber på lidt sommerlige temperaturer inden da.

Sponsor for KIF-Cricket