Årets sidste kamp, blev en sejr.

Hyggeligt og fordragelighed, sjældent – alt for sjældent - oplever vi det, som i lørdagens kamp mod Husum på udebane.

Igen var vi ramt af mange uventede afbud, men med hiv og sving fik vi samlet 10 mand, Ole Scott, Søren, Bo (endda med en brækket finger) og Peder P.

Kolding valgte at batte først – med en skidt start, da 3 gærder var nede for kun 33. Anirada (24) og Søren O fik stabiliseret og først ved 97 faldt næste mand. Fabian kom ind til en storspillende Søren og hævede til 138. Søren blev bowlet med 72 på tavlen. Martin (9), Ole Scott (1) og Bo(17) – stort set med en hånd – fik sammen med Peder (11 n.o.) øget med ikke færre end 30 point til en total på 191 for 9 – ganske flot.

Martin og Rasmus åbnede bowlingen og var meget skarpe. 2 ude for kun 14, grebet af Steffan på Martins bowl. Hauge kom ind og satte gang i scoringstempoet inden han blev grebet af Rasmus på kast fra Bo. Lars Flemming blev straks bowlet af Martin og da Olsen ved 99 greb deres åbningsgærde på eget bowl var der kun Renald Buss tilbage. Han blev med 61 på tavlen fantastisk grebet af Martin på stregen – godt løbet op og holdt. Resten var kosmetik så Husum nåede kun 159 og tabte med 32 point.

Rasmus bowlede noget af det bedste vi har set godt støttet af Bo med 3 for 44, Søren 3 for 44 og Martin flotte 3 for 10. Alle fik mulighed for at komme til fadet denne regnvejrstunge lørdag.

En dejlig afslutning på sæsonen – efter kampen var der hyggeligt samvær dommerne, Husums spillere og Kolding. Det sker jo næsten aldrig mere, at holdene indbyrdes har tid eller interesse i, at skabe kontakter og relationer i forbindelse med vores fælles fritidsinteresse.

Dobbelttur Albertslund og Soranerne.

Op til week-endens dobbelttur krævede det en meget engageret og entusiastisk indsats for at stille hold. Hele 15 afbud indløb og gode råd var dyre.

Men til sidst lykkedes det og vi kunne stille med 11 mand imod divisionens absolutte tophold Albertslund, der allerede har vundet rækken.

Kolding blev sendt i marken og man kunne frygte en stor score fra Albertslund. En meget koncentreret indsats satte dog Albertslund under pres og første gærde faldt for Martins hånd ved 29 point. Steffan bowlede tæt og vi tog gærder ved 38, 47 og 58. Rasmus og Minik kom på og bowlede økonomisk og da Rasmus bowlede deres topscorer ved 105 gik det igen slag i slag, så alle var ude for beskedne 161. Steffan 2-33, Rasmus 3-28, Minik 2-28, Martin 1-24 og Bharat 1-43.

Flot koncentreret bowling – respekt.

Christo faldt hurtigt, ligesom Chr. Rønn, men Rasmus fik med tålmodigt spil sammen med Steffan scoren deropad, så troen på sejr voksede. Men marginalerne var ikke på Koldings side, da Rasmus uheldigt blev løbet ud på en returbold som kasteren med foden kantede i gærdet. Ellers flot tålmodigt spil af Rasmus (11p). Minik kom ind og forsatte det gode spil sammen med Steffan – de fik sammen scoren hævet til 108, hvor Steffan desværre blev dømt LBW. Udtur. Minik faldt ved 129 med 26 point – flot spil. Bharat 13 blev grebet og da alle var ude manglede vi blot 22 point med ca 5 overs igen. Martin var efter aftale nødt til at tage på arbejde inden vi skulle batte.

En rigtig flot indsats – med gode cricketmæssige momenter.

Efter en god nats søvn mødte vi op hos Soranerne minus Rasmus og Martin, der skulle passe arbejdet, men Vijay var kommet til, så vi var 10 mand.

Der mødte os en bane, der ikke var en cricketkamp værdig, meget langt græs og streger, der ikke kunne ses. Spillere fra begge hold var enige om, at det ikke så godt ud, men dommerne fik kampen sat i gang. I Jylland var udeholdet kørt igen eller man havde fundet en anden bane.

Selvfølgelig skete der så det, at da Kolding i kampen gjorde opmærksom på, at Soranerne, der fieldede først, havde 3 spillere udenfor stregen og der derfor skulle dømmes no ball. Det skete ikke og selvfølgelig mistede vi et gærde mens. Dommeren, der ikke kunne se stregerne, spurgte markspillerne om de var udenfor. Det benægtede de.

Hvorfor Soranerne blev hørt og ikke Kolding, må jo bero på en vurdering, vi ikke nærmere skal filosofere over.

Kolding kommenterer normalt ikke dommernes indsats fra sidelinjen, men når man tydeligt kan se, at der bliver begået fejl, er det vel OK at prøve at gøre opmærksom på fejlene. Det hjalp ikke og stemningen på holdet var ikke god – motivationen til at spille disse dobbeltture er langt væk - ”er det i det hele taget det værd at rive 3 hele week-ender” ud af kalenderen for at spille på disse præmisser? Flere har givet udtryk for, at det er en tvivlsom fornøjelse!

Nå tilbage til kampen. Kolding lavede 102 for 9, Steffan igen bedst med 25, Vijay 16 og Peder P 15.

Soranerne lavede 105 for tabet af 5 gærder. Steffan 2-18, Vijay 1-11og Tapan 1-18.

Årets debutant Mikkel Rønn spillede med begge dage – tak for indsatsen.

Årets sidste kamp ude mod Husum på lørdag, på en garanteret klargjort bane.

Imponerende indsats

Kolding 2 gæstede søndag Esbjerg, der havde revanche til gode. Vi havde svært ved at få fuldt hold, men imponerende, at man trods kun 8 mand stillede op.

Der blev aftalt at spille 40 overs og Kolding valgte klogelig at gå til gærdet.

Scoren kom stille og roligt deropad. Vijay (16) startede sammen med Shoukat (8), Sanyaya (15), Minik (24) og Tapan (13).

Rahul kom ind og mistede sin næstsidste makker (Peder P) hurtigt. Ind med Rohan Larsen, der ikke har fået så meget ud af det, men han støttede Rahul meget flot, dels med 4 point og at han holdt sit gærde. Rahul fik øget betydeligt med flot spil og rundede 46 n.o. inden vi mistede sidste gærde ved en flot total på 158 point for 7 gærder.

Esbjerg åbnede med Mads Slepsager – en solid gærdespiller, der slår hårdt til bolden. Men Kolding bowlede fornuftigt og tog løbende gærder, så presset lå på Esbjerg. Da vi så fik deres anfører Peter Banke var Kolding ovenpå. Og da Minik bowlede Mads (75) var sagen klar – Kolding stadigvæk ubesejret, da Esbjerg kun nåede 137 for 10 gærder. Peder P kastede 1-25, Vijay 3-42, Sanyaya 2-28 og Minik 2 for 15.

En imponerende holdindsats – det er svært at fielde med kun 8 mand på en hurtig bane. Godt kæmpet. Der mangler kun 1 kamp hjemme mod Horsens, men mon den bliver spillet, da Horsens ikke har fået afviklet nogen kampe.

LP

Fuld gevinst til Kolding i week-enden.

Søndag skulle Kolding 2 prøve at følge op på lørdagens flotte indsats af 1. holdet.

Det kneb som sædvanligt at få spillere nok, men man havde fået LP trukket ud af stalden og Asiu med en frossen skulder og Rokham mødte frisk op så vi blev alligevel 9 mand høj da Kerteminde gæstede Kolding.

Kerteminde stillede op i stærkeste opstilling, så alle skulle spille op til deres bedste for at få gevinst

Kolding startede ved gærdet med Chr. Rønn og Shaukat. Chr. Spillede omhyggeligt og med skiftende makkere blev totalen stille og roligt bygget deropad. Chr. Faldt med 44 point ved 77, Sanjaya spillede frisk og fik 20, Fabian 8 og LP også 8 n.o. Inden sidste mand røg ved 139 i den sidste over.

Pauline havde sørget for en god frokost så depoterne var fyldt op da spillerne skulle forsøge at få Kerteminde kastet ud. Deres åbner Thomas spillede frisk og flot og fik med flere grænseslag hurtigt scoren deropad, mens det mere kneb makkerne. Peder P bowlede som i ungdommens vår og fik 3 for beskedne 30 point. Sanyaya og Shaukat bowlede blændende, så Kolding var ovenpå, da de med sublim bowling fjernede Kertemindes gærder stille og roligt, suppleret af LP, der fik et enkelt for 6 point. Kerteminde 105 for alle, så sejren blev på 34 point.

Kåringen af ”man of the match” blev så til ”men of the match” idet Sanyaya 3for 27 og Shaukat imponerende 3 for 17.

En dejlig kamp i en hyggelig atmosfære – tak til Ole, der stod dommer og Pauline, der huserede i klubhuset. Næste kamp er i Esbjerg på søndag, hvor Koldings skal forsøge fortsat at være ubesejret.

LP

Imponerende indsats bag stor sejr. 2 flotte centuries.

Kolding spillede lørdag sidste hjemmekamp mod AB. Holdet var uden Martin og Minik, der begge var arbejdsramt, så alle var indstillet på at nu skulle der spilles koncentreret cricket, så der kunne komme nødvendige point på tavlen.

Kolding valgte at gå til gærdet – og det med stor succes.

Christo og Steffan åbnede og sjældent er der vist så flot og imponerende gærdespil. Der blev spillet langs jorden og hele vejen rundt.

Christo spillede perfekt godt støttet af Steffan L. Da første gærde røg var scoren ikke mindre end 225, og Christo endte med flotte 129 point – imponerende spil – ikke set bedre af deres udsendte de sidste åringer.

Steffan fulgte trop og lykken står den kække bi, da han blev droppet med ca. 25 på sit regnskab. Han troede han var out og på vej ud. Så Steffan var glad og mon ikke deres keeper drømmer om dette – Steffan sagde tak, lagde 160 yderligere på og endte på ikke færre end 183 point (15 x 4 og 13 x 6), da Kolding havde 399 point. Undervejs blev han støttet af Bo (8) Olsen (24), Mussi (10) Rasmus 20 n.o.

Kolding endte med 412 på 50 overs – 2 nd gang i træk vi batter alle 50 overs. Det er vejen frem.

Markturen blev kort, da AB kun nåede 121 på 20 overs – her var Steffan også godt bowlende med 2 for 19, Mussi 3 for 38, Bharat 2 for 36 og Olsen snuppede det sidste for kun 1 point.

Markturen var solid bl.a. med to løbet ud (Rasmus) og greb af Christo, Rasmus, Olsen og Steffan 2 stk.

De to point luner på kontoen, men for at være sikker skal der vindes endnu 1 kamp ud af de sidste 3.

Dagens store sejr hjalp gevaldigt på den vigtige NRR

Der er dobbelttur om 14 dage mod Soranerne og Albertslund – så man håber på, at have rådighed over alle til de afgørende kampe.

Søndag den 19.8 spiller et stjernespækket Kolding-hold hjemme mod Kerteminde kl. 11.00.

LP

Foto:DCF

KIF vs Copenhagen

Trods en god indsats rakte det ikke til sejr over Copenhagen, da de lørdag gæstede Kolding.

Kolding blev igen sendt til gærdet og fik en uheldig start, da både Vijay og Ravi hurtigt blev grebet ud. Steffan forsøgte at holde sammen på tropperne sammen med Søren (16) – alligevel var der 5 nede for beskedne 85 point og 6 for 106 – ikke mange point på den hurtige bane. Steffan nåede 47 inden han også blev grebet.

Rasmus var kommet ind og med særdeles flot spil fik han sammen med Bharat hævet totalen støt og roligt, så vi endte med 212 for 9 gærder på de 50 overs. Noget af et særsyn, at Kolding batter alle 50 overs!

Rasmus 42 og Bharat 43 point – flot.

212 var da til at forsvare, men Copenhagen ville det anderledes, gik frisk til sagen fra start. Vi fik først gærde ved 72, så 91, 110, 143 og 169 inden de battede over.

Det betyder så, at nedrykningsspøgelset lurer i baggrunden, men mon ikke en god træningsindsats i båsene de næste 14 dage vil hjælpe til med at få dette manet i jorden. Vi ligger marginalt (meget marginalt) bedre end Husum.

Næste kamp en også hjemme om 14 dage – så der håber vi på, at holdet kan samle de bedste kræfter og vise, hvad de er gjort af.

lp

Kolding vs Ishøj.

Ærgerligt nederlag efter meget spændende kamp hjemme mod Ishøj.

I tropisk hede bliver Kolding sendt til gærdet på en bane, der må være alle gærdespilleres drøm at spille på. Bolden skulle knap røres for at løbe ud til fire på et græstæppe, der er helt svedet af.

Vijay og Steffan startede – Steffan grebet ud ved 25 med 15 point på tavlen. Ravi og Vijay fik hævet til 53 og sammen med Martin fik de scoren opad inden også Vijay (28 p) blev grebet, hvor totalen viste 82. Olsen bidrog med 26 og da Martin blev grebet ved 151 med 52 point var presset lagt over på uprøvede skuldre. Fabian med flotte 21 og Rasmus 9 var ude ved 184.

Så fulgte en imponerende 8'ende gærdestand mellem Bharat og ”Mussi”. De hævede stille og roligt totalen til 250 med et pænt tempo inden ”Mussi” blev grebet ud med 36 point som årets bedste. Rahul kom ind og fortsatte det gode spil med Bharat og hævede til flotte 284 inden Bharat desværre blev bowlet med 41 på tavlen med kun 2 overs igen. Det ville have været helt super, hvis de havde kunnet holde overne ud. Superflot af de sidste gærdespillere. Rahul endte med 13 n.o.

9 spillere med tocifrede er ikke hverdagskost for Koldings gærdespillere.

En svær start i marken.

Ishøj gik til vaflerne og straffede alt, selv om første gærde kastet af Mussi gik ved 21 point. Det gik hurtigt – kun Mussi fik gærder – 3 stk., men var også dyr i extras. 4 gærde gik ved 156, næste ved 207 – og så gik der spænding i kampen.

7'ende gærde nede ved 215 – Navdeep' langsomme bowling kunne de ikke lide (3 for 38), men en kombination af for mange extras betød, at Ishøj med hiv og sving fik sejren i hus. Det er svært når man hjælper modstanderne med ikke færre end 51 extra!!!

Ærgerligt – en sejr denne dag havde betydet, at holdet ikke kunne rykke ned – det mangler der endnu en sejr til, for at sikre tilværelsen i 1. division.

LP - Foto sportK.net.
Husum 2 vs Kolding 2.

Søndag i pragtfuldt vejr på en lynhurtig bane i Husum gav endnu en sejr til Kolding i 4 div. Syd.

Kolding var først i marken og fik hurtigt hul på Husums gærdeside. Første gærde nede ved 4, næste ved 5, 3 ved 13 og således fortsatte det til alle var ude for beskedne 85 point. Det ser ud til at bowlerne blev skiftet ud ret hurtigt, hvis de ikke fik nogen gærder.

Bo med 3 for 21, Shaukat flotte 3 for 26, Raul 1 for 15 og Sanjaya 2 for 11 point.

Den total overgik Kolding nemt – pænt hjulpet af 29 extra fra Husums bowlere. Vores score var Chr. Rønn 10, Raul 14, Shaukat 13 og Anni Lapalikar sluttede af med 13 point på tavlen.

En god cricketdag, hvor alle kom til ”fadet” og dejlig afslappet tone.

Der er nu sommerferie, men der er selvfølgelig stadig træning for dem, der har lyst.

LP

Kolding tabte stort til et stærkt og disciplineret Albertslund hold.

Lørdagens kamp endte med et klart nederlag til et godt hold fra Albertslund. På endnu en pragtfuld cricketdag med sol og en lynhurtig bane blev Kolding sendt til gærdet og mistede desværre Christo hurtigt grebet i slip. Steffan og Martin spillede flot og øgede scoren hurtigt til 87 før Steffan (32) blev dømt LBW – Rasmus supplerede med 13 inden Martin (49) blev grebet af bowleren. Ravi lavede 18.Ialt nåede vi 167 på 38 overs. Ikke mange men en score der burde være til at forsvare.

Men – Albertslund ville det anerledes – de gik til stålet med det samme og mistede kunetgærde inden de kunne overtrumfe Koldings score. Deres åbner lavede alene 121 n.o. - med bl.a 11x4 og 11x6. Der er nu sommerferie da Kolding ikke deltager i T20 kampene.

Søndag spiller vort stærke (!) 2'nd hold i Husum.

Peter Power vores fantastiske fotograf og videooptager sås før kampen i en kraftfuld galop efter en løbsk plasticpose – dejligt at også tilskuerne viser engagement og sørger for at banen er velholdt.

Kolding vs Svanholm

Ærgerligt nederlag på en lynhurtig hjemmebane, trods momentvis flot spil af Steffan, Minik og Mussi.

Vi tabte med 5 st. gærder til et tændt Svanholm hold.

Kolding blev lidt uvant sendt til gærdet først. Åbnede med Christo og Steffan. Christo går jo til den, men efter 8 bolde og 13 point til ham blev han grebet i ”Christos Corner” tæt på grænsen ved klubhuset. Martin kom ind - også han nøjedes med 8 bolde inden han mistede den ene overligger og måtte tilbage til klubhuset og afløst af Rasmus. Han og Steffan fik lidt ro på inden Rasmus (15) også blev bowlet. Næste samarbejdspartner til Steffan blev Minik og de to fik med imponerende flot spil hævet totalen støt og roligt.

”De mange pensionister på sidelinen mindedes dengang de selv spillede sådan”.

Der blev spillet flotte drives, der udnyttede den hurtige bane. Desværre blev Steffan grebet med 40 point og straks efter Minik (39) efter en enkelt chance – men generelt greb Svanholm det hele og viste godt markspil. Kun Mussi Mayar kunne bidrage med 30 n.o så totalen blev kun på 159 – ikke meget på den hurtige bane. Det bliver spændende at se, hvad holdet kan præstere den dag, hvor 7-8 battere præsterer på samme dag – så kan vi vel spille op med de bedste?

Markturen started egentlig Ok, med 3 nede for 27, men stille og roligt nåede Svanholm de 158 for tabet af 5 gærder. Kasteresultater: Navdeep 1-6, Rasmus 1-26, Steffan L 1-33 og Martin 2-47.

Den 23.6 kommer Albertslund på besøg i Kolding – og den vil vi gerne vinde.

LP

Forrige Næste

Sponsor for KIF-Cricket


      

 

 

 

 

 

 

 

 

              97 884

Besøgstæller

Besøg siden den: 03-09-2014
Total: 157134
Dagligt: 53

1 online