DET ER SKU FOR DÅRLIGT.....

Søndag var der stævne i Esbjerg, hvor Kolding, Esbjerg, Odense 1 og Odense 2 skulle dyste.
Odense kom slet ikke, heller ingen afbud, så Kolding og Esbjergs spillere stod der med deres talenter - spillede 1 kamp og så hjem igen. Udgifter til leje af hal, kørsel, dagen sat af til cricket osv osv. Det er ærgerligt og respektløst af Odense.


Til gengæld blev det til en rigtig god kamp, hvor Esbjerg battede først. Det blev til 125 point på de tilladte 12 overs. Vijay, Bharat og Steffan tog gærder - med lidt mere koncentration i marken burde scoren være holdt under 100.


Til gengæld viste holdet ved gærdet flot spil og med 1 bold igen kom scoren på 126, så det må siges at være en særdeles flot indsats. Steffan 37 no, Vijay 31 no, Bharat 20 no.
Flot spillet favhele holdet der bestod af, Steffan, Vijay, Bharat, Mussi, Rasmus og Jagdeep. Næste stævne er fastlagt til Odense den 8.1.2017. Mon ikke vi ringer før afgang om Odense selv kommer?
Vijay.

Sådan. Årets første imponerende century.

Turneringen er i gang, solen er kommet på himlen, vinden holder sig hjemme – criketspillerne er gået i gang.

Og hvilken start – ude mod Esbjerg på en dejlig en søndag – Christo viste vejen med imponerende 136 point. 12 x 4 og 6 x 6 krydret med masser af fine stød som udmøntede sig i løb med skiftende makkere.

Da tavlen viste 91 forlod Minik gærdet med 29 p. 3 gærde (Matthew) røg ved 189 og da totalen rundede 200 blev Christo grebet på den første fejl efter imponerende gærdespil. 136 p på tavlen.
FLOT FLOT FLOT.

Ved 220 gik scorn lidt i stå og gærderne faldt, men Rasmus (26 n.o.) viste mandsmod og fik sammen med Navdeep totalen op på acceptable 251 p, da der ikke var flere overs tilbage.

Som sædvanlig var esbjergs inning pæget af Henrik Øre (57) der holdt fast i deres forhåbninger om at nå Kolding total. Men da han blev grebet af Søren Olsen og da Martin P senere fik grebet Kasper Rubin var der ikke mere i Esbjerg end at Kolding kunne nyde sejrens sødme med en sejr på 42 point.

Skal der lidt malurt i bægeret må det være en opgave for træner Martin at få minimeret wides (hele 36 stk foræret til modstanderne – svarer faktisk til 6 overs ekstra derudover.) Det går ikke den dag, hvor scoren ikke bliver så høj som i dag.
Kasteresultater Bharat 1-35 på 10 overs, Rasmus 3-41-10, Minik 2-33, Steffan 2-51.

Ellers ganske gedigent markspil med flotte greb – ja Fabian imponerede med 3 stk. - på samme batsmand. Men den blev holdt.

Man of the match – Christo Botma

Næste week-end er der dobbettur til Svanholm og Nørrebro.

Scorecard tryk her


Hård dobbelttur gav 2 point.

Lørdagens formodet sværeste kamp mod sidste års vinder af 1. division, Svanholm blev sikkert vundet af et ungt Koldinghold.

Koldings anfører Christo vandt lodtrækningen og valgte at bowle først. Holdet var helt oppe på dupperne og tog gærder i et stærkt kolletiv. 3 løbet ud, 5 greb og 1 stokning betød at Svanholm på sine 50 overs opnåede 226 p for 9 gærder. Holdets alderspræsident J. Monitz gik n.o. med flotte 119 p.
Gærderne faldt med jævne mellemrum og kastningen var betydelig bedre end sidst i Esbjerg – udenom begrænsede sig til 12 stk.
Martin 3-25 på 10 overs, Rasmus 1-46-10, Bo 1-37-10- ja også Søren Olsen kastede og fik 1-22-3.

Christo åbnede og gik frisk til sagen. Lavede flotte 104 n.o. (8 x4 og 2 x 6) suppleret af Steffan (26), Matthew 33 og Martin P 31.no. - og på kun 37 overs var Svanholm score overtrumfet, så vi vandt med 7 stående gærder.

Endnu et flot century af Christo. Denne gang ovenikøbet n.o. Dyb respekt.

Søndagen blev som ventet ikke uden problemer. Det er altid uheldigt, når udenomsting (ingen regnskabfører, forkert beklædning og udstyr fra arrangøren) tager fokusen fra det vigtigste -
en dyst fastlagte dyst.
Ærgerligt, at klubber, der efterkommer reglerne skal trækkes med sådanne”småting” der irriterer deltagerne i mere eller mindre grad.

Kolding tabte knebent, men skal vel selv tage æren for nederlaget?

Kolding startede igen i marken. Martin startede med at tage åbneren grebet af Christo, i 5 over 1 løbet ud af Rasmus, 9 over LBW fra Steffans hånd, Bharat fik grebet det næste - 4 nede for 56.
Nørrebros farligst mand blev grebet af Rasmus på eget bowl ved 123, Bo fik stokket de næste to, Vijay tog holdet topscorer grebet af Bo, fik også den næste grebet af Matthew og Rasmus fik sidste gærde LBW. Oså tæt bowling i dag – kun beskedne 12 udenom på de 50 overs.

Christo åbnede igen – spillede frisk, men træerne voksede ikke ind i himlen hos Nørrebro.
Han røg med 41point som 3 gærde ved totalen 62. Matthew forsatte flot og faldt ved 106 med masser af overs tilbage. Vijay blev dømt LBW, Rasmus grebet på første bold, så lige pludselig var 6 nede for 133. Det kunne nemt nås endnu, men Bo blev desværre løbet ud og da Martin trods en indædt kamp også faldt med 36 på tavlen ved 158 gik det pludseligt stærkt – alle ude for samme total.
Ærgerligt, men Kolding har vist, at de er på rette vej med et stærkt markspil og flot kollektiv.
Næste kamp er i Kolding på lørdag mod Albertslund.
lp

 

Ikke meget tydede p en dejlig dag på cricketbanen. Hagl- og regnvejr da kampen skulle starte.

Solen kom frem og Kolding startede ved gærdet, hvor der var 35 overs til rådighed.

Gærdefald ved 2 (Chr. Rønn) 16 (Fabian), men så fik Peder P og Ashok fat ogfik hævet til 59 inden Peder P blev træt. Rahul K ( 35) kom ind og viste vejen med flot spil, næste gærde ved 95 og 97 inden den ”gamle” LP (22) kom ind. Han blev inde og med kvikke løb og et enkelt grænseslag blev totalen stille og roligt sammen med Søren og Matthew (21)  hævet til 162 point.En overraskende god score.

Kolding spillede godt i marken. Det blev til hele 8 greb, Umeshkumar S 3 flotte greb,  1 løbet ud (Fabian)  og den sidste kastet ud. Meget, meget  flot. Bedste kaster blev utroligt nok Fabian, der i første over havde svært ved bare at ramme pitchen. Da først retningen var der, blev det til 3 gærder for 6 point (alle wides). Chr. Rønn 2 for 28, Peder P 1-16 og selvfølgelig Lp med 3-29 på hele 7 overs, så mon ikke armen trænger til lidt hvile, så opvask o.l. skal nok undgås de næste par dage.

Kerteminde ude for 113 point.

Glædeligt at holdet fik kompetent hjælp af Ditte og Mikkel i marken, Mikkel gik endda not out med samme score som fader Chr. – mens Mette agerede kanonfotograf fra sidelinien – også tak til Matthew og Søren der velvilligt stillede op som ”fyld” og det gjorde de godt.

En skøn dag på cricketbanen.

Kolding vs Albertslund.

Kolding tog lørdag imod Albertlund på en meget hurtig bane.
Kolding valgte at starte i marken i dejligt solskin – fik en dårlig start da Albertslund gik frisk til sagen. Steffan L kostede i sin første over 15 point, men fik rettet op på længde og retning og endte med acceptable 1 for 32 på 8 overs. Martin fik lidt heldigt deres åbner grebet af Christo. Minik kom på og startede med 2 udenom, men kastede så på gærdet og straks fik han gevinst. Senere ordnede han også deres topscorer, som han fik LBW.
Det begyndte at hagle og derefter startede regnen – Albertslund havde 89 for 4 – ca. 1/3 var ekstra fra Koldings egen hånd.

Bredden gjorde så udslaget.
Rasmus kom på og bowlede præcist og sammen med Bharat og godt markspil fik Kolding vendt skuden og Albertslund var ude på 34 overs for beskedne 124 point. Steffan L 1-32 på 8 overs. Rasmus2-20-8, Bharatog 3 for 13 og Minik 2-15. Martin og Navdeep fik hver 1 gærde. Ekstra 23 wides og 2 nb.

Christo åbnede i vanlig stil. Imponerende som han har præsteret i år. Denne gang endte han med 63 n.o. Og sammen med skiftende makkere overtrumfede Kolding gæsternes score på kun 13 overs. F. eks. rundede Christo 50 på kun 27 bolde.

Søndag er der igen kamp når Kerteminde kommer på besøg, så det bliver spændende at se, hvilke koryfærer Kolding stiller med. Kampen starte kl. 11.00

LP


Scorecard fra DCF hjemmeside


Kolding – Glostrup

Kolding fortsætter med at vinde sikkert. Hjemme mod Glostrup valgte anfører Christo at batte først for at give alle mulighed med battet. Ikke mange benyttede sig af det.

Christo og Minik startede med godt cricket. Flotte drives og dårlige bolde blev straffet promte. Minik blev dømt LBW – hårdt dømt med 15 på tavlen. Martrin kom ind og han og Christo spillede fortsat flot med godt cricket. Imponerende effektivt langs jorden og når de luftede var de ikke uheldige med en gavmild Glostrup mark. Christo (57 på 56 bolde) blev flot grebet på grænsen ved totalen 110 2 bolde før drikkepause. Marrtin fortsatte med skiftende makkere og blev grebet ved 190 med 78 flotte point på kun 60 bolde. Kun Rasmus med 17 præsterede to-cifret og alle var ude med en total på 222 med 14 overs igen!!!! Ellers en god lejlighed til at få lidt god træning med battet. Ikke færre end 5 LBW mod Kolding virkede lidt i overkanten – tror ikke Bo Nielsen var tilfreds med sin – så bedre held næste gang.
32 ekstra fra Glostrups mark – tak for det.

Kolding gjorde kort proces i marken – Glostrup var ude for beskedne 74 p på kun 16 overs. Vijay funklede med 4 for 15 (heraf 2 stokninger af Christo) – Hans C var tilbage med 1 – 37, Martin 2 for 11 og Søren 1 for 8.

Efter kampen var der dømt grill – forberedt af den allersteds nærværende formand.
Næste kamp er i Husum om 14 dage.

Scorecard KIF Vs Glostrup 21 maj 2016


Kampene fra sidste weekend

4 division vandt hede-slaget.

Kolding var søndag på en varm opgave i Odense. Blå himmel, 29C, ingen vind, 2 x 40 overs – en laaanng dag for Koldings spillere.

Fyn startede med at lave en stor score på 221 for alle.- Gærderne jævnt fordelt med 2 gærder til Mussi, Rønn, Jagdeep, Peder og gæstespiller Steffan.

Noget af en opgave for Koldings reserver. Men da mange bidrog kom scoren stille og roligt deropad.
Peder P med 29, Mussi med 25, Jagdeep 23 og en godt kæmpende Chr. Rønn toppede scorerboardet med flotte 44 point inden Kolding med over en over igen nåede de magiske 222.

Godt kæmpet – tålmodigheden blev undervejs sat på hårde prøver, da Fyn spillede efter deres egne opfattelser af reglernereglerne, så der ustandseligt blev lavet om på marken osv. - men i mål kom man da.

Tillykke med endnu en sejr.

Husum vandt en tæt kamp – afgørende var at Husum bedre kunne klare den ulidelige varme.

Kolding valgte at gå i marken på en meget hurtig bane. Husum startede friskt – gik sagen og scorede meget hurtigt – en overgang så det ud til at man kunne nå over 400 point. Men det blev ved de 315 med 2 mand der scorede ca. de 200. Resten havde man styr på, med bedste bowler i Navdeep, der tog 5 gærder for 58 point. Ikke Koldings bedste kamp i marken. Selv om der blev drukket væske hele tiden var det ”uvante” varme vejr ikke lige Koldings kop te.

En stor score at batte op til, men ikke umulig. Christo faldt for en gangs skyld med en beskeden score, men Minik 57, Christo 24, Matthew 10, Martin 66, Steffan 38, Rasmus 33 og Bharat 10 med tocifret score holdt os længe inde i kampen – men det hele var slut ved 270 – 45 point for lidt.

En tæt kamp, hvor Kolding ikke var helt på toppen.

LP

”Faktisk en rigtig god kamp – bare ærgerligt at vi tabte til sidst”.

Kolding var på udebane mod Ishøj – desværre ramt af en del afbud, men gav alligevel Ishøj en god kamp, der bølgede frem og tilbage inden Ishøj kunne score det vindende point med 6 bolde tilbage.

Mangelen på bowlere gjorde til sidst udslaget, da Koldings normale styrke i markspillet ikke var på sit normal høje standard. Et par gribechancer der normalt holdes blev lagt på jorden. Ærgerligt.

Kolding startede i vanlig stil ved gærdet med Christo og Minik – Minik gik med 16 ved 49, Matthew med 23 ved 103, Christo med 56 ved 134 og Martin P med 46 ved 200 – vi var rigtig godt med og Steffan bidrog med flotte 62. Rart at han også er kommet i gang.

Resten kunne ikke bidrage med ret meget så totalen endte incl. 37 extra med acceptable 259 med bare 1 bold igen.

Ishøjs åbner spillede flot (85) så Koldings bowlere kunne ikke rigtig få fat. Martin P er skadet, så alternativerne er få for anføreren. Alligevel pressede Kolding Ishøj langt hen ad vejen. Peder P var med 2 gærder for 25 på 10 overs var flot, også Rasmus K bowlede tæt 2 for 35 men ingen andre fik lagt bolden fornuftigt, så Ishøj overtrumfede med 6 bolde igen og 2 gærder i behold. Extra var beskedne 14, så fremgang her.

Når man ser på resultaterne rundt omkring i landet er der en klar tendens til, at de hold, hvor gærdespillerne er i stand til at blive derinde vinder til sidst – også selv om det måske kan virke som lidt kedeligt cricket. Men det giver mange sejre i den sidste ende.

Næste kamp er hjemme mod Svanholm på lørdag inden sommerpausen.

UPS

det havde vi ikke lige set komme, da Kolding bød Svanholm velkommen til lørdagens kamp.

Sidst de to hold mødtes vandt Kolding en overbevisende sejr på 7 st. gærder, men lørdag var det tilsyneladende en kollektiv nedtur, da det denne gang var Svanholm, der vandt med 7 st. gærder.

En miserabel inning af Kolding, der præsterede hele 53 p for alle på bare 1½ time. Eneste med tocifret var Matthew (18) og Mr. Extra (11), så tilsyneladende var holdet allerede mentalt taget på sommerferie.

Kolding tog dog 3 gærder, HC og Rasmus hver 1 og en løbet ud af Steffan, der også greb to.

Der har været trukket store veksler på medlemmerne til aktiviteter udenfor spillet, håber dog ikke, at det kombineret med de mange skader er årsagen til dagens nederlag. Det er forhåbentlig bare en enlig svale.
LP

 

da de sndag mødte Fyn på hjemmebane. Kolding startede i marken og fik straks lagt pres på fynboerne. Gærdefald ved 2 – 28 – 28 – 41 – 46 – 47 – 52 – 56. En af deres fik fat og næste gærde faldt først ved 116, og alle var ude for 116.

 

Flot com-back til Andreas, der bowlede flot og fik 3 gærder for kun 8 point.Jagdeep var også godt bowlende med 3 – 40 og resten faldt for Søren og Paduks hånd. En god indsats, hvor debutanten Gert Kirkmand gjorde god fyldest.

 

 

Ved gærdet fik Kolding en bekymrende start. 5 gærder nede for kun 45 point, men så kom Rahul og Jagdeep sammen og fik scoren i vejret. Topscorer Rahul med 38 og Jagdeep 31 not out. Resten af pointene blev leveret af Umesh, Paduk, Jatin, Ashok og Søren, så scoren kom over Fyns total med 2 gærder igen.

 

En god kamp og godt vejr.

 

LP

 

      

 

 

 

Forrige Næste

Sponsor for KIF-Cricket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøgstæller

Besøg siden den: 03-09-2014
Total: 099216
Dagligt: 42

2 online