Tid til at få banket rusten af....

Sæsonen er i gang – med en start, der er godkendt, selv om Skanderborg vandt årets første opgør.

Koldings unge hold valgte i det pragtfulde vejr at starte med bat. Christo fik ingen bat-træning, da han blev bowlet på kampens første bold af Jesper Hansen. Så kan det jo næsten kun blive bedre næste week-end.

Martin P og Mussi var de eneste, der kunne modstå et enormt pres fra et veltrænet Skanderborg hold, der på en lidt tung bane kastede tæt, godt suppleret af flot markspil, der fik lagt et konstant pres på Koldings gærdespillere, Efter de 20 overe viste totalen acceptable 101 for 5, – sikkert ikke til at vinde, men OK. Martin P var højest med 51. Anfører Matthew kom nok lidt sent ind, men altid svært at time i disse hurtige kampe.

Koldings marktur bar præg af lidt rustne kastere, der først lige skulle i gang, men via et fantastisk greb af Fabian, der supplerede greb af Rasmus og lidt oprejsning til keeper Christo, der blev noteret for to greb – man mente også han skulle være noteret for endnu et greb og en stokket ud – brugte Skanderborgs mesterskabsfavoritter 15 overs og 4 gærder for at overtrumfe Koldings score.Mussi fik 1 over og kunne notere 2 gærder for 0 p – dobbelt wicket-maiden over.

Der spilleres allerede førstkommende week-end, ude lørdag og hjemme søndag, hvis baneforholdene tillader det.

Steffan/LP

Ressourcerne godt udnyttet.

Lørdagens T20 kamp i Esbjerg gav sikker sejr til Kolding. Ressourcerne blev
perfekt udnyttet af anfører Matthew, der valgte at gå først i marken i det
dejlige, men kolde solskinsvejr.
Esbjerg startede i vanlige hurtige stil og havde efter 6 overs 37, hvor Martin
fik hul og bowlede meget økonomisk - 3 overs, 1 gærde, 0 point. Steffan L
bowlede så Esbjergs bedste Henrik Øre og derefter blev Esbjerg holdt i et jerngreb. Navdeep tog 2 gærder for beskedne 13 point på sine 4 overs, Mussi, der sidst ikke gav point startede med at bowle i øst og vest - 20 i den første over - fik igen bolden og tog revanche med ialt 4 for 30 på de tilladte 4. Esbjerg ialt 97 for 8.
Kolding startede solidt, men forsigtigt og især Christo var meget bedre end sidst, nåede 13 p - Bharat og Steffan L fik ingenting, så det gik lidt langsomt indtil Mussi igen tog over og supplerede Martin med store slag over det hele og med hele 3 overs igen overgik Kolding score.
Solidt spillet kamp af Kolding, der kun havde en enkelt misset gribechance - ressourcerne godt udnyttet.
Dejligt igen at se Mikkel S på scoreboardet og at møde Sree på banen.
Kampen i Kolding mod Herning søndag blev aflyst, da hverken banen i Kolding
eller Herning var klar til kamp. Kampen spilles senere.

Steffan/lp

Koldt og vådt aprilsvejr.

Ikke aprilsnar, men T20 kampen i Herning kom til at ligne noget derhenad.

Koldings tabte lodtrækningen og blev sendt til gærdet mens solen skinnede og efter en langsom start blev der spillet frisk til at åbnerne Martin og Christo. Først ved 82 fik Herning Christo ud efter at have scoret 41. Flot.
Martin scorede 40, Steffan 15 hurtige og Mussi 20. Vi har noteret os, at også anfører Matthew kan slå en 6'er – 11 til ham og i alt 150 til Kolding – der viste gode takter ved gærdet – omhyggeligt spil og scoren kommer godt deropad. Det lover godt for den kommende sæson.

Efter en over i marken begyndte regnen, det silede ned. Og selv om Kolding hurtigt fik 3 gærder tog Hernings anfører – efter at have tabt battet 3 gange – beslutningen og bestemte, at det nu var for meget og kampen blev stoppet. Hatten af for Lars H.

Ikke aprilsnar, men modsat 30C varme og lidt fugt på banen blev der tilladt at spille i 8-9 C og silende regn – ikke ufarligt for deltagerne.

Lidt tilfældigt, at det så blev Kolding, der vinder kampen efter DL reglerne.

Bharat tog 2 gærder samtidig med, at han sandsynligvis står for klubrekord for antal wides på kun 2,2 overs – nemlig 19 – håber den må stå til al evighed. Viser tydeligt, hvor lidt det har med cricket at gøre at spille under disse forhold.

Kommende week-end spilles der ikke færre end 3 T20 kampe – ligesom 3 division starter hjemme søndag.

Steffan/LP

Turneringsstart i flot solskin.

3. division fik ”slået” hul på sæsonen i dejligt solskinsvejr mod den nye klub fra Fyn. Selv om det var køligt fik udøverne en god kamp ud af det med en lille overvægt på 26 point til Fyn.

Kolding startede i marken og fik brugt ikke færre end 7 bowlere, der alle fik gærder krydret med en del wides, så Fyn nåede op på 144 da sidste gærde faldt.
Peder P 1, Shokat 1, Bharat 2, unge Saksham 1, Ashotosh 3 for 18 (flot) og Vijay L 1 gærde.

Koldings kulle nu sortere bowlingen, men kun Bharat med 49 n.o. og Peder med 18 nåede to-cifrede, så Bharat løb tør for makkere, da totalen nåede 118.

Selv om holdet tabte blev der vist engageret cricket og alle havde en god da på en bane, Kolding Stadion igen i år har fået gjort super spilleklar. Næste opgave er igen på hjemmebane mod Kerteminde den 24. maj – og mon ikke lidt gærdetræning vil give holdet flere point til den tid?

Lp

Flot kæmpende Koldinghold overrasker.

3 kampe på 2 dage er ikke hverdagskost, men Kolding slap ganske fint fra udfordringen.

Fredagens første kamp mod Skanderborgs favoritter blev meget spændende. Et tændt Koldinghold startede i en våd mark, men tæt bowling og super fielding holdt Skanderborg i et jerngreb og kun et enkelt mistet greb og løbet ud chance betød at Skanderborg nåede 113 for 9 gærder.

Ikke færre end 4 stokninger af Christo – det må være noget nær klubrekord?

Gærdeturen startede lidt langsomt, så det blev svært at holde det nødvendige tempo. Skanderborgs rutinerede landsholdsspillere bowlede så tæt at Kolding kun nåede 106 for 6 gærder. Ærgerligt, men super flot indsats mod et af landets bedste hold.

Næste kamp mod Esbjerg startede vi også i marken og fik Esbjergs suverænt bedste Henrik Øre i første over og Kasper Rubin løbet ud – så det blev svært for Esbjerg at score, selv om Koldings markspil ikke var så godt som i den første kamp. Esbjerg kantede sig op på 92 point

Kolding battede uden problemer over i den 13 over. Martin og Christo arbejder godt og scoren er på 88, da Martin falder med 32. Christo gør det færdigt med 45 n.o efter 13 overs.

Dagen efter i Kolding mod Herning bød på et træt Koldingholde, så Dean og Martin satte holdet til en hård opvarmning for at få vindermentaliteten frem igen.

Igen startede vi i marken – Rasmus stærkt bowlende med gærde i første over, og endnu et gærde i sin anden over. Trods en lidt løs mark blev Herning holdt på kun 124 point.

Martin (42 n.o.)spillede igen stærkt, denne gang suppleret med stærkt spil af Steffan L – 51 hurtige point og Mussi Mayar 21 lukkede kampen med 6 gærder og 8 bolde i behold.

Samlede kasteresultater viser god bredde og muligheder for anfører Matthew.
Rasmus 4 for 18, Mussi 6 for 20, Steffan L 3 for 26, Navdeep 2-23, Dean 3-23, Bharat 1-29 og Martin 1-12

Sjov tanke: 8 point mere mod Skanderborg havde åbnet op for at sende Kolding i T20 Finalen senere på året – ja, det havde ikke mange regnet med.

Men konklusion på den hårde opstart er, at holdet er godt rustet til den lange sæson, der starter søndag ude mod Ishøj – en hård opgave, der kan løses positivt såfremt man spiller op til den viste standard.

Steffan/LP

 

Jeg bjer mig i støvet – selv om det er svært i dette evindelige regnvejr. Tager i stedet hatten af for et godt kæmpende Koldinghold, der godt nok tabte, men først efter en spændende kamp.

 

Gærdespillet var ikke op til standard – Kolding var ude efter kun 26 overs med 126 på tavlen!!!

Det så ellers godt ud med Martin og Christo, men ved 48 faldt Martin med 15 på tavlen. Et par dumme løbet ud (Matthew og Dean), bolden røg nu i luften og da Christo blev grebet med 27 på tavlen så det skidt ud. Steffan L (46 p) spillede yderst fornuftigt sammen med Vijay lidt samling på scoren, men da Steffan blev grebet på grænsen ved 119 for 6 gik det stærkt – de sidste kunne kun bidrage med 7 point, så Koldings score endte på 126 point. 

 

En lav score at forsvare, en våd bold, rutinerede gærdespillere var udsigten for Koldings tydede på en walk over for Svanholm, men Kolding lagde sig ikke ned frivilligt.

Et godt kæmpende markhold med tæt bowling fik undervejs sat Svanholm under et voldsomt pres.

Svanholm forstod at holde scoren i gang med ganske få point i hver over. Kolding fik gærde i ny og næ og pludselig var 5 gærder nede for 99, 6 gærde faldt ved 101, 7 ved 105. Stadigvæk tæt bowling, men Svanholmspillernes rutine og vilje til at holde sig inde betød at de efter 41 over nåde de nødvendige 127 point for 7 gærder. Martin 4-29, Dean 1-20, Mikkel 1-21 og HC 1-7.

Markturen, bowlingen er helt i top – så når forståelsen for at man kun kan lave point inde ved gærdet udmønter sig i at vi batter tålmodigt i 50 overs – så har Kolding et af rækkens bedste hold.

Steffan/LP

sportK.net skrev følgende fra kampen

Billederne er leveret af sportK.net     Besøg deres hjemmeside og få meget mere at vide om lokal sport i Kolding området

 

 

3 divisionsholdet i hopla.

3 divisionsholdet i hopla.

Søndag var Kolding i Esbjerg i dejligt vejr og god stemning. Kolding fieldede først og startede med Ole Scott fra den ene ende. Efter 6 overs løb resultatet 1 gærde for beskedne 15 point suppleret med en løbet ud. Minik fik 2 for 23, Shokat, Ashutosh, Seksham og Vijay bidrog også med at tage gærder, så Esbjerg
var all out for beskedne 89 point.
Kolding åbnede med Minik og Steffen Høybye og de gjorde hele arbejdet med hhv 46 og 26 n.o., så sejren kunne ikke blive større end med 10 st. gdr.
Flot, flot sejr - næste kamp er på hjemmebane mod Odense.

Lp

Komfortabel sejr, trods svigtende stabilitet i gærdespillet.

Kolding vandt hjemmekampen mod Albertslund efter en super indsats i marken.

Solen skinnede, men der stod en strid blæst fra vest. Albertslund sendte Kolding til gærdet, hvor Martin åbnede solidt, trods skiftende makkere. 4 gærder nede for sølle 19 point, Steffan L (18) fik stabiliseret lidt, Dean (9) spillede også fornuftigt, men 7 for 89 var jo ikke for godt heller.
Bharat (29), Vijay (15) og HC fik hævet totalen til 155 med kun 3 overs tilbage. En score der var til at forsvare trods alt. Selv på Koldings bane.
Martin viste igen stabilt gærdespil langs jorden og viste igen vejen med 54 point.
Koldings marktur var meget flot. Pres på fra starten, Martin var også med bolden sammen med HC i top, ingen ekstra efter 10 overs - 3 gærder nede for kun 14 løb. HC bowlede 10 overs for 26 i strid modvind, imponerende. Mussi kom på og trods lidt dyr start fik han 3 gærder for 26 godt suppleret af Steffan L med 2 for 7.
Blandt andet skal nævnes, at anfører Mathew havde et supergreb og Rasmus tæt på samme, men sejren kom i hus, da Dean fik bolden og tog sidste gærde på sin første bold. Flot marktur med kun 12 extra betød at Kolding alligevel vandt en
komfortabel sejr på 84 point.

Vanskelig dobbelttur gav 2 point – man havde håbet på 4.

Lørdagens kamp mod Glostrup var samtidig en match mod divisionens måske farligste kasteangreb – starterne er gode men bredden mangler tydeligvis.
Kolding blev sendt til gærdet og var straks under pres – der kom ingen partnerskab – gærderne faldt jævnt uden de store scorer – og kun en stærk indsats af Mathew skaffede en brugbar score. Selv om han kun blev noteret for 11 point var han med til at hæve totalen fra 68 til 132. Christo (32), Dean (17), Rasmus og Bharat hver 10 og ikke mindst 28 extra som var yderst velkomne.

Kolding startede som sædvanlig med agressivt og flot markspil. Martin var suveræn efter at Rasmus i Martins første over helt fantastisk greb åbningsgærdet Martin Jensen. Så var linjen lagt og 5 gærder var ude for kun 14 point. Kun en enkelt Glostrupspiller bed lidt fra sig, så alle var ude for kun 102 point. Flot bowling og markspil – Martin P 4 for 18, Steffan 1-22, Dean 2-23, Mussi 1-14 og Rasmus tog det sidste for 0 point. Og kun beskedne 11 extra.
De to point var i hus.
Dejligt at se Chr. Rønn på holdet igen – og han var vel også tilfreds med sejren over sine gamle holdkammerater.

Søndagens kamp mod Svanholm blev lige så hård som frygtet.
Kolding blev sendt i marken og spillede fra starten stærkt. Der blev bowlet præcist 5 gærder nede for kun 105 – alle ude for 164. Mange point på Svanholm flotte bane – men ikke uopnåelige.Kun 9 extra på de 50 overs. Ganske flot. Martin 3-16, Bharat 2-22, Mussi 2-32 og Dean 2-30, så man delte pænt gærderne imellem sig. Formand Peder P var indkaldt sammen med Minik og Peder bowlede 10 over for beskedne 19 point.
Det stod hurtigt klart, at Svanholms stærke åbningsbowlere var en tand for gode i dag. Ingen af vore fik fat, kun Dean var i stand til at holde sit gærde og blev med 32 topscorer, tæt fulgt af Mr. Extra med 21. Minik og Mussi her 11 point bidrog til en meget beskeden total på 94. De manglende 70 point ville nemt være opnåelige med gærder i behold, da der var masser af overs tilbage til at lave dem i.
Det fornemmes at Koldings spillere ikke var tilfreds med deres gærdeindsats denne dag.

Hjemmekamp mod Aalborg

Kolding blev igen sendt til gærdet på en særdeles dejlig cricketbane og godt vejr – næsten ingen vind.
Igen mister vi gærder hurtigt, men Christo var stærk med 59 og senere suppleret med Dean 59 n.o. - Mathew 15, Bharat 22 og ikke færre end 42 extra – tak for det. Jo flere overs vi holder os inde, jo mere gavmild bliver modstanderne og da alle 50 overs var brugt lød totalen på flotte 238 for 8 gærder.

Kolding er meget stærke i marken og fik straks hul – igen ved Martin P, der tog de tre første gærder for 17 point, suppleret af Hans C 2-42, Navdeep 3 for 16 og Steffan L 2 for 10.
Bowlerne blev flot støttet af en aggressiv mark og igen var Rasmus med to gode greb i fokus. Christo fik 3 greb og 1 stokning noteret inden Aalborg var all out for 105. Kolding vinder således med 133 point.

For i øvrigt dejligt at se flere af de ”gråhårede” på sidelinien – med masser af gode historier fra dengang da............................

LP

Forrige Næste

Sponsor for KIF-Cricket