FLOT FINALE

Billede

Kolding vandt en flot finale over Svanholm på Svanholm Park. Træner Martin og anfører Christo havde et godt motiveret hold klar til lørdagens kamp om førstepladsen i 1 division.

Kolding vandt lodtrækningen og startede i marken – 20 overs aftalt pga det våde vejr og traditionen tro fik Martin P et gærde i første over og et bredt bowlerangreb holdt fast, så ved 10 overs var der 5 ude for beskedne 54. Kunne Svanholms anfører bed sig fast, men tæt bowling betød, at der var 8 ude for 119 på 20 over. Rasmus var i hopla med 3-13, Martin 2-18, Mussi 2-20 og Bo 1-17. 7 af 8 gærder grebet – flot.

Ved gærdet startede startede Christo og Martin solidt og scoren var 97 ved 10 overs, da Christo blev bowlet ud. Bo faldt hurtigt men Martin – 42 not out og Steffan 13 not out nåede de nødvendige 120 på kun 14 overs.

En flot sejr i det våde vejr – desværre ikke nok, da Esbjerg med sejr over Husum blev nr. 1 – marginalt bedre på ”målscoren” NRR. En underlig kamp, hvor kampen måtte flyttes til Esbjerg og Husum derfor ikke kunne stille med det bedste hold. En underlig afgørelse.

LP

4 division Kolding vs Fredericia.

Billede

I dejligt solskin uden vind mødtes Kolding og Fredericia i 7-8 a side match søndag.

Selv om vi ikke var så mange så forsøgte begge hold at fylde godt op i marken, og det lykkedes glimrende, så vi en fin kamp ud af det, fortæller vores allesteds værende regnskabfører Jeya.

Der blev vist fin cricket selv om den grå hårtone var i overtal.

Kolding startede ved gærdet og her var Rahul Kumar i hopla med 74 point fulgt af Peder P 32 og Monik Sharma 20 – i alt blev det 158 på de aftalte 30 overs.

En god score at forsvare, specielt når ArnabDewan med 3 for 18 og Ole Scott med 2 gærder for kun 8 point, herimellem 1 wicket maiden, viste vejen. Markspillet var engageret og helt ekvilibristisk lykkedes det Ole Scott energisk at løbe en bold op, samle den op og få den kastet ud til fire. En sjov detalje, der viser engageret indsats.

Fredericia nåede 114 point og som så mange gange før med Jan Østergaard i front med 48 point – undervejs meget tæt på en sekser. For Fredericia fik Suleman Safi 3 for 23, still going strong Bent Madsen 1 for 20, Noori 1-16 og Erik D. Andersen 1-36.

Vi prøver at arrangere en T20 i Husum søndag, hvor vi møder de lokale helte fra Husum og Esbjerg.

LP

Kolding – Ishøj.

Billede

Skuffende nederlag til Ishøj på hjemmebane. Kolding præsterede at tabe til Ishøj, der bestemt ikke virkede skræmmende. Vejret var godt og banen OK.

Kolding blev sendt i marken og straks fra starten gik Ishøjs åbner til vaflerne. Første bold 6. Anden bold 4 – i første over bleve der scoret 15 point. Så gik det slag i slag – heldigvis blev der kun scoret i den ene ende, så alle Ishøjs gærder var ude for beskedne 149 point på kun 31 overs. Heraf var deres åbner flot spillende med 104 inden han blev bowlet af Bo Nielsen, der i alt nåede 4 for 21. Bharat 2-27, Mussi 1-22 og Rasmus 2-31.

Undervejes blev åbneren flot grebet ved stregen – Søren viste fairness og dømte 6, da han desværre i grebet efterfølgende rørte stregen ganske lidt.

Ved gærdet fik Kolding en Ok start – Christo var flyvende og da første gærde (Vijay) blev grebet i 5 over var totalen 49 – men da Christo blev grebet ved 63 i 10 over gik der fuldstændig kage i gærdespillet.

I stedet for at finde hullerne i marken, så man stille og roligt kunne batte sejren hjem, var Kolding dygtige til at finde hænderne, der var parat til at gribe, så alle var ude for kun 131 point. 9 mand grebet ud! Undervejes gav Fabian og Mussi os lidt håb, da de med hhv 13 og 25 fik totalen deropad, Matthew støttede godt, men på kun 30 overs af de tilladte 50 var det slut da Mussi blev grebet ud. Beskedne 18 point for lidt.

Et skuffende resultat inden sidste kamp på lørdag ude mod stærke Svanholm.

Kolding vandt den udsatte kamp mod Glostrup.

Billede

Kolding vandt den udsatte kamp mod Glostrup, trods mandskabsproblemer. Tak til Ole Scott og Stefan Høybye for velvilligt at hjælpe til på dagen, hvor vi igen var ramt af massive afbud.
 
Kolding gik til gærdet og Christo og Minik fik en god start i det gode vejr. Christo spillede måske for forsigtigt, men scoren kom deropad og endte på 171 point for alle på kun 40 overs. Når vi lærer at batte 50 overs er der snildt 250 point sådan en dag. Steffan med 59, Christo 31, Minik 14, Martin 12, Bo og Rasmus hver 10.
 
Vi fik også en god start i marken, da Martin på den anden bold kastede deres åbningsgærde ud. 6 gærder nede for kun 44 inden Glostrup fik det stabiliseret lidt. 7 for 100 og alle ude for 108 point.
 
Marrtin P 4 for kun 15 p, Steffan 3 for 33, Rasmus 1 – 28 og Mussi 2-25.
Kolding er stadig på 1 pladsen med 18 point med Esbjerg og Svanholm lige i hælene med 16 for 1 kamp færre.
 
Vi man slutte der, skal der bakkes op om de sidste to kampe, på lørdag hjemme mod Ishøj og den 9. september ude mod Svanholm, der nok tørster efter revanche fra forårets kamp i Kolding.  
 
Kolding 2 var søndag i Kerteminde og fik beskedne 50 point, hvilke Kerteminde lavede for kun 3 gærdefald.
 
Også Kolding 2 skal spille i næste week-end.

Lang weekend for Koldings første hold

Billede

Mange afbud til dobbeltturen satte i ugen op til grå hår i hovedet på de ansvarlige. Først i sidste øjeblik blev man 11, der kunne spille – incl en travl formand.
 
Kolding blev sendt marken og Glostrup startede frisk på de afmålte 40 overs.
 
Bowler ressourcerne var små, men med hyppige skift og godt markspil betød gærdefald med jævne mellemrum. Glostrup mistede gærder ved 18, 39, 60, 78, 98, 99, 101 og 113 inden totalen endte på 136.
 
Martin P, 2 for 18/8 overs, Steffan L, 3-27/8, Bharat 1 for 35/8, Christo 1-14/4. Hatten af for Peder P, der leverede 8 overs for beskedne 21 point og 1 gærde.
 
I alt 16 extra.
 
Christo og Martin fik en god startede og holdt tavlen i gang. Christo faldt ved 83. Steffan L & Bharat fulge hurtigt efter, mens Matthew fik sammen med Martin scoren op på 122 inden Tapan (10 n.o) kom ind og gjorde det færdigt sammen med Martin 53 n.o.
Træneren viste igen stabilt gærdespil, der giver point når man bliver derinde.
 
Søndag er der kamp mod Copenhagen – et stærkt hold, der kræver alles bedste indsats, hvis de skal besejres.

Op ad bakke – 2 dagen af dobbeltturen igen svært at få det bedste frem i spillerne. Særligt slemt, når så også uheldet er ude.
 
Kolding tabte klart efter kun 69 point for alle. Kun tocifrede af Olsen og Rasmus.
Copenhagen battede over for tabet af 4 gærder.
 
Flere af vores spillere var meget frustrerede over den måde de blev dømt ud. Kendelser, der var direkte forkerte (også efterfølgende erkendt) – men det gør altså ikke lysten til at spille cricket større – og det er jo det værste, der kan ske for en presset idrætsgren. Mange bruger rigtig meget tid på træning, transport, kampe – så ikke noget at sige til frustrationerne kommer frem på en lang week-end. Sæsonen er lang, men op med kinderne – de to næste kampe er hjemme i egen hule, hvor vi sætter pris på de særdeles gode forhold.
 
Frisk mod – vi kan stadigvæk selv afgøre vores placering.
 
LP

Gylden chance forpasset.

Billede

Kolding havde lørdag en gylden chance for at cementere 1. pladsen med en sejr mod Esbjerg på hjemmebane. Vejrudsigten var ikke for god og kampen blev straks reduceret til 30 overs. Esbjerg vandt lodtrækningen og gik til gærdet velvidende, at regnen snart kom, da de var kørt hjemmefra i regnvejr.
 
Kolding fik ellers en fin start med 4 hurtige gærder nede for 74  point. Så kom regnen og pausen varede næsten 4 timer inden spillet kunne genoptages. Esbjerg nåede 145 for alle på 29 overs.
 
Forholdende var meget vanskelige. Markspillet og bowlingen godkendt  med enkelte smuttere.
 
Kolding mistede straks både Christo og Steffan, så selv om Martin P  koncentreret forsøgte at nå Esbjerg total løb han tør for makkere og totalen stoppede ved 102, 43 for lidt til sejr.
 
Esbjerg var det bedste hold på dagen med den medvind lodtrækningen gav dem.
 
Statistik og resultater på cricket.dk
 
LP

Endnu en dejlig dag på cricketbanen.

Billede

Vejret var rimelig – kun lidt regn – banen klar til matchen mellem Kolding 2 og Esbjerg 2.

Der blev vist imponerende gærdespil da Kolding startede ved gærdet. Navdeep åbnede og fik hurtigt Chr. Rønn som makker i en kamp over 2 x 20 overs.

Chr. Spillede som i ungdommens vår og blev en flot topscorer med 87 n.o. Navdeep scorede 46, Rahul 9 og Vijay 7 n.o. Ialt blev det til 182 for 2 – ganske godt, selv om Esbjerg kun var 8 i marken.
Måske fik dommer Christo mulige emner til 1. holdet?

Esbjerg Imamullan A 1 gærde for 13 og Morten N også 1-26.

Esbjerg gik efter scoren, men det var svært da Bent Brodersen igen glimtede med 3 gærder for 22, Sanyaya 1- 17, Vijay 1-13. Chr. Rønn bowlede også – dejligt at med og modspillere havde det sjovt.

Esbjerg nåede 108 for 6 gærder på de 20 overs med Massoud som topscorer med 32 og Morten N 18.

Næste kamp på søndag, denne gang i Esbjerg – og vi kan fortælle, at der er masser af plads på holdet.

LP/Jeya

Imponerende indsats

Billede

Kolding lørdag under vanskelige forhold vandt med hiv og sving på hjemmebane over Albertslund.

Vi plejer ikke at fremhæve enkelte spillere, men en outstanding indsats af Steffan Langholz ved gærdet sikrede Kolding en vigtig sejr.

Efter en lang marktur, hvor Albertslund spillede overordentlig frisk – efter 3 overs havde de 32 – de sendte sendte Koldings bowlere i øst og i vest og nåede på 41 over en acceptabel score på 211 point for alle. Selv om alle løse bolde blev sendt til 4 eller 6, var der kun acceptable 15 wides i den stride vestenvind. Martin P med 3 – 38, Steffan L 3-73, Mussi 2-24 og Rasmus 2-50. 7greb heraf 4 stk. til Christo. Specielt et meget flot greb af deres åbner var vigtig.

Humøret var ikke det bedste da Christo hurtigt blev grebet ved 23. Steffan kom ind, så og sejrede.
3 timer senere kunne han med en 2'er slutte dagen med 120 no på tavlen og sejren var i hus. Imponerende, at han blev derinde, selv om makkerne røg som fluer i den anden ende. Kun Bharat (17) viste styrke og evne til at støtte og han var med til at hæve totalen fra 4 for 70 til 5 for 165, så håbet var der stadig, selv om de to næste gærder røg for 0 - 7 nede for 166. Tapan Malik (10) kom ind og totalen blev sendt til 198 for 8 – stadig 13 point for lidt. Ind med Peder P, der var med igen for en kort bemærkning – han holdt sit gærde uden at score og overlod det klogelig til Steffan, at score de vindende point.

Endnu en sejr til Kolding, der med 7 gevinster ud af 8 topper 1 division. Lørdag kommer Esbjerg på besøg og mon ikke Koldings spillere i ugens løb får banket rusten af efter den lange sommerferie, så de kan give Esbjerg kamp til stregen.

Lidt cricket bliver det da til.

Billede

Her i sommerferien er der også cricket med deltagelse fra Kolding.

Lørdag, den 15. juli er der attraktiv cricket at se på i Herning, når de bedste spillere fra øst møder de bedste fra vest. Herning Cricketstadion er rammen om denne kamp, der starter kl. 11.00.

Kolding har Christo med – Steffan Langholz var også på holdet, men er forhindret.

I stedet er han med på holdet når DCF sender et hold til Schiedam i Holland for at deltage i en T20 turnering med Holland, Tyskland og Frankrig.

Stævnet kan følges på www.kncb.dk.

21.7 spiller DK først mod Frankrig og efter frokost mod Holland. Lørdag spiller vi mod Tyskland og derefter enten finale eller om 3-4 pladsen.

Det bliver spændende at få nærmere referat fra disse kampe.

Så lidt cricket er der da at følge med i.

LP

SOMMERFERIE

Billede

Sommerferiecricket er vel det nærmeste vi kan komme en overskrift efter dagens T20 kamp mod Fredericia.
 
Der stod en strid blæst fra vest, da Kolding startede ved gærdet. Der blev vist meget svingende cricket på den lynhurtige bane. Steffan L var i hopla, og da heldet også var med, lavede han 66 på 35 bolde, Rahul supplerede med 30 og Fabian med 12. Ialt nåede holdet 164 på de 20 overs.
 
Bowlerne fik kun 2 overs hver, og det betød en score til Fredericia på i alt 121 for 9 – Kolding vinder således med 43 point og vinder også rækken.
 
En afslappet cricketdag, hvor alle var i aktion ved gærdet på nær Chr. Rønn som så til gengæld greb Fredericias topscorer sikkert, da chancen bød sig.
 
Den udsatte kamp mod Glostrup spilles i Kolding den 26. august 2017.
 
LP

Nyt fra Old Boys!!

Billede

Søndag var der match i Fredericia og Kolding havde sendt en stærk kvartet, Ole Scott, Chr. Rønn, Bent B og Peder P. Alle fik kastet og alle fik battet og nogle blev solskoldet på ryggen. Det kan jo ske, at man vælger at solbade, når de ”unge” drenge bevæger sig adstadigt rundt på grønsværen.

Vi ligger nr 1.

Billede

Forrige week-end var KIF Cricket på dobbelttur til Købehavn.
Lørdag gjaldt det Albertslund, hvor Kolding var først i marken. Stærkt markspil kombineret med rimelig bowling betød, at Kolding fik fat fra starten og holdt Albertslund i et jerngreb. De endte med 132 for alle, hvor Martin fik 3 for 32, Steffan 3 for 18, Monik 1-27, Rasmus 2-37 og Bharat tog det sidste gærde uden at have givet point fra sig.

3 gærder ude for beskedne 59 point – Christo 45 - så gode råd var dyre – men Søren Olsen med 36 gav modet tilbage så Kolding gik over og vandt med 5 st. gærder.

En dejlig sejr – især når vi nu igen oplever aldeles utilstedelig adfærd fra Albertslundspiller mod vores træner, sledging af værste grad, der hvis det fortsætter igen, igen, betyder, at ingen normale mennesker gider at spille i/mod Albertslund.

Søndagens svære kamp mod Ishøj endte desværre med et nederlag. Et fortjent et af slagsen, hvor Kolding åbenbart var for trætte til at yde den normale høje standard i markspillet. 41 extra betød, at Ishøj med meget tålmodigt spil nåede flotte 218 point. Svært, at hamle op med, især da Christo hurtigt gik med kun 1 point. Lørdag fik både Martin og Steffan ”æg”, men revancerede sig i dagens kamp. Martin blev desværre nødt til at forlade gærder pga en skade og selv om Steffan holdt ved mistede vi for mange i den anden ende. Steffan 32. Martin kom ind igen og kæmpede – men for få var i stand til at bidrage, så alle var ude for under 150 point. Et ærgerligt nederlag, men fortjent, når man hjælper modstanderne med at lave 41 extra. Martin P 47 n.o.


Kolding holdt Husum i et solidt jerngreb i lørdagens kamp i pragtfuldt vejr.
Husum først ved gærdet på den meget hurtige bane. Straks fra start var der et stort pres på Husums erfarne folk. Der blev bowlet tæt og gærderne faldt jævnt. 2 løbet ud via Steffans hånd kombineret med at Mussi fik Husums normalt bedste gærdespillere LF Boldt og Hauge Müller betød, at Husum konstant var presset og endte på meget beskedne 93 point.Steffan 2-35, Mussi 3-30, Monik 1-5 og Bo 2-8 – alle ude på 27 overs.

Christo (59) og Martin (32) åbnede og straks, der var løse bolde røg de ud til 4 eller 6. Kolding kom over Husums score på kun 11 overs.

Efter kampen blev der hygget af begge hold i det dejlige vejr.

7 kampe – 12 point betyder en lun 1. ste plads i divisionen op til sommerferien.

Der er T20 stævne i Kolding søndag, hvor Kolding møder Fredericia og bagefter spiller Fyn mod Esbjerg.

Den fastlagte kamp 2.7.2017 mod Glostrup i Kolding er flyttet til august måned. Nærmere følger.

Selv Peder P fik gærde

Billede

Selv Peder P fik gærde, da Kolding 2 lørdag gæstede Fredericia. Og så vinder man naturligvis.

Chr. Rønn var med igen og keepede Koldings marktur, der startede godt med 2 hurtige gærdefald.
2 ude for 8 point. Sanyaja og debutanten Arnab Dewan bowlede tæt og en opmærksom mark støttede bowlerne flot. Sanyaja endte med 8 overs, 2 maiden, 21 p og to gærder. Arnab fik 8-1-22-2.
Som nævnt bowlede Peder P også 8-3-17-1, Bent tog igen gærder 5-0-26-1 og Tapan Malik sluttede festen med 2-1-5-1 inden alle 40 overs var brugt – Fredericia fik skrabet 129 sammenm heraf 31 extrra.

Peder P bad Sanyaja og Arnab om at åbne og spille god cricket – og det gjorde de sandelig. Arnab' debut for Kolding endte ved 88 med 45 point på tavlen. Sanyaja fortsatte med Rahul og gjorde færdig med 58 no. Rahul 24 no, så sejren på 9 stående gærde var i hus.

Meget flot, at vi batter sikkert og får point på tavlen. Det er jo stadigvæk inde på banen pointene kan laves.

Dagens mand i skysovs Sanyaja godt suppleret af resten af holdet.

LP

4 div tabte til Kerteminde

Billede

God cricket i en hyggelig og fair match i lørdagens match mod Kerteminde.
Kerteminde er blevet væsentlig stærkere har flere gode spillere på holdet.
 
Vijay roser Koldingspillerne for en god indsats mod et hold, der tydeligvis har brugt flere timer i træningsbåsene end Kolding har nået i år.
 
Kolding blev sendt i marken og man fik først hul da scoren rundede de 83 på den hurtige bane. Derefter gik det slag i slag og Kerteminde nåede 228 på de 40 overs. ”En rimelig indsats med fornuftig bowling og markspil – uheldigt i starten, at alle løftede bolde hver gang faldt i ”ingenmandsland” - men sådan er det nu en gang imellem.” fortæller Vijay.
Bedste Kolding bowlere var Monik med 3 for 30, Jagdeep 3 for 48, Sanjaya 1 for 40 og Andreas 1 for 35.
 
Ved gærdet spillede Peder P (34) sit sædvanlige solide spil og fik stille og roligt totalen deropad sammen med Tappan (26), men da han fladt ved 96 point begyndte det at knibe, selv om Rahul igen spillede solidt og med 17 no holdt gang i matchen. Monik scorede 11, Sanjaya 4, Andreas 7 og Syed 4 – Kolding nåede 133 på 31 overs. En god gang cricket af Kolding, der spiller igen allerede på lørdag i Fredericia.
 
Vijay/LP

Miserabelt gærdespil – flot markspil og bowling, så.... det gik alligevel.

Billede

Første gang vi havde gæster fra Copenhagen Crickclub, så anfører Christo ville prøve om holdet evnede at batte i 50 overs – og det gik slet ikke trods et motiveret hold, rimeligt vejr og god bane.

Straks fra start var Kolding presset og kun træner Martin (36) evnede at få tavlen deropad. Kun Steffan L med 15 var to-cifret udover Mr. extra med 14. Matthew og Rasmus var helt uenige med dommerne over en grebet og løbet ud – men dømt er dømt.

Kolding nåede beskedne 99 for alle på 26 overs – mon ikke snart de gode træningspas kan overføres til kampene????

99 er ikke meget at forsvare, men her viste Kolding virkelig moral. Straks fra start var der pres på og gærderne faldt ret hurtigt. Kun en enkelt spiller lavede grænseslag – efter at være tabt – nåede han 29 point. Ellers faldt gærderne i jævn tempo i den ene ende. En enkelt batter holdt ud, men til sidst fik vi også ham, så alle var ude for kun 72 point. Martin P med 9 overs, 2 maiden 2 gærder for 9 point!! Steffan L tog de to første i 2 anden over og endte med 2 for 30. Mussi kom på og fik 3 gærder, 3 maiden, 22 point på 9 overs og Bo Nielsen sluttede festen med at tage 3 gærder for 10 point på 5 overs.

Kolding vinder med 27 point.

Næste opgave bliver dobbelttur til København om 3 uger.

pic: sportK.net

Kan det gøres bedre??

Jeg tror det ikke, da Svanholm 2 gæstede Kolding i søndagens opgør i 1. division.

Vejret var herligt og banen i meget fin stand.

Kolding valgte at fielde og havde fra første bold Svanholm i et jerngreb. Martin startede med en maiden og blev godt suppleret af Steffan L fra den anden ende. Martin cleanbowlede de to første og fik nr. 3 LBW og Steffan fik Jonas Henriksen flot grebet i slip af Martin på Jonas' første bold.

5 gærder nede for meget beskedne 10 point!!!!!!

Markspillet var super. 2 løbet ud, Rasmus med et indstik til Christo, der bag om kroppen får bolden dirigeret i gærdet og får løbet gærdespilleren ud. Senere er det Matthew, der med køligt overblik løber deres hardhitter Bobby Malik ud. Undervejs sendte samme Bobby en retur til sin makker et vist sted, så kampen var afbrudt i 15 min, inden makkeren igen var klar – men mærket af det præcise pletskud. Godt han blev klar igen.

Ialt opnåede Svanholm kun 80 point ao på kun 21 overs. Martin P 3 for 12, Steffan 1-14, Mussi 2-13 og Rasmus 2 for 9 – godt og solidt markspil.

Lave scorer er altid svære at jagte, men ikke i dag. Christo med 60 no og Martin 22 no brugte kun 7 overs til at overgå, så sejren blev på det maksimale 10 st gærder – kampen færdig efter 3 timer incl. Frokostpause,

Også dejligt at se den ”massive” tilskueropbakning der fyldte godt på tilskuerpladserne rundt om banen – de kommer garanteret igen efter denne flotte opvisning af Kolding.

Foto: Mogens Christiansen  - tak

 

Come back – igen - og klubrekord.

Lørdagens to kampe bød på to sejre og flotte resultater.Dagens T20 kamp i Odense bød på en imponerende klubrekrord, da kampen mod Fyn blev afviklet.

Kolding blev sendt i marken og Steffan Langholz og Bo Nielsen åbnede bowlingen. Det gik stærkt – 4 gærder nede for 3, hvorefter anfører Christo prøvede alternative muligheder mon ikke det var for at få lidt point på tavlen at gå efter. Olsen, Clarke, Matthew, Kirkmand, Rahul og selv Christo prøvede med bolden – alle uden held.På igen med Steffan L, der endte med imponerende 7 – syv – gærder for kun 1 point. Og dette ene point var endda en hårdt dømt udenom. Tillykke til Steffan med denne rekord.

Bo Nielsen brugte kun to overs til at bowle 3 for 5 point .

Fyn fik 70 point og dem lavede Kolding for 3 gærder. Christo 51 n.o.

Hjemmekamp allerede søndag mod Svanholm.

Come- back igen, igen.

4 div. Syd spillede sæsonens første kamp på hjemmebane mod Husum og havde allieret sig med Bent Brodersen, der endnu en gang gjorde come-back på grønsværen. Kolding var lidt presset mandskabsmæssigt, da 1 holdet var i Odense og spille.

Kolding vandt lodtrækningen og med stor tiltro til mandskabets bowlerkvaliteter startede holdet i marken. Husum nåede på de tilladte 40 overs en pæn score på 155 og sidste gærder gik passende nok i sidste over. Bent Brodersen bowlede præcist 3 gærder for 24, Andreas to 2 gærder og Sanjayo 2. Også imponerende at der kun var 11 extra i alt. Godt spil af unge og gamle.

Ved gærdet mistede Kolding hurtigt 3 mand – bl.a. Navdeep og Ashutosh – men ind med Monik (65 n.o.) og Peder P 39 (n.o.), der sammen hævede fra 25 point til det vindende point på kun 32 overs.

Mon ikke formanden sover godt i nat?

En dejlig cricketkamp med godt humør og gemytlig konkurrence, hvor begge hold fik en god dag ud af det på en flot bane i dejligt vejr.

Sommer i Danmark

Billede

Sommer i Danmark – i hvert fald hos referenten, der nød sol og varme, mens ”live scores” blev flittigt tjekket – og som spillerne med masser af ”ups and downs” i udekampen mod Esbjerg.
De seje gutter endte flot med en up-side, da kampen blev vundet med 20 point.

Kolding blev som frygtet sendt til gærdet først. Christo spillede frisk – åbnede med Matthew, der hurtigt gik LBW. Ind med Steffan L og scoren kom raskt deropad, da Steffan (36) røg var totalen 82, Martin (16) ved 148 og så gik det stærkt 3 gærder yderligere ved 149 – det må væree et problem for Kolding at miste så mange gærder så hurtigt – inden det hele endte med 187, hvoraf Esbjerg bidrog med 28 extra – tak for det. Det undrer at så mange dømmes ude LBW – hænger det sammen med dårlige pitche?? - eller er det bare mangel på at spille i boldens linie??? Ud af 20 gærder blev 7 dømt LBW!!!

Christo overbevisende med 83 flotte point, skiftende mellem grænseslag og løb mellem gærderne.
9 x 4 og 3 x 6.

Markturen startede med et festfyrværkeri fra Esbjerg Henrik Øre, der som første gærde faldt ved 63 point – bowlet af Steffan. En sød hævn efter at være blevet sendt rundt i skoven flere gange. Pludselig fik Kolding hul, da Martin og Rasmus kom til. De fik 4 gærder ved 96 og 8-9 og 10 gærde faldt ved 164/167, så meget tyder på, at den hyppige skiften mellem bowlerne var en succes, da alle tog ansvar og trods modgangen fik vendt slaget til en sejr.
Mussi fandt melodien igen (2 – 27) Rasmus 3 for 24, Martin 2 – 19, heraf et dobbelt wicket maiden ( det lugtede lidt af bowlerøl?) , Esbjergs CB Nielsen var med 63 point på tavlen en alvorlig trussel mod Kolding, da Bharat endelig fik ham bowlet. Steffan (2 - 58) kom til igen og tog det sidste gærde, Og en hårdt tilkæmpet sejr var i hus.
Næste week-end er det hjemmekampe både lørdag og søndag med sæsondebut til 4div. Om lørdagen.

Imponerende flot marktur gav flot åbningssejr.

Billede

Kolding var for anden gang på en uge i Husum og denne gang var vejret bedre – ikke varmt men trods alt solskin.

Kolding blev sendt til gærdet og fandt ikke rigtigt melodien med få undtagelser. Kun Søren Olsen med imponerende 39 på 55 bolde – det er vist længe siden – fik scoren deropad, suppleret af Matthew og Bo, så beklageligvis var alle ude efter kun 29 (!) overs med 119 på tavlen. En god score, hvis man vel at mærke kunne blive derinde alle 50 overs. Bolden trillede godt nok, men luftslag blev liggende, så kun ganske få grænseslag.

Mussi var blevet forfremmet til åbningsbowler i fraværet af Martin (og Minik og Rasmus). Og sjældent har en bowler udnyttet tilliden så flot.
Steffan fra den anden ende startede med at få åbningsgærdet meget flot grebet af Olsen, hvorefter han fik stokket Lars F. Boldt på en udenom – flot – og vi var godt med.
Mussi var meget farlig og endte med en imponerende statistik med 6 gærder for meget beskedne 17 point på små 10 overs, suppleret af Steffan med 4 for 26, hvoraf 13 udenoms trak lidt ned i superlativerne – af de 20 afleverede overs var 5 wicketmaidens og 2 maidens – flot, flot, flot.

Sådan skal det gøres – suverænt markspil med flotte greb – forbedringer? Ja, mon ikke det bliver nødvendigt med mere stabilt og tålmodigt gærdespil og wides bør reduceres.

Men en dejlig sejr der tydeligvis er grundlagt med god indsats ved træningen.

Næste kamp er lørdag ude mod Esbjerg

SL-AHL/lp

Heldig med vejret.

Billede


Ikke at det var særligt behageligt i søndagens T20 på udebane i Husum. Kuldeindekset var godt i minus, men i forhold til et par dage senere, hvor banen var dækket af et tykt lag sne, var det vel acceptabelt.

Kolding spillede en god kamp, hvor man valgte af fielde først.
Bowlingen var rimelig og allerede i 7 ende over fik vi hul ved 31. Igen ved 33 og begge åbnerne var ude – Mussi og Vijay godt suppleret med sikkert markspil holdt Husum i et jerngreb. Kun Hauge Müller med 33 n.o. Strittede imod inden alle 20 overs var afleveret for en meget beskeden score på 86 point. Mussi 2-19, Vijay 1-14, Bo 2-15 og Martin 1-18. Steffan kastede halvlegens eneste maiden!

Ved gærdet startede vi med Christo (19) og Martin (21) og de bragte scoren op på 56 i 10 over da Martin blev grebet, Christo og Olsen fulgt hurtigt efter – mærkeligt, at Kolding tit mister flere gærder lige efter hinanden !!! - men Kolding overtrumfede i 15 over, så årets første sejr var i hus og man kunne komme ind i varmen. Steffan 14 n.o, Matthew 9.
Så heldig var Husum ikke, da de også skulle møde Esbjerg efterfølgende – og som de dog vandt overbevisende.

Turneringen starter nu på søndag – også i Husum, hvor vi håber på varmere vejr.

Koldt og vådt

Billede

Koldt og vådt – meget svære betingelser ved årets første match i T20 ude i Esbjerg.

Et knebent nederlag efter en blandet indsats, hvor Kolding blev sendt til gærdet med Christo og Søren Olsen uimponerede og agressive fra start. Olsen i hænderne på Kasper Rubin – AV min hånd, afsted til sygehuset, brækket to steder. Christo blev grebet, Olsen LBW på næste bold. Steffan E holdt den ene ende mens Kolding blev dømt yderligere 3 LBW – selv om Minik mente at have ramt bolden – pitchen var meget svært i det våde vejr – bolden suttede mere eller mindre og snød vore spillere. Fabian bed sig fast og fik sammen med Steffan stabiliseret scoren lidt inden Fabian sweepede bolden i eget gærde – samme skæbne til Vijay, så scoren blev så beskeden som 80 point endda på kun 17 overs. De sidste 3 overs kunne vel godt have givet en vindende score????

Markturen startede optimistisk og det holdt stik langt hen ad vejen. Steffan og Bo bowlede effektivt, suppleret af Vijay, så pludselig var 4 nede for 17, et fantastisk greb af Bharat i 1. slip (via Christos handske), og flot løbende greb af Vijay, så imponerende 7 nede for 45 og run-raten var ved at være presset. Esbjerg kunne dog batte over med 7 bolde igen.

Det er for koldt og farligt at spille når det kun er 6 C, så vi håber at vejret besinder sig i
til næste kamp i Husum næste week-end.

Steffan AHL/LP

Jysk Fynsk Mester efter overbevisende spil.

Billede

Kolding kvalificerede sig sidste week-end til finalerne om det Jysk/Fynske Mesterskab i Herning, der så blev afviklet søndag.
Modstanderne var fra Ålborg, Esbjerg og Bov i Sønderjylland.
 
Indecricket kræver godt markspil, præcis bowling og disciplineret gærdespil og aggressive løb mellem gærderne. Der var aftalt, at spille bandeslag frem for de store slag på endevæg og parolen blev stort set fulgt i alle 3 kampe.
 
Først mod Ålborg, hvor stabilt gærdespil bragte scoren op på 124 point på de tilladte overs. En fin score, hvis markspillet er i top. Og det viste sig at det var, da Ålborg alle var ude for beskedne 35 point. Flot.
 
Næste kamp var mod Esbjerg, der var bedre bowlende og scoren derfor ikke så hurtig, men en total på 112 var acceptabel, hvis bowling og markspil fortsatte med de gode takter fra første kamp. Det gjorde det – Esbjerg all out for 70 point. Meget flot.
 
Sidste kamp - ”finalen” var mod Bov, der hidtil var ubesejret i hele sæsonen – lavede bl. a. 140 mod Esbjerg – men meget stærkt markspil af Kolding rydde 3 mand på de første to overs. Kun den tidligere Koldingspiller Karim Niazi strittede imod, men all out for meget beskedne 42 point.
Minik og Mussi startede – Minik faldt hurtigt – det samme med Bharat til en meget hurtigt bowlende Sultan – men ingen problemer for Steffan og Mussi at batte sejren og mesterskabet sikkert hjem til Kolding.
 
Tillykke med mesterskabet – en god ballast til den kommende udendørssæsonen, der starter på søndag.
 
Steffan/LP

Det hagler, regner og stormer, så hvem tænker på cricket?

Billede

Det hagler, regner og stormer, så hvem tænker på cricket?
 
Faktisk har der været godt gang i cricket indendørs hele vinteren. Der har været trænet i KIF Centret 1 gang ugentlig. Kolding har deltaget i flere indendørs turneringer og klaret sig så godt, at vi var kvalificeret til semifinalerne – der oven i købet blev afviklet på ”hjemmebane” i Vamdrup den forgangne week-end. Og resultaterne magede det således, at ”værterne” var så ugæstfrie, at tage en af to finalepladser til de Jysk/Fynske mesterskaber søndag, den 26. marts i Herning. Det er altid rart at se KIF Cricket repræsenteret ved et mesterskab..
 
Første kamp var mod Herning.- Kolding battede solidt op til 126. Markturen fik en febrilsk start, da vi ikke fik hul. Minik fik ro på holdets spil og da første gærde gik, vandt Kolding komfortabelt.
 
Næste kamp mod Ålborg var vanskelig, da Steffan blev skadet og kun kunne humpe rundt. Kolding startede igen og denne gang blev det kun til 64 – og så kan man  ikke vinde.
 
Kampen mod Husum skulle så vindes og Martin erstattede den skadede Steffan. Vi battede fornuftigt og tog Husum forholdsvis nemt.
 
Kolding vinder så på bedste NRR og skal søndag spille finaler i Herning mog Ålborg, Esbjerg og Bov.
 
Held og lykke
 
Steffan/LP

Indeturnering i Odense.

Billede

I lørdagens stævne stillede Kolding med Minik, Martin, Mussi, Bharath, Steffan og anfører Vijay.
 
Et stærkt hold – der sikkert vandt alle 3 kampe med fornemt spil.
 
Odense var arrangør af stævnet og i modsætning til sidst mødte de op denne gang, så stævnet kunne starte med kun 1 times forsinkelse.
 
Kolding – Esbjerg.
Kolding starter i marken -. flot markspil og præcis bowling. Esbjerg beskedne 81 på de tilladte 12 overs. Kolding overgik efter kun 8 overs – mistede kun 1 gærde.
 
Kerteminde – Kolding.
Kolding startede med flotte 152 for 2 gærder på 12 overs. Kerteminde beskedne 91 for alle på 9 overs – igen flot markspil og bowling.
 
Odense - Kolding. En hurtig affære.
Odense 34 for alle/5 overs – Kolding 35 for 0 på 3 overs.
 
Samlet statistik:
Mussi: Bowling 4 gærder. Score 12* og 13
Bharath: Bowling 1 gærde. Score 21*
Martin: Bowling 4 gærder. Score 20* og 12*
Steffan: Bowling: 2 gærder. Score 28* og 20*
Vijay: Bowling: 3 gærder. Score 17 og 15
Minik: Score 32* og 20*.
 
Næste stævne er i Kolding 11. februar 2017

Forrige Næste

Sponsor for KIF-Cricket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubbens kalender

Lør 16-12-2017Indendørs turnering
Lør 27-01-2018Indendørs turnering
Lør 03-02-2018Indendørs turnering