Nu er det endelig bekrftet.

BEKRÆFTET, det kan betale sig at passe på gærderne. 
Ved de nyligt afholdte indendørsmesterskaber blev Koldings seniorer mestre på reglen om, at de havde mistet færrest gærder i turneringen, hvor 3 hold hver med 4 sejre og 1 nederlag var meget jævnbyrdige.
Tillykke til seniorerne, der starter forberedelserne til den kommende udendørsturnering med en træningslejr i Husum 5/6 april.

 

Kif-cricket havde et seniorhold med ved mesterskaberne i Herning. Holdet skulle spille 5 kampe i alt, noget af en mundfuld.
Men som træner Martin sagde " vi er fit for fight, så det klarer vi nok" 
De første 2 kampe imod Odense og Esbjerg vandt vi sikkert. Tabte så til Skanderborg med 4 runs, Skanderborg med umoralsk
spil hvor man med vilje ikke løb modstanderen ud, de kalder det taktisk spil, men det er ødelæggende for cricketspillet.
De 2 sidste kampe imod Herning 1 og Herning 2 blev begge vundet. super spillet af true blue
3 hold endte så med 4 sejre og vi må så vente med at få placeringerne, indtil videre kan vi jo kalde det en samlet 1. plads
godt gået boys....true blue
 
pp


 

 

Kolding blev sendt til grdet i en meget tung mark – der blev battet nogenlunde sikkert, men grænseslagene udeblev, da det var meget svært at få ud langs jorden. Normalt skal der en score på 130 + for at få en kamp ud af det – vi nåede 92 for 8 – Martin 31 på 36 bolde, Steffan L med 13 på 12 bolde, Minik 12 på 18 og Barath lavede 16. Esbjerg formåede at bowle rimeligt tæt, så det blev svært for Kolding i marken.

Vi fik ingen gærder og Esbjerg behøvede kun 10 overs for at overtrumfe – særlig C. Knight med 7 x 6 og 2 x 4 gjorde det til en blandet fornøjelse at bowle. Fabian Havmøller fik sin ilddåb og fandt ud af, at man ikke skal bowle full-touch bolde, særligt ikke i T 20 kampe, hvor gærdespillerne straks sender de dårlige bolde ud over linjen.

Nå - en lille ”snitter” til Kolding, men vi er i gang og skal i ilden igen næste weekend ude mod Skanderborg."

LP

 

Mange navne manglede, da Kolding sndag mødte Skanderborgs mesterskabsfavoritter med masser af landsholdsspillere på udebane. Mikkel S, Rasmus, Bharat, Minik, Navdeep, Peter Banke var ikke på holdkortet, da Kolding blev sendt i marken i et pragtfuldt sommervejr.
Skanderborg diskede op med ikke færre end 25 grænseslag på de tilladte 20 overs. 10 x 6 og 15 x 4 sætter altså gang i scoringstavlen så Skanderborg nåede ikke færre end 210 inden det blev Koldings tur. Kun Kent Jensen med 1 for 19 og Vijay med 1 for 55 fik gærder. Lidt komisk, at en vore helt nye uprøvede spillere fik ”fornøjelsen” at skulle bowle den sidste over mod 2 af landsholdets absolutte bedste gærdespillere og blev noteret for 1 over med 6 ekstras og 30 i alt – en ikke særlig god velkomst – men mon ikke det hurtigt bliver glemt igen – det håber jeg.

Men Kolding svarede godt igen. Steffan L startede inde og sørgede sammen med Kent Jensen for en lille smule spænding, da de også fik gang i grænseslagene, så langt hen ad vejen fulgte man med i scoringstempoet – man nåede imponerende 165 for 3 – 45 fra sejren. Kolding fik vist, at der er fremgang og forståelsen for måden at spille T20 ved gærdet er i klar bedring. Steffan L med 68 og Kent Jensen med 63 n.o. bidrog med god underholdning – tillykke med det. Kolding kan jo godt være med – man skal bare have lært lidt om at få mere aggressive bowling på længde og retning.Den ordinære turnering starter med en dobbelttur til København, Svanholm og KB, hvor gærdespillerne heller ikke står og fedter med battet.

mvh lp

p.s billederne er arkiv foto. Øverst Steffan Langholz og Kent Jensen med bat nederst

 

Trods en heroisk indsats lykkedes det ikke Kolding at f point med hjem fra dobbeltturen til København.

Lørdagen bød på stærke Svanholm på en kold blæsende dag og en tør og hurtig bane. Kolding valgte at gå i marken og spillede ganske udmærket langt hen ad vejen. Det stærke Svanholmhold var lidt presset med 4 gærder nede for 78 og 5 for 110. Desværre fik B. Malik (68p) med omhyggeligt spil  godt gang i scoringstempoet – gav en enkelt svær chance på 18 p – så Svanholm nåede 219 for alle. 7 greb af Kolding tydede på Ok markspil. Steffan 3 gærder for 43, Navdeep 2 – 38, Bharat 1-10, Martin P 1-48, Kent 1-48 og Thony Hadersland debuterede med 1 for 17. Extras begrænsede sig til acceptable 18.

Kolding ligner i år et hold, der er lidt presset på bowlersiden – så måske kan vi få gang i Hans C. Madsen igen – det kunne måske hjælpe lidt på effektiviteten i angrebet?

Ved gærdet kunne Kolding langt hen ad vejen holde trit med det nødvendige scoringstempo med 39 til Martin og flotte 86 til Kent, Matthew 26 – Kolding var 5 nede for 179,  så troen på at nå den høje score var intakt. Desværre røg sidste mand ved totalen 203, super ærgerligt, men et godt hold med mere kynisme i gærdespillet vandt.

Vi mister for mange gærder på de dårlige bolde og det skulle gerne forbedres fremover, ligesom løbet virker lidt uvirkeligt?.

Holdet med supporters overnattede i Idrættens Hus – ganske udmærket lyder det fra truppen.

2'nd dags gildet mod KB også på Svanholm Park blev lidt af et mareridt. Selv om engagementet var højt og kroppene trætte og man tørstede efter en sejr. Men 2 skadede spillere gjorde ikke markturen nemmere og med afbud fra Martin P blev det lidt af en prøvelse for Koldings trætte spillere.

Starten var meget fin igen. Steffan bowlede godt og Bharat fik bolden i svingninger så 5 KB gærder nede for 70, men så holdt festen op. Sharma med flotte 102 og Khusdil med 78 gjorde det slemt for Kolding. De hævede til 243 og alle var ude for 251 p. Positivt at vi fik alle gærderne. Steffan 2-35, Bharat 1-48, Navdeep 3-45 og Kent 4-43.

Rasmus blev sendt på skadesstuen med et læderet knæ og er formentlig ude i 4 uger – super ærgerligt for både Rasmus og holdet.

Ved gærdet var uheldet efter Kent, der måtte se en bold på låret trille roligt ind i gærdet. Steffan med 25 åbnede godt. Formanden holdt lidt liv i drømmene med 51 n.o., godt bistået af Fabian med 13 – 9 mand ude for 139. Igen for mange uden scores – mere kynisme, tålmodighed og sortering af boldene vil gøre underværker. Men op på hesten igen – Esbjerg kommer til Kolding på lørdag.

LP og Navdeep . Foto Steffan Langholz

 

Desvrre endnu et nederlag til et hold vi burde spille lige op med!

Svære betingelser for Kolding, der blev sendt ud i en meget våd mark. Entusiasmen var ellers i top, men efter et flot løbet ud via Steffan L blev bowlerne for upræcise og de løse bolde blev promte straffet af en velspillende Henrik øre fra Esbjerg. Det er svært når deres bedste gærde bliver lagt ned på græsset og enkelte løbetud chancer blev forpasset. Henrik var i stand til at beholde focus og endte med flotte 101 til en Esbjerg total på 224 på de 40 overs, som kampen var reduceret til. Heraf 30 extras. Kent fik 2 og Steffan, Bharat og Navdeep alle 1 gærde hver.

En score, der skulle være mulig at nå, men igen fik vi en katastrofal start, da begge åbningsgærderne forsvandt for næsten ingenting. Det blev svært at score på Esbjergs præcise bowling uden mange løse bolde, så selv om Kent med 51, Martin 30, Steffan L 24 og Matthew med 14 var tocifret var Kolding med 172 aldrig i nærheden af sejren.

Vi mangler ganske enkelt at holde fast ved gærdet. Kolding har spillerne til at skabe den nødvendige total – med den nødvendige fokus skal man kunne bide sig fast derinde, så vil modstanderne også begynde at producere løse bolde, tabe gribere osv. Og så bliver det selvfølgelig nemmere og nemmere og nemmere og .........

Efter kampen blev der snakket om hvordan vi kommer fremad -  

Navdeep/LP

 

Et koncentreret Koldinghold gik i marken p en flot bane i pragtfuld vejr til cricket. Bowlingen var fra første færd af den nødvendige kvalitet, så AB var under pres. Allerede ved 15 fik vi det første gærde, næste ved 25, 38, 38 og alle var ude for beskedne 74 point. Kun tre af gæsterne præsterede to cifret på de 26 overs som Kolding behøvede som markhold. Bedst var Kent med flotte 5 for 18, Martin 3 for 9, Steffan Langholz 2 for 11 point. Også god bowling fra Minik's hånd var medvirkende til at fastholde presset på modstanderne. Beskedne 4 wides er også klar fremgang.
AB startede med meget tæt og hurtig bowling, vi mistede hurtigt 4 mand alle fra T. Ahmed' hånd, inden Bharat (16 no) og Steffan L (24 no) med en fejlfri indsats battede over - selvfølgelig med en flot
 
sekser som sidste slag.
Vi har et hold med de rigtige kvaliteter, når alle er klar til opgaven - fra start til slut, så de næste opgaver i den kommende weekend-end i København klares formentlig godt, hvis vi kan ramme samme tændingsniveau igen." Lp

 

Lrdag ude mod TÃ¥strup.
"Lørdagens vigtige udekamp mod Tåstrup blev spillet i rigtigt cricketvejr og det inspirerede åbenbart Koldings afbudsramte hold til en rigtig god (og nødvendig) indsats mod oprykkerne fra Tåstrup. Kolding valgte at gå i marken og fik fra start lagt et stort pres på gærdespillerne - gærderne faldt i en lind strøm og 9 var nede for beskedne 103 point. Sidste gærdestand formåede dog at øge scoren til 157 inden det blev Koldings tur. Mange bidrog positivt, Shokat havde 2 greb, Matthew 2 greb og 2 stokninger, Navdeep imponerede med 10 overs 2 gærder for kun 18 point, Staffan L 2-12, Vijay 2-16, Barath 1-14 og Martin 2-52 - altid utaknemligt at bowle til sidst i halvlegen.

 

Og ikke mindst noterer man sig, at der kun kunne noteres 8 extra i regnskabet. Flot Vijay og Martin startede inde og spillede koncentreret og sikkert - første gærde - Vijay med 48 flotte point - ved 120 på tavlen. Martin fortsatte det sikre spil sammen med Matthew og lavede de nødvendige point til en sejr på 9 stående gærder. Martin 60 n.o. og Matthew 16 ditto.

Søndag ude mod AB blev noget af en lammetæver. Sidste søndag formåede AB kun at score 74 for alle - i dag blev det til imponerende 362 point - heraf ikke færre end 35 grænseslag.Alt blev prøvet med bolden, men kun debutanten Bo Nielsen - fhv Kerteminde - var i stand til at tage mere end 1 gærde - men det nytter heller ikke ret meget, når bolde der bliver slået direkte ud til vores markspillere, bliver lagt på jorden - så er det taknemmeligt at være gærdespiller, selv om også AB bane er lidt kort i enderne. Måske skulle man bruge lidt tid på at snakke lidt om gribeteknik - så vidt vides arbejder der i hvert fald på det til træning. 

 

 Det er aldrig rart at være i marken til en sådan score, men tag nu det sure med det søde og kom videre, første step kunne være at holde boldene i luften fri af græsset. Gærdespillet startede med det rigtige tempo på tavlen, men medførte desværre også, at gærderne faldt ret hurtigt - alle ude for beskedne 124 point.
Og for i øvrigt velkommen til Bo. Bo har altid spillet i Kerteminde, bor 
nu i Grejs ved Vejle, er brandmand i København, og har fået lyst til at spille for os, og det er vi glade for.Næste opgaver er søndag i Kolding, hvor der spilles 2 x T20, så masser af hurtig cricket at se på.

 

LP

 

mske en lidt slidt påstand, men ikke desto mindre rigtigt, da Kolding tog imod et lidt nedtrykt Esbjerghold, der i lørdagens kamp kun kunne notere en score på 24 + 8 ekstra ialt 32 mod det gæstende AB hold.
Kolding var igen først i marken og fik fra start fat, bowlingen var præcis og grebene blev holdt, så Esbjerg var all out for beskedne 76 point. Bo og Kent hver 3 gærder, Martin, Bharat og Steffan alle 1 gærde hver. 7 greb, to bowlet og en løbet.
Kent og Martin startede, 8 i første over, derefter røg både Kent og Martin, Matthew (14) og Steffan (29) fik stabiliseret med godt T20 cricket, så vi var godt med. Steffan blev grebet efter 2 x 6 og Matthew stokket, så Bharat (9) og Peter Banke med to flotte seksere sikre de nødvendige point med 3 overs igen
Dejligt med sejr til at styrke selvtilliden efter godt markspil og god bowling - vi skal også have gærdespillet med, igen være mere kyniske, når vi er derinde - det eneste sted vi kan lave de nødvendige points. Næste weekend-end gælder det udekampen mod Skanderborg.
 

Lp 

 

Kolding vandt en meget sikker sejr over Skanderborg i rigtig godt cricketvejr lrdag. Meldingen før kampen fra anføreren var klar: Vi skal lægge optimal pres på Skanderborg fra starten - og budskabet blev efterkommet. Bowlingen var præcis og markspillet skarpt. Martin gik foran med et godt eksempel og præsterede 3 mandens ud af de første 4. "Vi førte 16 - 14" fortæller spillerne, 16 overs bowlet - 14 point på tavlen og sådan fortsatte det. Gærderne fladt i en lind strøm - fra forskellige kasteres hænder. Griberne blev holdt og specielt Rasmus fik et flot comeback back efter sin skade med 5 gærder for 36 - super flot. Steffan 1 for 11, Minik 2-45, Kent 1-13, Bharat 1-6. Anføreren må være tilfreds med bredden på bowlersiden i dag.
Skanderborg ude på 43 overs for 140 point heraf acceptable 15 extra, der stort set blev givet sidst på markturen.
Minik og Martin gav Kolding en fremragende start, sikkert spil med forholdsvis hurtigt tempo, Martin blev grebet ved 65, Minik fortsatte med forholdsvis sikkert spil inden han ved 131 point blev dømt LBW med flotte 68 point på tavlen. Steffan gjorde stille og roligt arbejdet færdigt med 18 n.o. med 22 overs igen. Kolding vinder komfortabelt med 6 st. gærder.
En vigtig sejr, der blev grundlagt på godt og koncentreret holdspil, hvor ressourcerne blev udnyttet fornuftigt.

Lp

 

I mandagens T20 kampe mod hhv Herning og Skanderborg fra Elitedivision fortsatte Kolding fremgangen bde med bat og bold.

Kampen blev flyttet til Fredericia – se artikel herom.

Kolding startede mod Hernings bronzevindere fra sidste sæson. Fra start var der pres fra bowlerne og marken fungerede igen fint med godt spil. Kolding var uden Peter Banke, Matthew og Bo medens Sree og Navdeep spillede med 2. division mod Sønderborg.

Herning formåede at score 116 – incl. Acceptable 9 extra for 7 gærder på de tilladte 20 overs. Steffan Langholz igen stabil med 2 for 11, Bharat 1-14, Rasmus 2-32 og Minik 1-37.

”Dejligt at vores bowlere er i stand til at bowle så fornuftigt” siger en glad anfører, Martin P.

Ved gærdet var vi forrygende – Kolding lavede de nødvendige 117 point på 17 overs – og vel at mærke uden at miste nogen gærder. Minik var igen koncentreret om opgaven sammen med Martin, så åbningparret kunne følges ad både ind og ud – Minik 61 n.o. (gav først et par chancer sidst i halvlegen) Martin 41 n.o. uden chancer.

En meget flot sejr efter flot spil.

Kampen mod Skanderborgs DM favoritter var en anderledes svær opgave, som dog blev løst acceptabelt.

Skanderborgs gode gærdespillere spiller frisk til og de nåede 143 point på 20 overs. Igen var Steffan stabil med bolden, Peder P (2-20) fik dobbelt Mahmood skalp – begge grebet af Vijay Kumar.

Kolding fik ved gærdet lov at prøve bowling og markspil på landsholdsniveau, så scoren var hele tiden bagefter da, det nu var os presset blev lagt på. Martin med 16, Kent med 12 og Søren O (dejligt at se ham i gang igen) med 11 så vi nåede kun 70 for 9 gærder inden der var bowlet 20 overs.

Et par gode indsatser, der viser at vi er på rette vej med bredden i orden til at spille lige op med de fleste.

Næste opgave i Kolding mod Tåstrup.

2 Division ude mod Sønderborg.

Kolding besøgte Sønderborg, som igen har fået stablet cricket på benene. Anfører Sree vandt lodtrækningen og efter samråd med holdet valgte man at gå til gærdet. Vi mistede hurtigt gærder men debutant Hunny Malik fik alligevel scoren bragt op på 78 – ikke meget på den forholdsvis lille bane.

I marken startede man med Mikkel Nielsen og fik hurtigt et par gærder inden Nadeem fra Sønderborg, der tydeligvis kendte bane og pitch bedre end Kolding gjorde, scorede de nødvendige point – en god, hyggelig kamp for alle.

That's cricket – holdene besluttede, når nu vejret var så godt at spille en hyggekamp på 2 x 15 overs, så alle kunne få prøvet evner af. Shoukat åbnede med Ricco Scott. Shoukat spille nu uden nerver så 2 x 4 og 1 x 6 var resultatet, i den anden ende skulle bolden bare på battet, Sree præsterede et par grænseslag, Ashutosh lavede sekser, Saksham scorede og Simon E fik også slået et par grænseslag, ja selv Navdeep lavede en sekser. Flot. Igen en score på 78

I marken viste Ole Scott dagens tekniske detalje med et meget flot enhåndsgreb ved grænsen – ellers var det blevet en sekser. En god dag, hvor alle kom til fadet. Faciliteterne i Sønderborg svarer endnu ikke til de gode stadionforhold vi har i Kolding, men de er da kommet i gang og vi ønsker dem held og lykke med projektet.

Næste opgave hjemme mod Århus.

Navdeep.

 

"Igen pragtfuldt vejr og en flot bane til lrdagens hjemmekamp mod Tåstrup. Kolding blev sendt til gærdet og blev presset fra starten. Minik faldt hurtigt grebet let i cover, Rasmus var 3'er og mistimede et let slag til leg, også grebet. Matthew kom ind til Martin. De spillede flot, både langs jorden og gode løbe mellem gærderne. Matthew (32) og Martin spillede eksemplarisk, indtil Martin leverede et "tøseslag", grebet med 48 flotte point. Steffan (37) kom ind 6 - 4 - 2 på de tre første bolde spillede friskt og dernæst Kent Jensen med imponerende 101 på 85 bolde, Sreeram (19), Peder P (12 n.o.) bragte totalen op på ikke færre end 313 point for 9.

 

Tåstrup ville lege med, men igen god og konstant bowling betød at gærderne faldt jævnt efter det femte gærde, hvor Sreeram fik bowlet deres åbningsgærde ved totalen 171, resten så ud til at være en forsmag med alle ude for 230 - et godt MIX af greb, bowlet, løbet og stokket ud.
Martin 3-24, Steffan 2-40, Rasmus 1-50, Minik 1-36, Bharat 1-36 og Sreeram 1-16, igen godkendt med kun 14 extra. Lørdag igen hjemme mod KB kl. 11.

LP

 

 

 

 

Kolding involveret i topkamp i sndagens match i 2. division. Ikke at Kolding er tophold, men Århus er ubesejrede, så vi håbede på en god skalp udtaler Navdeep optimistisk. Vi havde gravet Kjeld Hass frem og anfører Navdeep fik lov at Kolding gik til gærdet først. Der var ingen, der syntes om at blive derinde - 2 ude for beskedne 5 point, kun Hunny Malik viste vilje og evner til at blive og blev suveræn topscorer med 24 flotte point. Totalen kun 68 - og det er svært at forsvare på en pragtfuld bane i perfekt cricketvejr. Men vi gav os ikke uden kamp. Ashutosh og Shaukat startede bowlingen og fik virkeligt presset Århus. Ashutosh fik 2 hurtige gærder - godt grebet. Simon imponerede anføreren som keeper, meget unge Saksham fik gærde og 2 grebet ud på Navdeeps bowling fik virkelig Århus til at ryste på hænderne, da vi pludselig havde 5 gærde nede for 41 point. Kolding sløvede lidt hen og nogle fæle "damegribere" blev givet til bl.a. Århus' Mohammad Khan, som så desværre sikrede Århus en smal sejr. En god kamp alligevel, folk nød det og fik troen på, at vi snart vil kunne vinde - ja enighed om, at næste kamp tilhører Kolding. Vi spiller om 14 - igen i Kolding mod Horsens.
Navdeep

 

 

Flot holdspil sikrede en komfortabel sejr og revanche over KB 2. Kolding mdte i en "pelikan" fra vest KB lørdag pÃ¥ hjemmebane. Kolding vandt lodtrækningen og gik i marken. Fra starten blev der, trods de meget vanskelige forhold lagt pres pÃ¥ KB. En sjældent set opstilling i marken med ikke færre end 4 mand i slip til Martin P gav ikke noget i starten, medens Hans C. Madsen havde fÃ¥et det ærefulde hverv at bowle direkte ind i vinden. Klogt taktisk træk, da boldene lÃ¥ præcist og gærdespillerne overhovedet ikke vidste deres levende rÃ¥d, hvilket 10 overs, 3 maidens, beskedne 16 point og 1 gærde blev den endelige imponerende analyse. Steffan L afløste Martin og fik straks et gærde og endte med 3 gærder for 15. Kent overtog efter Hans - aldersmæssigt mÃ¥ de tilsammen være tæt pÃ¥ et century - og Kent fandt hurtigt længden og endte med 3 for 33. Martin var nu blevet udnævnt til halekaster og ryddede de sidste 3 for ialt 32 p, sÃ¥ KB var alle ude for 121 p.

Deres udsendte så et Koldinghold, der spillede perfekt i marken, de syv første bolde der kom i hænderne blev grebet, og så vinder man mange mange kampe. Meget tilfredsstillende - også at udenomsantallet blev så beskedent som 11, i et blæsevejr der virkeligt fik bolden til at svinge.

Ved gærdet fik vi en dårlig start, da Minik straks blev grebet i cover, Rasmus kom ind og spillede flot inden han blev kastet ud med 9 point på tavlen. Mathew kom ind og sammen med Martin spillede de en chancefri halvleg, bragte scoren op på 125 p og sejren var i hus. Endeligt gærdespillerne fra Kolding, med fornuftigt og sikkert gærdespil viste hvordan man spiller en sejr hjem, grundlagt på flot markspil. Martin P. 51 n.o., Mathew 47 n.o.
Det bliver spændende at se, om vi kan fortsætte de gode takter på lørdag, når et af landets bedste gærdehold, Svanholm, gæster Kolding. Kampstart kl. 11.
Lp

 

Kolding mdte lørdag stærke Svanholm 2 på hjemmebane og tabte desværre. Desværre, fordi vi normalt kan matche Svanholm, men sådan skulle det ikke være. Kolding var uheldig at blive sendt i en lettere våd mark, godkendt til spil af dommerne. Martin P gav holdet en fremragende start med at bowle åbningsgærdet på 2'nd bold. Steffan L supplerede godt fra den anden ende. Vi fik godt fat og ved 117 point fik vi gærde nr. 6. Så vi var godt med trods den lidt fugtige bold og græs, 3-4 bolde i hænderne, der blev lagt på græsset, de løse bolde indfandt sig, og det er det eneste man ikke skal forære til Svanholms stærke gærdespillere, hvor B. Malik strålede med 97

De sagde tak for de gode tilbud og samlede en total på ikke færre end 262 sammen, via 20 x 4, 13 x 6 og ikke mindst 28 udenoms/no balls. Martin 3-34, Rasmus 2-39, Kent 1-35, Minik 1-41 og Barrath 3-63.

Totalen syntes opnåelig og Kolding fik en god start med 53 på tavlen da Minik som første gærde blev dømt ben for. Næste gærde ved 59 og så 64 – vi var stadigvæk komfortable, tempoet blev holdt, men vi havde ingen, der var i stand til at matche Svanholms hardhittere, så totalen endte med kun 145 på tavlen.

 

 

 

 

            

Topscorer Steffan L (30), Martin 24, Kent 20, Minik 19

Det er nu sommerferie og måske er det også på tide, så tænding og gejst igen kan bygges op. Vi bør  stadigvæk se nedad i tabellen,  to point mere, skulle sikre forbliven i rækken.

 

LP 

billederne er taget af mogens c - stor tak til mogens

 

I lrdagens kamp mod Skanderborg takkede Minik for tilbuddet, da Skanderborgs mark lagde 2 gribechancer på græsset. ”De var meget venlige, så jeg kunne lige så godt fortsætte” og sammen med Martin spillede de en helt fantastisk åbningsgærdestand – Minik lavede ikke færre end 117 point, før han blev bowlet da der stod 207 på tavlen som første gærdefald. Tillykke med det flotte spil Minik.

Bharat kom ind til Martin, der fortsatte det sikre spil og han rundede også de 100 (endte på 115) – så både holdkammerater og Martin kunne glæde sig over endnu et century til holdet samme dag, som det fremgår af Mogens Christiansens billede. Det er aldrig sket før, at 2 brødre har lavet century i samme halvleg – i hvert fald ikke i Kolding. Flot, flot flot.

 

 

Et demotiveret Skanderborghold havde ikke en chance mod Koldings offensive gærdespil på den meget hurtige bane. Bharat med 21, Bo med 68 og Steffan med 29 og ikke færre end 51 ekstra bragte Koldings total op på imponerende 401 for tabet af 4 gærder.

Tal der må skrive sig ind i historiebøgerne.

Det var varmt – meget varmt – og Skanderborg havde ikke meget lyst til at spille for længe, så holdet var ude for kun 81 efter 1 time. Martin 2 for 9 point, Hans C. var igen forrygende bowlende med 4 gærder for kun 21, Bharat 2 for 10 og Bo 1 for 23 point. Eneste lille minus i dagens karakterbog var de 12 udenom – men pyt – det plejer jo heller ikke at blæse fra øst når vi spiller.

Tillykke med sejren, der betyder, at holdet igen kan kigge opad i tabellen inden de afgørende kampe fortsætter på lørdag hjemme mod Albertslund.

LP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sndagens hjemmekamp mod Esbjerg i 2. division blev gennemført – trods vejrgudernes luner.

Da første over var blevet afviklet startede et voldsomt uvejr – regnen piskede ned og det tordnede så tæt på, at selv de store Esbjerg drenge blev nervøse.

Men lidt tålmodighed og kampen kom senere i gang og dommer Jan Kristensen mente, at man godt kunne spille 2 x 20 overs – heldigvis for det, for det blev en rigtig god og spændende kamp.

Vijay og Chr. Rønn startede fornuftigt, selv om den våde pitch ikke var helt nem at batte på – men fik så lidt hjælp, da bolden blev våd og dermed flere løse bolde fra Esbjergs bowlere. Flere gode grænseslag drev scoren deropad – Chr. havde 47 point da han mistede sit gærde ved totalen 87 – Vijay stadigvæk godt spillende med skiftende makkere, der ikke scorede det store, men holdt Vijay inde. Laurits med 7 var med i en gærdestand på over 50 point – flot Laurids. Vijay blev grebet ud i den sidste over med 74 point og totalen endte på flotte 174 for 6 gærder efter de 20 overs. En meget flot indsats af hele holdet.

 

 

Koldings lidt alderstegne hold fik flot hjælp af unge Mikkel Rønn, der bestyrede thirdman og fine leg meget flot i sin debut – rart med friske, unge ben på disse pladser.

Der blev skiftet tit mellem bowlerne og den positive stemning gjorde, at man hele tiden troede på at sejren nok skulle komme i hus, selv om det ind imellem så lidt svært ud. De sidste overs blev bowlet af Vijay, Ole og Fabian og det lykkedes at holde Esbjerg nede på 167, så Kolding vandt en ”sikker” sejr på 7 point. Ikke mindst takket være Fabians to flotte gærder til sidst – hvilket indbragte ham titlen som matchvinder i en skøn sejr til et godt kæmpende KIF hold på en positiv og glad dag.

Anfører Ole var tilfreds med indsatsen.

Tillykke med sejren.

 

LP/Chr. Rønn.

 

 

 

        

 

KOLALB38

Lrdagens hjemmekamp mod Albertslund bød på en sikker sejr efter flot spil på 80 point.

Vejret var forfærdeligt, regn og blæst, men man gik i gang kl. 12 og skulle spille 30 overs. Kent havde tabt lodtrækningen og blev – måske heldigvis – sendt til gærdet i det meget våde græs.

Igen i dag gav Minik og Martin holdet en fantastisk start med en total på 78 point på tavlen, inden Minik blev grebet ud med 39 point på sin tavle. Martin fortsatte det sikre spil med skiftende makkere – Bharat 14, Kent 15, Vijay 19, Søren 5 - indtil han faldt – løbet ud som 6 gærde med 53 på tavlen. Et flot scoringstempo gav Kolding hele 188 point med 7 bolde igen, da sidste mand blev bowlet ud.

188 på 30 overs er flot, trods de vanskelige betingelser.

Ikke uheldigt for Kolding klarede det noget op – hvis vejret teede sig som hjemme hos referenten – og solen tittede lige frem, så formstærke Kolding kunne med tæt bowling eliminere hele Albertslunds gærdeside for i alt 108 point incl. 20 extras

KOLALB05

Igen var Martin sublimt bowlende med 4 gærder for 13, Hans C, 1 for 30, Steffan L 2 gærder for 17, Chr. Rønn 2 for 21 og Fabian sørgede med en præcis LBW for tak for sidst med at tage det sidste gærde efter kun 24 overs.

Stor ros til et amputeret Kolding-hold, hvor ikke mindst Martin P igen viste vejen frem, og gav et godt eksempel på, hvad en seriøs træningsindsats kan udmønte sig i.

Næste opgave for 1. division er om 14 dage – igen mod Albertslund, denne gang på udebane.

Og spændende om 2. division kan samle folk til opgaven kommende lørdag i Kerteminde.

 

LP

 

KOLALB38

Lrdagens hjemmekamp mod Albertslund bød på en sikker sejr efter flot spil på 80 point.

Vejret var forfærdeligt, regn og blæst, men man gik i gang kl. 12 og skulle spille 30 overs. Kent havde tabt lodtrækningen og blev – måske heldigvis – sendt til gærdet i det meget våde græs.

Igen i dag gav Minik og Martin holdet en fantastisk start med en total på 78 point på tavlen, inden Minik blev grebet ud med 39 point på sin tavle. Martin fortsatte det sikre spil med skiftende makkere – Bharat 14, Kent 15, Vijay 19, Søren 5 - indtil han faldt – løbet ud som 6 gærde med 53 på tavlen. Et flot scoringstempo gav Kolding hele 188 point med 7 bolde igen, da sidste mand blev bowlet ud.

188 på 30 overs er flot, trods de vanskelige betingelser.

Ikke uheldigt for Kolding klarede det noget op – hvis vejret teede sig som hjemme hos referenten – og solen tittede lige frem, så formstærke Kolding kunne med tæt bowling eliminere hele Albertslunds gærdeside for i alt 108 point incl. 20 extras

KOLALB05

Igen var Martin sublimt bowlende med 4 gærder for 13, Hans C, 1 for 30, Steffan L 2 gærder for 17, Chr. Rønn 2 for 21 og Fabian sørgede med en præcis LBW for tak for sidst med at tage det sidste gærde efter kun 24 overs.

Stor ros til et amputeret Kolding-hold, hvor ikke mindst Martin P igen viste vejen frem, og gav et godt eksempel på, hvad en seriøs træningsindsats kan udmønte sig i.

Næste opgave for 1. division er om 14 dage – igen mod Albertslund, denne gang på udebane.

Og spændende om 2. division kan samle folk til opgaven kommende lørdag i Kerteminde.

 

LP

2. division – udsat kamp på udebane i Kerteminde.

Billede

Kolding hårdt ramt af afbud igen, men flere af 1. holdets spillere m. fl. trådte til, så kampen kunne afvikles – resultatet stort set underordnet – så alle var glade, bare der blev spillet.

Secesham, 3 x Rønn – Ditte, den smukkeste og yngste, Mikkel, den hurtigste og så Christian gjorde at vi var fuldtallige til dagens kamp, der sendte Kolding i marken. Betænkelige miner, da bowlerne ikke ligefrem hang på træerne. Men de, der kom til viste klasse med tæt bowling og ikke alt for mange udenom og på trods af hårdtslående Kertemindespillere og flere løse gribechancer fik holdet gærder løbende, så da sidste Kertemindemand blev bowlet ud i sidste over lød totalen på 180 point.

Glædeligt gensyn med Mikkel Sørensen, der udover sine 4 for 36 på 8 overs, måtte se 4 store gribechancer smutte mellem hænderne og ned på græsset. Flot bowlet Mikkel.

Shokat viste også klasse med 2 gærder for 31 på sine 8 overs.

Vijay og Christian åbnede for Kolding og Vijay havde igen gang i battet indtil han slog en dårligt bowlet bold lige til kasteren – acceptabel score på 30. Efter et par hurtige gærdefald kom Bharat ind og spillede stille og roligt 25 n.o. bl. a. sammen med Steffan E, der i vanlig stil sendte de dårlige bolde ud over grænsen. Og med 71 på tavlen overlod han pladsen til Mikkel Sørensen ved 165. Mikkel fuldførte og kunne i fin stil lave det vindende shot til 181 på 25 overs.

Alle fik en god kamp med masser af sjov mellem med- og modspillere.
Teknisk taber Kolding kampen, selv om holdet scorede flest point - men begge team fik en god cricketkamp ud af det - og tak for det.

 

Tt på. Dagens svære udekamp mod Albertslund blev lige så svær som frygtet. Kolding var uden Kent Jensen, der var kaldt på arbejde.

Kolding blev sendt i marken og spillede så noget af årets allerbedste. Præcis bowling, sikre greb osv., så der blev fra start lagt et stort pres på Albertslund gærdespillere. Gærderne faldt fra start uden at der blev scoret og da 6 gærder var nede havde Albertslund kun 31 point. Meget flot. 7 gærde – QF Ahmed fik lidt fat med 40 point, men alle ude for meget beskedne 86 incl. 11 ekstra.

Ikke en høj score trods den våde mark, der var svær at score på.

Ialt 7 greb og 1 stokning fortæller om fantastisk markspil og ikke mindst bowling, der var præcis og  til den opstillede mark. Steffan E med 4 for 19, Martin 2 for 15, Bharat 2 for 13 og Bo 2 for 10, så det var jævnt fordelt må man sige.

86 – en overkommelig opgave – skulle man mene, men fra start var vi på den. Deres M. Atif bowlede fremragende – ryddede vores 3 første gærder for kun 14 point. Heldigvis var Bharat klar og sammen med Peder P, der i nødens stund blev sendt ind for at være plankeværk (3 på 30 bolde) fik de scoren lidt deropad – 41 da både Peder og Bharat også var ude – altså 5 for 41 og 46 for lidt.

Steffan E lavede 25 men ved 73 skete en mindre katastrofe – 3 gærder for 0, så da dagens mand i skysovs – Fabian måtte ind som sidste gærde mangle vi endnu 14 svære point. 

Men Fabian spillede indædt – scorede ikke, men holdt sit gærde i 2 overs, så Bo stille og roligt kunne finde de sidste nødvendige point i en Albertslund mark, der selvfølgelig forsøgte at stresse gærdespillerne – heldigvis uden held. Fabian har så prøvet at være en lille ”matchvinder”, selv om der ingen point kom på hans tavle. Men vigtigt at have forståelsen for, at det kun er inde ved gærdet man kan score point. Også hatten af for Albertslunds M. Atif, der præsterede at tage 6 gærder for 11 point på sone 10 overs – meget flot.

Så nu venter den store finale lørdag, den 6. september i Esbjerg, hvor der måske kan spilles om rækkens andenplads, hvor vinderne får ret til en oprykningskamp mod Elitedivisionens næstsidste, formentlig Husum.

LP

2. Division kan også.

Billede

Lørdagens kamp på hjemmebane mod Fredericia 2 gav en kneben sejr til Kolding, der stillede op med unge og gamle i et godt mix.
Kolding vandt lodtrækningen og gik til gærdet, hvor Kjeld Hass åbnede med Hamayon. Det gik stille og roligt indtil Hamayon gik ved 19 point med 15 på sin tavle. Med skiftende makkere byggede Kjeld totalen op – 4 gærde faldt ved 44, 5. ved 75 og da totalen var 80 syntes Kjeld at det var nok og blev noteret for 24 point, hvad der var nok til topscorerværdigheden. Anfører Sree bidrog med 22, Mikkel med 6 og Simon med 7 point. Ialt 118 point på de tilladte 30 overs i det våde vejr.
Knap var Kolding kommet i gang i marken, før det blev afbrudt af en kraftig byge – på med presenning, af igen og fortsat med våd bold. Straks herefter blev Steffen Maibom flot løbet ud på godt indstik til bowlers ende, straks herefter røg Kurt Østergaard, så humøret var højt og der blev kæmpet flot, trods vanskelige forhold. Presset blev holdt og da der manglede fire overs manglede Fredericia kun 12 point. Meget unge Saksham fik bolden af en anerkendende anfører Sree igen og bowlede en tæt over (1 point), inden Kolding kunne redde sejren hjem med en føring på 7 point da sidste bold var kastet. Flot indsats trods de 39 ekstra som blev Fredericias topscorer. Kasteresultater for Kolding: Mikkel Sørensen igen i front med 2 for 15, Shokat 1 for 25, Saksham 1 for 24.
God indsats igen – og det skal ikke glemmes at Fredericia stillede med et par smukke landsholdsspillere af det stærke køn – det kan måske være årsagen til, at vore spillere var oppe på dupperne igen?
LP

Esbjerg – Kolding.

Billede

Årets sidste kamp skulle det vise sig at blive. Selv om vi havde vundet udekampen mod Esbjerg magede det sig sådan, at Esbjerg med sejren over AB om søndagen placerede sig mindst på en plads, der giver ret til en oprykningskamp mod Husum fra elitedivisionen.
Som det ser ud nu, skal AB vinde en udsat kamp på lørdag mod KB 2 for at rykke direkte op – taber de skal de spille mod Husum i stedet for Esbjerg på søndag. Så man må håbe på, at vejret arter sig godt i den kommende weekend.
Kolding sendte Esbjerg til gærdet, hvor de fik en god start med 50 point på kun 10 overs uden at miste gærde. Igen var det Henrik Øre, der gjorde det godt. Kolding fik to gærder ved ca. 75, men Øre fortsatte det gode spil og faldt først ved 177 med 94 på sin tavle – bowlet af Sree. Esbjerg nåede i alt 222 point for 7 gærder på de 40 overs kampen var reduceret til. Kasteresultater: Bharat 2 gærder for 33, Martin 1 for 46 og Sree 1 for 47. 3 løbet ud tyder på godt markspil trods alt i en våd mark.25 ekstra.
Kolding startede langsomt, men koncentreret. Minik blev dømt LBW ved 7, Matthew kastet ved 19 inden Bharat (37) og Martin (25) fik Kolding tilbage i kampen. Men der blev lagt for stort pres på kravet til tempo, at vi kunne gøre noget ved Esbjergs tætte bowling, så desværre var alle ude for i alt 133. Kent (18) og Vijay (13) var også tocifrede, så det var ikke Koldings dag.
Godt det samme, for skuffelsen efter søndagens resultater var vel blevet stor, hvis man så alligevel ikke skulle spille mod Husum.

LP

Scorecard Svanholm II Vs Kolding IF I

Scorecard Kolding 1 Vs Esbjerg 1

Scorecard Kolding 1 Vs Esbjerg 1 t/20

Scorecard KB II Vs Kolding IF I

Forrige Næste

Sponsor for KIF-Cricket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubbens kalender

Lør 16-12-2017Indendørs turnering
Lør 27-01-2018Indendørs turnering
Lør 03-02-2018Indendørs turnering