Tid til at få banket rusten af....

Sæsonen er i gang – med en start, der er godkendt, selv om Skanderborg vandt årets første opgør.

Koldings unge hold valgte i det pragtfulde vejr at starte med bat. Christo fik ingen bat-træning, da han blev bowlet på kampens første bold af Jesper Hansen. Så kan det jo næsten kun blive bedre næste week-end.

Martin P og Mussi var de eneste, der kunne modstå et enormt pres fra et veltrænet Skanderborg hold, der på en lidt tung bane kastede tæt, godt suppleret af flot markspil, der fik lagt et konstant pres på Koldings gærdespillere, Efter de 20 overe viste totalen acceptable 101 for 5, – sikkert ikke til at vinde, men OK. Martin P var højest med 51. Anfører Matthew kom nok lidt sent ind, men altid svært at time i disse hurtige kampe.

Koldings marktur bar præg af lidt rustne kastere, der først lige skulle i gang, men via et fantastisk greb af Fabian, der supplerede greb af Rasmus og lidt oprejsning til keeper Christo, der blev noteret for to greb – man mente også han skulle være noteret for endnu et greb og en stokket ud – brugte Skanderborgs mesterskabsfavoritter 15 overs og 4 gærder for at overtrumfe Koldings score.Mussi fik 1 over og kunne notere 2 gærder for 0 p – dobbelt wicket-maiden over.

Der spilleres allerede førstkommende week-end, ude lørdag og hjemme søndag, hvis baneforholdene tillader det.

Steffan/LP

Ressourcerne godt udnyttet.

Lørdagens T20 kamp i Esbjerg gav sikker sejr til Kolding. Ressourcerne blev
perfekt udnyttet af anfører Matthew, der valgte at gå først i marken i det
dejlige, men kolde solskinsvejr.
Esbjerg startede i vanlige hurtige stil og havde efter 6 overs 37, hvor Martin
fik hul og bowlede meget økonomisk - 3 overs, 1 gærde, 0 point. Steffan L
bowlede så Esbjergs bedste Henrik Øre og derefter blev Esbjerg holdt i et jerngreb. Navdeep tog 2 gærder for beskedne 13 point på sine 4 overs, Mussi, der sidst ikke gav point startede med at bowle i øst og vest - 20 i den første over - fik igen bolden og tog revanche med ialt 4 for 30 på de tilladte 4. Esbjerg ialt 97 for 8.
Kolding startede solidt, men forsigtigt og især Christo var meget bedre end sidst, nåede 13 p - Bharat og Steffan L fik ingenting, så det gik lidt langsomt indtil Mussi igen tog over og supplerede Martin med store slag over det hele og med hele 3 overs igen overgik Kolding score.
Solidt spillet kamp af Kolding, der kun havde en enkelt misset gribechance - ressourcerne godt udnyttet.
Dejligt igen at se Mikkel S på scoreboardet og at møde Sree på banen.
Kampen i Kolding mod Herning søndag blev aflyst, da hverken banen i Kolding
eller Herning var klar til kamp. Kampen spilles senere.

Steffan/lp

Koldt og vådt aprilsvejr.

Ikke aprilsnar, men T20 kampen i Herning kom til at ligne noget derhenad.

Koldings tabte lodtrækningen og blev sendt til gærdet mens solen skinnede og efter en langsom start blev der spillet frisk til at åbnerne Martin og Christo. Først ved 82 fik Herning Christo ud efter at have scoret 41. Flot.
Martin scorede 40, Steffan 15 hurtige og Mussi 20. Vi har noteret os, at også anfører Matthew kan slå en 6'er – 11 til ham og i alt 150 til Kolding – der viste gode takter ved gærdet – omhyggeligt spil og scoren kommer godt deropad. Det lover godt for den kommende sæson.

Efter en over i marken begyndte regnen, det silede ned. Og selv om Kolding hurtigt fik 3 gærder tog Hernings anfører – efter at have tabt battet 3 gange – beslutningen og bestemte, at det nu var for meget og kampen blev stoppet. Hatten af for Lars H.

Ikke aprilsnar, men modsat 30C varme og lidt fugt på banen blev der tilladt at spille i 8-9 C og silende regn – ikke ufarligt for deltagerne.

Lidt tilfældigt, at det så blev Kolding, der vinder kampen efter DL reglerne.

Bharat tog 2 gærder samtidig med, at han sandsynligvis står for klubrekord for antal wides på kun 2,2 overs – nemlig 19 – håber den må stå til al evighed. Viser tydeligt, hvor lidt det har med cricket at gøre at spille under disse forhold.

Kommende week-end spilles der ikke færre end 3 T20 kampe – ligesom 3 division starter hjemme søndag.

Steffan/LP

Turneringsstart i flot solskin.

Billede

3. division fik ”slået” hul på sæsonen i dejligt solskinsvejr mod den nye klub fra Fyn. Selv om det var køligt fik udøverne en god kamp ud af det med en lille overvægt på 26 point til Fyn.

Kolding startede i marken og fik brugt ikke færre end 7 bowlere, der alle fik gærder krydret med en del wides, så Fyn nåede op på 144 da sidste gærde faldt.
Peder P 1, Shokat 1, Bharat 2, unge Saksham 1, Ashotosh 3 for 18 (flot) og Vijay L 1 gærde.

Koldings kulle nu sortere bowlingen, men kun Bharat med 49 n.o. og Peder med 18 nåede to-cifrede, så Bharat løb tør for makkere, da totalen nåede 118.

Selv om holdet tabte blev der vist engageret cricket og alle havde en god da på en bane, Kolding Stadion igen i år har fået gjort super spilleklar. Næste opgave er igen på hjemmebane mod Kerteminde den 24. maj – og mon ikke lidt gærdetræning vil give holdet flere point til den tid?

Lp

Flot kæmpende Koldinghold overrasker.

Billede

3 kampe på 2 dage er ikke hverdagskost, men Kolding slap ganske fint fra udfordringen.

Fredagens første kamp mod Skanderborgs favoritter blev meget spændende. Et tændt Koldinghold startede i en våd mark, men tæt bowling og super fielding holdt Skanderborg i et jerngreb og kun et enkelt mistet greb og løbet ud chance betød at Skanderborg nåede 113 for 9 gærder.

Ikke færre end 4 stokninger af Christo – det må være noget nær klubrekord?

Gærdeturen startede lidt langsomt, så det blev svært at holde det nødvendige tempo. Skanderborgs rutinerede landsholdsspillere bowlede så tæt at Kolding kun nåede 106 for 6 gærder. Ærgerligt, men super flot indsats mod et af landets bedste hold.

Næste kamp mod Esbjerg startede vi også i marken og fik Esbjergs suverænt bedste Henrik Øre i første over og Kasper Rubin løbet ud – så det blev svært for Esbjerg at score, selv om Koldings markspil ikke var så godt som i den første kamp. Esbjerg kantede sig op på 92 point

Kolding battede uden problemer over i den 13 over. Martin og Christo arbejder godt og scoren er på 88, da Martin falder med 32. Christo gør det færdigt med 45 n.o efter 13 overs.

Dagen efter i Kolding mod Herning bød på et træt Koldingholde, så Dean og Martin satte holdet til en hård opvarmning for at få vindermentaliteten frem igen.

Igen startede vi i marken – Rasmus stærkt bowlende med gærde i første over, og endnu et gærde i sin anden over. Trods en lidt løs mark blev Herning holdt på kun 124 point.

Martin (42 n.o.)spillede igen stærkt, denne gang suppleret med stærkt spil af Steffan L – 51 hurtige point og Mussi Mayar 21 lukkede kampen med 6 gærder og 8 bolde i behold.

Samlede kasteresultater viser god bredde og muligheder for anfører Matthew.
Rasmus 4 for 18, Mussi 6 for 20, Steffan L 3 for 26, Navdeep 2-23, Dean 3-23, Bharat 1-29 og Martin 1-12

Sjov tanke: 8 point mere mod Skanderborg havde åbnet op for at sende Kolding i T20 Finalen senere på året – ja, det havde ikke mange regnet med.

Men konklusion på den hårde opstart er, at holdet er godt rustet til den lange sæson, der starter søndag ude mod Ishøj – en hård opgave, der kan løses positivt såfremt man spiller op til den viste standard.

Steffan/LP

 

Jeg bjer mig i støvet – selv om det er svært i dette evindelige regnvejr. Tager i stedet hatten af for et godt kæmpende Koldinghold, der godt nok tabte, men først efter en spændende kamp.

 

Gærdespillet var ikke op til standard – Kolding var ude efter kun 26 overs med 126 på tavlen!!!

Det så ellers godt ud med Martin og Christo, men ved 48 faldt Martin med 15 på tavlen. Et par dumme løbet ud (Matthew og Dean), bolden røg nu i luften og da Christo blev grebet med 27 på tavlen så det skidt ud. Steffan L (46 p) spillede yderst fornuftigt sammen med Vijay lidt samling på scoren, men da Steffan blev grebet på grænsen ved 119 for 6 gik det stærkt – de sidste kunne kun bidrage med 7 point, så Koldings score endte på 126 point. 

 

En lav score at forsvare, en våd bold, rutinerede gærdespillere var udsigten for Koldings tydede på en walk over for Svanholm, men Kolding lagde sig ikke ned frivilligt.

Et godt kæmpende markhold med tæt bowling fik undervejs sat Svanholm under et voldsomt pres.

Svanholm forstod at holde scoren i gang med ganske få point i hver over. Kolding fik gærde i ny og næ og pludselig var 5 gærder nede for 99, 6 gærde faldt ved 101, 7 ved 105. Stadigvæk tæt bowling, men Svanholmspillernes rutine og vilje til at holde sig inde betød at de efter 41 over nåde de nødvendige 127 point for 7 gærder. Martin 4-29, Dean 1-20, Mikkel 1-21 og HC 1-7.

Markturen, bowlingen er helt i top – så når forståelsen for at man kun kan lave point inde ved gærdet udmønter sig i at vi batter tålmodigt i 50 overs – så har Kolding et af rækkens bedste hold.

Steffan/LP

sportK.net skrev følgende fra kampen

Billederne er leveret af sportK.net     Besøg deres hjemmeside og få meget mere at vide om lokal sport i Kolding området

 

 

3 divisionsholdet i hopla.

3 divisionsholdet i hopla.

Søndag var Kolding i Esbjerg i dejligt vejr og god stemning. Kolding fieldede først og startede med Ole Scott fra den ene ende. Efter 6 overs løb resultatet 1 gærde for beskedne 15 point suppleret med en løbet ud. Minik fik 2 for 23, Shokat, Ashutosh, Seksham og Vijay bidrog også med at tage gærder, så Esbjerg
var all out for beskedne 89 point.
Kolding åbnede med Minik og Steffen Høybye og de gjorde hele arbejdet med hhv 46 og 26 n.o., så sejren kunne ikke blive større end med 10 st. gdr.
Flot, flot sejr - næste kamp er på hjemmebane mod Odense.

Lp

Komfortabel sejr, trods svigtende stabilitet i gærdespillet.

Kolding vandt hjemmekampen mod Albertslund efter en super indsats i marken.

Solen skinnede, men der stod en strid blæst fra vest. Albertslund sendte Kolding til gærdet, hvor Martin åbnede solidt, trods skiftende makkere. 4 gærder nede for sølle 19 point, Steffan L (18) fik stabiliseret lidt, Dean (9) spillede også fornuftigt, men 7 for 89 var jo ikke for godt heller.
Bharat (29), Vijay (15) og HC fik hævet totalen til 155 med kun 3 overs tilbage. En score der var til at forsvare trods alt. Selv på Koldings bane.
Martin viste igen stabilt gærdespil langs jorden og viste igen vejen med 54 point.
Koldings marktur var meget flot. Pres på fra starten, Martin var også med bolden sammen med HC i top, ingen ekstra efter 10 overs - 3 gærder nede for kun 14 løb. HC bowlede 10 overs for 26 i strid modvind, imponerende. Mussi kom på og trods lidt dyr start fik han 3 gærder for 26 godt suppleret af Steffan L med 2 for 7.
Blandt andet skal nævnes, at anfører Mathew havde et supergreb og Rasmus tæt på samme, men sejren kom i hus, da Dean fik bolden og tog sidste gærde på sin første bold. Flot marktur med kun 12 extra betød at Kolding alligevel vandt en
komfortabel sejr på 84 point.

Vanskelig dobbelttur gav 2 point – man havde håbet på 4.

Lørdagens kamp mod Glostrup var samtidig en match mod divisionens måske farligste kasteangreb – starterne er gode men bredden mangler tydeligvis.
Kolding blev sendt til gærdet og var straks under pres – der kom ingen partnerskab – gærderne faldt jævnt uden de store scorer – og kun en stærk indsats af Mathew skaffede en brugbar score. Selv om han kun blev noteret for 11 point var han med til at hæve totalen fra 68 til 132. Christo (32), Dean (17), Rasmus og Bharat hver 10 og ikke mindst 28 extra som var yderst velkomne.

Kolding startede som sædvanlig med agressivt og flot markspil. Martin var suveræn efter at Rasmus i Martins første over helt fantastisk greb åbningsgærdet Martin Jensen. Så var linjen lagt og 5 gærder var ude for kun 14 point. Kun en enkelt Glostrupspiller bed lidt fra sig, så alle var ude for kun 102 point. Flot bowling og markspil – Martin P 4 for 18, Steffan 1-22, Dean 2-23, Mussi 1-14 og Rasmus tog det sidste for 0 point. Og kun beskedne 11 extra.
De to point var i hus.
Dejligt at se Chr. Rønn på holdet igen – og han var vel også tilfreds med sejren over sine gamle holdkammerater.

Søndagens kamp mod Svanholm blev lige så hård som frygtet.
Kolding blev sendt i marken og spillede fra starten stærkt. Der blev bowlet præcist 5 gærder nede for kun 105 – alle ude for 164. Mange point på Svanholm flotte bane – men ikke uopnåelige.Kun 9 extra på de 50 overs. Ganske flot. Martin 3-16, Bharat 2-22, Mussi 2-32 og Dean 2-30, så man delte pænt gærderne imellem sig. Formand Peder P var indkaldt sammen med Minik og Peder bowlede 10 over for beskedne 19 point.
Det stod hurtigt klart, at Svanholms stærke åbningsbowlere var en tand for gode i dag. Ingen af vore fik fat, kun Dean var i stand til at holde sit gærde og blev med 32 topscorer, tæt fulgt af Mr. Extra med 21. Minik og Mussi her 11 point bidrog til en meget beskeden total på 94. De manglende 70 point ville nemt være opnåelige med gærder i behold, da der var masser af overs tilbage til at lave dem i.
Det fornemmes at Koldings spillere ikke var tilfreds med deres gærdeindsats denne dag.

Hjemmekamp mod Aalborg

Billede

Kolding blev igen sendt til gærdet på en særdeles dejlig cricketbane og godt vejr – næsten ingen vind.
Igen mister vi gærder hurtigt, men Christo var stærk med 59 og senere suppleret med Dean 59 n.o. - Mathew 15, Bharat 22 og ikke færre end 42 extra – tak for det. Jo flere overs vi holder os inde, jo mere gavmild bliver modstanderne og da alle 50 overs var brugt lød totalen på flotte 238 for 8 gærder.

Kolding er meget stærke i marken og fik straks hul – igen ved Martin P, der tog de tre første gærder for 17 point, suppleret af Hans C 2-42, Navdeep 3 for 16 og Steffan L 2 for 10.
Bowlerne blev flot støttet af en aggressiv mark og igen var Rasmus med to gode greb i fokus. Christo fik 3 greb og 1 stokning noteret inden Aalborg var all out for 105. Kolding vinder således med 133 point.

For i øvrigt dejligt at se flere af de ”gråhårede” på sidelinien – med masser af gode historier fra dengang da............................

LP

 

Anfrer Matthew er konsekvent – taber lodtrækningen for 8 & 9 gang i år og bliver sendt i marken begge dage.

Dejligt – holdet er tændt, der bowles tæt i det dårlige vejr, marken fungerer og Albertslund er presset helt i bund og kravet til vore gærdespillere er overkommeligt. Vi batter nemt over med Dean som bedste.

Søndagens kamp mod KB er faktisk en gentagelse – god og tæt bowling udmønter sig i et overkommeligt krav til gærdespillerne, hvor Minik ender som topscorer not out.

Træningsindsatsen har været meget koncentreret og holdet fungerer fantastisk sammen.

De aktuelle tal kan læses på cricket.dk.

Kolding ligger nu på en delt første plads - a point med Svanholm - med et forholdsvis let program med de 4 næste kampe på hjemmebane inden afslutningen i Aalborg.

Allerede lørdag spiller vi hjemme mod Glostrup.

Lidt fra 2. holdet.

2 holdet har spillet mod Odense 2 og måtte til sidst bøje sig for overmagten med et knebent nederlag på 33 point, da holdets anfører blev løbet ud efter at have scoret 75 point. Flot. Så nu er der noget at gå efter, hvis man vil lægge billet ind på ”Topscorepokalen 2015”

Desværre er søndagens kamp i Kolding mod Esbjerg, aflyst, da Esbjerg ikke kan stille hold.

Udvalgte hold.Koldingspillere travlt bekæftiget med cricket i sommerferien.

Martin P var afsted for repræsenterede Kolding i nogle testkampe for ”boblere” til seniorlandsholdet.

Der blev spillet en række kampe, hvor Kolding på bedste vis blev repræsenteret af en flot indsats af Martin.

Rasmus K har spillet en masse kampe på U 17 Landsholdet. Når han kom til fadet viste han gode kvaliteter både med bat og bold, ligesom han har gjort på Koldings hold.

 

 

Et amputeret Glostruphold var dagens modstander i 1. division. Vejret var fint, banen toptrimmet og selv om Kolding havde flere afbud var Glostrup endnu vrre ramt og stillede op med et lettere hold end sædvanlig – ja også kønnere idet to kvindelige cricketers var en del af ”mand”-skabet.

Koldings anfører Matthew tabte for 10 gang ud af 10 mulige lodtrækningen og blev sendt i marken – igen.

Holdet spillede ikke specielt engageret og Glostrup nåede at score hele 178 – ikke mange på den hurtige bane, men de skulle alligevel laves.

Martin P var lettere skadet, så andre delte gærderne imellem sig med Dean (2-42) og Bharat (2-22) med de bedste resultater – 2 løbet ud.

Christo faldt hurtigt – men Matthew og Staffan L fik sat gang i scoringen – længe siden det er gået så hurtigt – med så mange grænseslag, således at de kun skulle bruge 22 overs før Glostrups total var overtrumfet. Steffan Langholz spillede forrygende – 103 point not out kunne sammen med Dean lukke kampen tidligt. Matthew 39 point. Tillykke til Steffan med årets første century.

Flot, flot, flot.

Glostrups Poul Johnstone glemmer nok ikke besøget i Kolding med det første. Efter at være Glostrups topscorer med 57 p måtte han lide den tort, at hans bowling måske går over i historiebøgerne – 3 overs, 1 gærde og 53 point scoret – er ikke hverdagskost i 1 division.

Kolding bevarer føringen i divisionen og spiller igen på hjemmebane om 14 dage mod KB.

3 division spiller næste week-end i Odense.

 

lp

 

Perfekt cricketvejr, dejlig bane, masser af tilskuere, hullede hnder var nogle af ingredienserne, der prægede søndagens udekamp for 3. Divisionsholdet.
Formanden, Peder P. viser lidt for tidlige ferietendenser, da en meget høj "damegriber" blev lagt på det fine græstæppe da gærdespillerne stod inde med 30 point. Peders holdkammerater viste høj grad af solidaritet ved at supplere den manglende evne til at gribe samme gærdespiller 5 gange, så han nåede 108 og holdet hele 243. Peder 42, Minik 34, Vijay 24. Kolding nåede ialt 189, så det blev alligevel rimeligt tæt.
Gensyn med Bo Nielsen, der tog 3 gærder og er klar til at starte op efter sin skade, så vi håber han når til træning denne uge. Derudover havde holdet 2 debutanter med, så mon ikke der snart bliver kamp om pladserne også på 3 divisionsholdet.
Glædeligt at se tilskuere fra nær og fjern, Bharat, Steffan L, Julie og selvfølgelig blev Koldings besøg overværet af Jørgen Machon iført pibe.
Næste kamp igen i Odense på søndag mod Fyn.
Lp

 

Lrdagens kamp i Kolding mod KB blev vundet ganske komfortabelt med 7 stående gærder.

Den annoncerede regn udeblev heldigvis. Koldings anfører formåede for første gang i år at vinde lodtrækningen og valgte markturen først. KB åbningsgærder fedtede ikke i det og gik frisk til sagen.

Flere grænseslag og et til tider lidt stift markspil hev scoren op på 56 og 68 før åbningsgærderne var væk Derefter gik det stærkt – alle ude for 133 på 34 overs. Bharat og Mussi bowlede stabilt med hhv 3 for 22 og 3 for 12 medens Bo supplerede med 2 for 25. Rasmus behøvede kun 1 bold før sidste mand var væk grebet af Fabian.

Efter frokosten angreb Kolding fra start. Christo fik hurtigt lavet 40 og blev fornuftigt suppleret af Steffan L, der igen var hurtigt scorende med 65 n.o. på 39 bolde, så han og Rasmus med 10 n.o. lukkede kampen efter kun 17 overs. Kolding stadigvæk beliggende på en del 1 plads i divisionen.

Som nævnt et lidt stift/rustent markspil, der bør strammes op, men af Mogens C gode billeder fremgår det med al tydelighed, at det ikke er engagementet der fejler noget.

LP

 

Lrdagens pragtfulde sommervejr blev fejret med en god indsats af et amputeret Koldinghold.

Når man batter 50 overs får man flere point end hvis man batter 30 overs – så i tillid til sit noget amputerede hold valgte anfører Matthew at batte først. Familiefest, skader, arbejde m.m. betød ikke færre end 6-7 afbud, så der blev gravet dybt – ja også Søren S. Olsen var hevet ud af skabet.

Christo startede flot og spillede fint i boldens linie, 64 på tavlen, da han med 41 point slog på tværs og blev dømt ben for. Matthew fik vist gode takter med 55 og Dean med 72 fik totalen deropad inden Mussi Mayar sluttede festen af med 10 point og i alt 248 for 9 – endelig en score, der var til at forsvare uden det sædvanlige kasteangreb. Så gjorde det jo heller ikke noget at Ishøj hjalp til med at hæve Koldings total med hele 41 extra. Tak for det.

Ishøj blev hurtigt presset i defensiven. HC bowlede som sædvanligt fantastisk og tog de 3 første gærder på sine 10 overs for 14 point. Senere bidrog Bharat med et næsten hat-trick med 3 gærder i en over og endte med 4 for 23 og Mussi Mayar med 2 for 12. Til sidst blev der spillet lidt socialt cricket, så Ishøj kunne hæve med ca. 40 point til i alt 144 – Kolding vinder med 104 point og fører således stadig rækken, sammen med Svanholm.

Som der fremgår at billederne er der da nogle fra Koldings markspillere der kan gribe bolden – heldigvis.

LP

 

Kolding har vret to gange på Fyn for at spille i 3 division.Forrige week-end mødte man Fyn på Odenses dejlige cricketstadion. Kolding lavede 103 point for alle – ganske godt, da man ikke var fuldt hold.

Også i marken gjorde vi en god figur og pressede Fyn helt hen i den 29 over før de kunne overtrumfe vores score.

Endnu bedre. Søndagens kamp i Kerteminde blev spillet i en dejlig afslappet atmosfære med meget gode indsatser både med bat og bold.

Steffan L var færdig med familiefesten og kunne batte hele 161 n.o. - meget flot – efter at  Chr. Rønn åbnede med at lave 23 – Kolding lavede 261 point og det var en for stor mundfuld for Kerteminde, der nåede 137 point. Ole Scott bedste kaster med 3 for 30 på 8 overs og Shoukat med 2 for 3

I marken hjalp Didde og Mette til, så farmand Rønn kunne pleje sin gamle ryg. Også Seksram, der spillede med armskinne, kunne hjælpe til, så alt i alt endnu en god dag på cricketbanen.

Holdet mangler nu kun 1 kamp på hjemmebane mod Kerteminde den 6.9. Spændende om vi kan få nogle af de ”gamle” med til denne kamp.

 

Kolding vinder igen stort, trods afbud fra HC og Matthew.

Christo havde overtaget anfrerhvervet fra Matthew, der var forhindret i dagens kamp.

Kolding blev sendt til gærdet og inviterede straks Esbjerg ind i kampen med          "underligt” gærdespil.

Christo syntes ikke, det er nødvendigt at bruge battet når Henrik Øre bowler, så han var hurtigt ude, Peder P fulgte snart efter ved 22. Steffan L skabte ro sammen med Rasmus, der dog gik ved 52.

Dean kom ind og fik hævet til 123 – i alt nåede Kolding kun 165.

Gærdespillet er langt fra prangende – flere gærder bliver ”smidt” væk ved hovedløst spil. Kun Steffan med 77 og Dean med 46 samt Mussi Mayar med 10 bidrog til at man fik en fornuftig score.

Derimod er markspillet fremragende. Bowlingen er tæt og gribechancerne blev holdt. 7 gribere blev det til.

Esbjerg var under pres fra start – Peder P fik i sin første over grebet Henrik Øre og senere fik han grebet Kent. 10 overs, 3 gærder for 248 ganske flot.

Steffan L igen stabil med 3 for 24 kun overgået af Dean, der ryddede Esbjerg sidste 4 gærder for kun 4 point.

Sidste turneringskamp er i Aalborg på lørdag, hvorefter

Kolding skal spille oprykningskamp den 12. september i Kolding mod Herning.

Lp

Aalborg Kolding blev aflyst pga den megen regn.

Kolding spiller oprykningskamp mod Herning i Kolding førstkommende lørdag – formodentlig med kampstart kl. 11.00

I dejligt – typisk dansk sommervejr med sol og kraftig blæst mødtes Kolding og Kerteminde til deres sidste kamp i år.

Kolding blev sendt i marken og anfører Peder P fik straks lagt pres på Kerteminde med 2 erfarne bowlere. Ole Scott åbnede og sammen med LP fik han god støtte fra marken, der spillede perfekt, greb det der var at gribe. Ole 2 gærder for 10 på 6 overs, LP 1 for 5 på 4 overs. Shoukat afløste – 20  på 5 overs og Bo 1 for 10 på 4 overs. Minik bowlede også fornuftigt så da 25 af de bevilgede 32 overs var afleveret viste tavlen beskedne 72 point. 

Hvis det var for at få en score at gå efter, at Peder P selv tog bolden, lykkedes det til fulde. Da alle 32  overs var bowlet havde Kerteminde pludselig 148 point for 6 gærder.

Kolding fik en dårlig start ved gærdet, da Raul hurtigt blev grebet, men så tog Minik og Bo fat – dårlige bolde blev konsekvent sent til enten 4 eller 6, så vi var meget godt med da Minik med 31 på tavlen hældte bolden lige ned i halsen på  Torben B. Bo fortsatte og nåede hurtigt 56, suppleret med godt spil af Shoukat (9), Jack (14) , unge Seksram 9 og Tokan med 11 sluttede kampen med masser af overs tilbage.

Virkeligt godt spil af Seksram, der med sine kun 13 år virkelig imponerede den gamle LP, der var glad for at være med.

Dejligt, at se den store opbakning fra tilskuere, der nød det gode vejr og ikke mindst de gode takter på banen.

PÃ¥ Mogens C gode billeder ser man Ole Scott bowle off-pinden og Shoukat tage et flot greb.

LP

 

 

Lige ved og nsten slår ikke Herning af hesten.

Lørdagens kamp i Kolding mellem blev vundet af Herning, der var bedst på dagen, da de bedre var i stand til at udnytte Koldings manglende bredde på kastesiden.

Matthew valgte at gå til gærdet i det dejlige vejr på en toptrimmet bane. Begge vore åbningsgærdet var ude for kun 9 point så et kollaps truede.

Steffan L og Matthew fik bidt sig fast og spillede flot. Scoren kom i vejret og først ved 100 faldt næste gærde.

Matthew spillede vel det bedste i år med flotte grænseslag og løb mellem gærderne. Ialt 66 point inden han blev flot grebet af Claus Hansen. Steffan L (37) Vijay (26), Søren Olsen (20); Bharat (13) og Fabian 12 n.o. Ashutosh kan prale af, at han i sin foreløbig sidste kamp for Kolding gik not out inden han om kort tid rejser tilbage til Indien, hvor han fortsætter at arbejde for Lego. Gid vind.

Ialt nåede vi 211 for 9 på de tildelte 50 overs – en godkendt halvleg, hvor mange bidrog til at skabe en halvleg.

Efter frokost viste det sig hurtigt, at Herning havde overtaget ved gærdet. Koldings manglende bredde på kastesiden savnede den farlighed, der hele sæsonen har holdt modstanderne i et jerngreb.

Gærdefald ved 27, 70 og 125 var ikke nok og ikke mindst Hernings Troels Thøgersen med 85 bidrog til at Herning med god margin kunne overtrumfe Kolding for tabet af kun 4 gærder.

En stor ros til holdet for en flot sæson, hvor kvaliteten tydeligvis er blevet hævet betydeligt både med bat og bold.

Og tak til de mange tilskuere, der i løbet af dagen kom fra nær og fjern - gensyn, der luner.

LP

Noget tyder på, at bønnerne hjalp den altid festlige Claus Hansen – ikke at vi tror han har konverteret, men senere greb han flot både Matthew og Steffan.

 

LP

Sponsor for KIF-Cricket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubbens kalender

Lør 16-12-2017Indendørs turnering
Lør 27-01-2018Indendørs turnering
Lør 03-02-2018Indendørs turnering