DET ER SKU FOR DÅRLIGT.....

Billede

Søndag var der stævne i Esbjerg, hvor Kolding, Esbjerg, Odense 1 og Odense 2 skulle dyste.
Odense kom slet ikke, heller ingen afbud, så Kolding og Esbjergs spillere stod der med deres talenter - spillede 1 kamp og så hjem igen. Udgifter til leje af hal, kørsel, dagen sat af til cricket osv osv. Det er ærgerligt og respektløst af Odense.


Til gengæld blev det til en rigtig god kamp, hvor Esbjerg battede først. Det blev til 125 point på de tilladte 12 overs. Vijay, Bharat og Steffan tog gærder - med lidt mere koncentration i marken burde scoren være holdt under 100.


Til gengæld viste holdet ved gærdet flot spil og med 1 bold igen kom scoren på 126, så det må siges at være en særdeles flot indsats. Steffan 37 no, Vijay 31 no, Bharat 20 no.
Flot spillet favhele holdet der bestod af, Steffan, Vijay, Bharat, Mussi, Rasmus og Jagdeep. Næste stævne er fastlagt til Odense den 8.1.2017. Mon ikke vi ringer før afgang om Odense selv kommer?
Vijay.

Sådan. Årets første imponerende century.

Billede

Turneringen er i gang, solen er kommet på himlen, vinden holder sig hjemme – criketspillerne er gået i gang.

Og hvilken start – ude mod Esbjerg på en dejlig en søndag – Christo viste vejen med imponerende 136 point. 12 x 4 og 6 x 6 krydret med masser af fine stød som udmøntede sig i løb med skiftende makkere.

Da tavlen viste 91 forlod Minik gærdet med 29 p. 3 gærde (Matthew) røg ved 189 og da totalen rundede 200 blev Christo grebet på den første fejl efter imponerende gærdespil. 136 p på tavlen.
FLOT FLOT FLOT.

Ved 220 gik scorn lidt i stå og gærderne faldt, men Rasmus (26 n.o.) viste mandsmod og fik sammen med Navdeep totalen op på acceptable 251 p, da der ikke var flere overs tilbage.

Som sædvanlig var esbjergs inning pæget af Henrik Øre (57) der holdt fast i deres forhåbninger om at nå Kolding total. Men da han blev grebet af Søren Olsen og da Martin P senere fik grebet Kasper Rubin var der ikke mere i Esbjerg end at Kolding kunne nyde sejrens sødme med en sejr på 42 point.

Skal der lidt malurt i bægeret må det være en opgave for træner Martin at få minimeret wides (hele 36 stk foræret til modstanderne – svarer faktisk til 6 overs ekstra derudover.) Det går ikke den dag, hvor scoren ikke bliver så høj som i dag.
Kasteresultater Bharat 1-35 på 10 overs, Rasmus 3-41-10, Minik 2-33, Steffan 2-51.

Ellers ganske gedigent markspil med flotte greb – ja Fabian imponerede med 3 stk. - på samme batsmand. Men den blev holdt.

Man of the match – Christo Botma

Næste week-end er der dobbettur til Svanholm og Nørrebro.

Scorecard tryk her


Hård dobbelttur gav 2 point.

Billede

Lørdagens formodet sværeste kamp mod sidste års vinder af 1. division, Svanholm blev sikkert vundet af et ungt Koldinghold.

Koldings anfører Christo vandt lodtrækningen og valgte at bowle først. Holdet var helt oppe på dupperne og tog gærder i et stærkt kolletiv. 3 løbet ud, 5 greb og 1 stokning betød at Svanholm på sine 50 overs opnåede 226 p for 9 gærder. Holdets alderspræsident J. Monitz gik n.o. med flotte 119 p.
Gærderne faldt med jævne mellemrum og kastningen var betydelig bedre end sidst i Esbjerg – udenom begrænsede sig til 12 stk.
Martin 3-25 på 10 overs, Rasmus 1-46-10, Bo 1-37-10- ja også Søren Olsen kastede og fik 1-22-3.

Christo åbnede og gik frisk til sagen. Lavede flotte 104 n.o. (8 x4 og 2 x 6) suppleret af Steffan (26), Matthew 33 og Martin P 31.no. - og på kun 37 overs var Svanholm score overtrumfet, så vi vandt med 7 stående gærder.

Endnu et flot century af Christo. Denne gang ovenikøbet n.o. Dyb respekt.

Søndagen blev som ventet ikke uden problemer. Det er altid uheldigt, når udenomsting (ingen regnskabfører, forkert beklædning og udstyr fra arrangøren) tager fokusen fra det vigtigste -
en dyst fastlagte dyst.
Ærgerligt, at klubber, der efterkommer reglerne skal trækkes med sådanne”småting” der irriterer deltagerne i mere eller mindre grad.

Kolding tabte knebent, men skal vel selv tage æren for nederlaget?

Kolding startede igen i marken. Martin startede med at tage åbneren grebet af Christo, i 5 over 1 løbet ud af Rasmus, 9 over LBW fra Steffans hånd, Bharat fik grebet det næste - 4 nede for 56.
Nørrebros farligst mand blev grebet af Rasmus på eget bowl ved 123, Bo fik stokket de næste to, Vijay tog holdet topscorer grebet af Bo, fik også den næste grebet af Matthew og Rasmus fik sidste gærde LBW. Oså tæt bowling i dag – kun beskedne 12 udenom på de 50 overs.

Christo åbnede igen – spillede frisk, men træerne voksede ikke ind i himlen hos Nørrebro.
Han røg med 41point som 3 gærde ved totalen 62. Matthew forsatte flot og faldt ved 106 med masser af overs tilbage. Vijay blev dømt LBW, Rasmus grebet på første bold, så lige pludselig var 6 nede for 133. Det kunne nemt nås endnu, men Bo blev desværre løbet ud og da Martin trods en indædt kamp også faldt med 36 på tavlen ved 158 gik det pludseligt stærkt – alle ude for samme total.
Ærgerligt, men Kolding har vist, at de er på rette vej med et stærkt markspil og flot kollektiv.
Næste kamp er i Kolding på lørdag mod Albertslund.
lp

 

Ikke meget tydede p en dejlig dag på cricketbanen. Hagl- og regnvejr da kampen skulle starte.

Solen kom frem og Kolding startede ved gærdet, hvor der var 35 overs til rådighed.

Gærdefald ved 2 (Chr. Rønn) 16 (Fabian), men så fik Peder P og Ashok fat ogfik hævet til 59 inden Peder P blev træt. Rahul K ( 35) kom ind og viste vejen med flot spil, næste gærde ved 95 og 97 inden den ”gamle” LP (22) kom ind. Han blev inde og med kvikke løb og et enkelt grænseslag blev totalen stille og roligt sammen med Søren og Matthew (21)  hævet til 162 point.En overraskende god score.

Kolding spillede godt i marken. Det blev til hele 8 greb, Umeshkumar S 3 flotte greb,  1 løbet ud (Fabian)  og den sidste kastet ud. Meget, meget  flot. Bedste kaster blev utroligt nok Fabian, der i første over havde svært ved bare at ramme pitchen. Da først retningen var der, blev det til 3 gærder for 6 point (alle wides). Chr. Rønn 2 for 28, Peder P 1-16 og selvfølgelig Lp med 3-29 på hele 7 overs, så mon ikke armen trænger til lidt hvile, så opvask o.l. skal nok undgås de næste par dage.

Kerteminde ude for 113 point.

Glædeligt at holdet fik kompetent hjælp af Ditte og Mikkel i marken, Mikkel gik endda not out med samme score som fader Chr. – mens Mette agerede kanonfotograf fra sidelinien – også tak til Matthew og Søren der velvilligt stillede op som ”fyld” og det gjorde de godt.

En skøn dag på cricketbanen.

Kolding vs Albertslund.

Billede

Kolding tog lørdag imod Albertlund på en meget hurtig bane.
Kolding valgte at starte i marken i dejligt solskin – fik en dårlig start da Albertslund gik frisk til sagen. Steffan L kostede i sin første over 15 point, men fik rettet op på længde og retning og endte med acceptable 1 for 32 på 8 overs. Martin fik lidt heldigt deres åbner grebet af Christo. Minik kom på og startede med 2 udenom, men kastede så på gærdet og straks fik han gevinst. Senere ordnede han også deres topscorer, som han fik LBW.
Det begyndte at hagle og derefter startede regnen – Albertslund havde 89 for 4 – ca. 1/3 var ekstra fra Koldings egen hånd.

Bredden gjorde så udslaget.
Rasmus kom på og bowlede præcist og sammen med Bharat og godt markspil fik Kolding vendt skuden og Albertslund var ude på 34 overs for beskedne 124 point. Steffan L 1-32 på 8 overs. Rasmus2-20-8, Bharatog 3 for 13 og Minik 2-15. Martin og Navdeep fik hver 1 gærde. Ekstra 23 wides og 2 nb.

Christo åbnede i vanlig stil. Imponerende som han har præsteret i år. Denne gang endte han med 63 n.o. Og sammen med skiftende makkere overtrumfede Kolding gæsternes score på kun 13 overs. F. eks. rundede Christo 50 på kun 27 bolde.

Søndag er der igen kamp når Kerteminde kommer på besøg, så det bliver spændende at se, hvilke koryfærer Kolding stiller med. Kampen starte kl. 11.00

LP


Scorecard fra DCF hjemmeside


Kolding – Glostrup

Billede

Kolding fortsætter med at vinde sikkert. Hjemme mod Glostrup valgte anfører Christo at batte først for at give alle mulighed med battet. Ikke mange benyttede sig af det.

Christo og Minik startede med godt cricket. Flotte drives og dårlige bolde blev straffet promte. Minik blev dømt LBW – hårdt dømt med 15 på tavlen. Martrin kom ind og han og Christo spillede fortsat flot med godt cricket. Imponerende effektivt langs jorden og når de luftede var de ikke uheldige med en gavmild Glostrup mark. Christo (57 på 56 bolde) blev flot grebet på grænsen ved totalen 110 2 bolde før drikkepause. Marrtin fortsatte med skiftende makkere og blev grebet ved 190 med 78 flotte point på kun 60 bolde. Kun Rasmus med 17 præsterede to-cifret og alle var ude med en total på 222 med 14 overs igen!!!! Ellers en god lejlighed til at få lidt god træning med battet. Ikke færre end 5 LBW mod Kolding virkede lidt i overkanten – tror ikke Bo Nielsen var tilfreds med sin – så bedre held næste gang.
32 ekstra fra Glostrups mark – tak for det.

Kolding gjorde kort proces i marken – Glostrup var ude for beskedne 74 p på kun 16 overs. Vijay funklede med 4 for 15 (heraf 2 stokninger af Christo) – Hans C var tilbage med 1 – 37, Martin 2 for 11 og Søren 1 for 8.

Efter kampen var der dømt grill – forberedt af den allersteds nærværende formand.
Næste kamp er i Husum om 14 dage.

Scorecard KIF Vs Glostrup 21 maj 2016


Kampene fra sidste weekend

Billede

4 division vandt hede-slaget.

Kolding var søndag på en varm opgave i Odense. Blå himmel, 29C, ingen vind, 2 x 40 overs – en laaanng dag for Koldings spillere.

Fyn startede med at lave en stor score på 221 for alle.- Gærderne jævnt fordelt med 2 gærder til Mussi, Rønn, Jagdeep, Peder og gæstespiller Steffan.

Noget af en opgave for Koldings reserver. Men da mange bidrog kom scoren stille og roligt deropad.
Peder P med 29, Mussi med 25, Jagdeep 23 og en godt kæmpende Chr. Rønn toppede scorerboardet med flotte 44 point inden Kolding med over en over igen nåede de magiske 222.

Godt kæmpet – tålmodigheden blev undervejs sat på hårde prøver, da Fyn spillede efter deres egne opfattelser af reglernereglerne, så der ustandseligt blev lavet om på marken osv. - men i mål kom man da.

Tillykke med endnu en sejr.

Husum vandt en tæt kamp – afgørende var at Husum bedre kunne klare den ulidelige varme.

Kolding valgte at gå i marken på en meget hurtig bane. Husum startede friskt – gik sagen og scorede meget hurtigt – en overgang så det ud til at man kunne nå over 400 point. Men det blev ved de 315 med 2 mand der scorede ca. de 200. Resten havde man styr på, med bedste bowler i Navdeep, der tog 5 gærder for 58 point. Ikke Koldings bedste kamp i marken. Selv om der blev drukket væske hele tiden var det ”uvante” varme vejr ikke lige Koldings kop te.

En stor score at batte op til, men ikke umulig. Christo faldt for en gangs skyld med en beskeden score, men Minik 57, Christo 24, Matthew 10, Martin 66, Steffan 38, Rasmus 33 og Bharat 10 med tocifret score holdt os længe inde i kampen – men det hele var slut ved 270 – 45 point for lidt.

En tæt kamp, hvor Kolding ikke var helt på toppen.

LP

”Faktisk en rigtig god kamp – bare ærgerligt at vi tabte til sidst”.

Billede

Kolding var på udebane mod Ishøj – desværre ramt af en del afbud, men gav alligevel Ishøj en god kamp, der bølgede frem og tilbage inden Ishøj kunne score det vindende point med 6 bolde tilbage.

Mangelen på bowlere gjorde til sidst udslaget, da Koldings normale styrke i markspillet ikke var på sit normal høje standard. Et par gribechancer der normalt holdes blev lagt på jorden. Ærgerligt.

Kolding startede i vanlig stil ved gærdet med Christo og Minik – Minik gik med 16 ved 49, Matthew med 23 ved 103, Christo med 56 ved 134 og Martin P med 46 ved 200 – vi var rigtig godt med og Steffan bidrog med flotte 62. Rart at han også er kommet i gang.

Resten kunne ikke bidrage med ret meget så totalen endte incl. 37 extra med acceptable 259 med bare 1 bold igen.

Ishøjs åbner spillede flot (85) så Koldings bowlere kunne ikke rigtig få fat. Martin P er skadet, så alternativerne er få for anføreren. Alligevel pressede Kolding Ishøj langt hen ad vejen. Peder P var med 2 gærder for 25 på 10 overs var flot, også Rasmus K bowlede tæt 2 for 35 men ingen andre fik lagt bolden fornuftigt, så Ishøj overtrumfede med 6 bolde igen og 2 gærder i behold. Extra var beskedne 14, så fremgang her.

Når man ser på resultaterne rundt omkring i landet er der en klar tendens til, at de hold, hvor gærdespillerne er i stand til at blive derinde vinder til sidst – også selv om det måske kan virke som lidt kedeligt cricket. Men det giver mange sejre i den sidste ende.

Næste kamp er hjemme mod Svanholm på lørdag inden sommerpausen.

UPS

Billede

det havde vi ikke lige set komme, da Kolding bød Svanholm velkommen til lørdagens kamp.

Sidst de to hold mødtes vandt Kolding en overbevisende sejr på 7 st. gærder, men lørdag var det tilsyneladende en kollektiv nedtur, da det denne gang var Svanholm, der vandt med 7 st. gærder.

En miserabel inning af Kolding, der præsterede hele 53 p for alle på bare 1½ time. Eneste med tocifret var Matthew (18) og Mr. Extra (11), så tilsyneladende var holdet allerede mentalt taget på sommerferie.

Kolding tog dog 3 gærder, HC og Rasmus hver 1 og en løbet ud af Steffan, der også greb to.

Der har været trukket store veksler på medlemmerne til aktiviteter udenfor spillet, håber dog ikke, at det kombineret med de mange skader er årsagen til dagens nederlag. Det er forhåbentlig bare en enlig svale.
LP

 

da de sndag mødte Fyn på hjemmebane. Kolding startede i marken og fik straks lagt pres på fynboerne. Gærdefald ved 2 – 28 – 28 – 41 – 46 – 47 – 52 – 56. En af deres fik fat og næste gærde faldt først ved 116, og alle var ude for 116.

 

Flot com-back til Andreas, der bowlede flot og fik 3 gærder for kun 8 point.Jagdeep var også godt bowlende med 3 – 40 og resten faldt for Søren og Paduks hånd. En god indsats, hvor debutanten Gert Kirkmand gjorde god fyldest.

 

 

Ved gærdet fik Kolding en bekymrende start. 5 gærder nede for kun 45 point, men så kom Rahul og Jagdeep sammen og fik scoren i vejret. Topscorer Rahul med 38 og Jagdeep 31 not out. Resten af pointene blev leveret af Umesh, Paduk, Jatin, Ashok og Søren, så scoren kom over Fyns total med 2 gærder igen.

 

En god kamp og godt vejr.

 

LP

 

      

 

 

 

Husum vandt en kamp der bølgede frem og tilbage.

Billede

Kolding blev sendt i marken og Husum' LF Boldt spillede frisk til og fik hurtigt point på tavlen. Da Kolding først fik fat gik det stærkt og med effektiv bowling fra Bharat – 5 for 47, Rasmus 2 for 29, Steffan 1 for 34, Bo 1 for 11 og Vijay tog det sidste for 0 point. 166 blev det til – en meget acceptabel score at skulle matche.
En katastrofal start med både Minik og Christo ude for ingenting gjorde det alligevel meget svært. Og da Martin blev dømt grebet ud – han var ikke tilfreds med dommen og som det fremgår af Peter Powers fine videoklip på cricket.dk – er det ikke svært at give Martin ret.

Steffan og Rasmus fik stabiliseret og man var godt på vej. Vijay kom ind til Steffan og de fik med fornuftigt spil rettet lidt op så Kolding igen var lidt ovenpå. Steffan blev bowlet på en god bold og så var resten kosmetik – Kolding endt 21 short af en sejr. Så nu er Husum på 10 point og Kolding på 8 – det havde været rart hvis det var omvendt.

Meget spændende kamp mod Nørrebro – flot gevinst til sidst.

Billede

Kampen startede med småbyger, så Kolding valgte at gå til gærdet, da man vandt lodtrækningen.

Christo og Minik startede – Minik blev hurtigt grebet bag gærdet. Steffan og Christo spillede med stor tålmodighed med flot gærdespil og de hævede til 101 inden Christo blev bowlet med 49 point på tavlen. Da Steffan blev dømt LBW med 51 point gik det lidt for stærkt – kun Rasmus (16) og Vijay (17) kunne samle lidt point sammen, så Kolding var alle ude med 177 point på 43 overs.
Ærgerligt, at vi ikke kan batte alle 50 overs – oftest vil de sidste overs give ekstra menge wides, Nørrebro lavede 25 extra.

Nørrebro holdt stand ved gærdet med et moderat scoringstempo og Kolding var lidt nede, men gærdefald ved 17, 50, 50 og 51 fik holdet lidt ovenpå igen. Hyppige skift af bowlere gik faktisk helt godt, næste gærdefald ved 76 og 105 inden Nørrebro bed sig fast g først ved 133 faldt næste gærde, da Steffan igen kom på. Navdeep fik hurtigt et gærde men blev så for dyr og Vijay gjorde det godt igen. Endnu et Nørrebrogærde ved 148, men de nærmerede sig stille og roligt – Bharat tilbage i angrebet med held, da han ved totalen 167 cleanbowlede deres 9 ende gærde. Og moralen blev styrket da han igen i over nr. 47 bowlede deres sidste mand ud.

Marken arbejdede stort set Ok – kun en lille downperiode, hvor gejsten manglede lidt, men et fantastisk greb af Ashutosh fik motivationen tilbage på rette spor. Bowlingen godkendt trods 25 ekstra, fornuftigt disponeret af anfører Christo.

Bedste bowler Vijay 3 for 30, Steffan 3 for 37, Bharat 2 for 20, Navdeep 1-20. Rasmus åbnede bowlingen og bowlede 10 overs for beskedne 34 point.
En rigtig god holdindsats.
Lp

4 division Syd.
Et amputeret 2 hold var afsted søndag til Husum, hvor man fik prominent hjælp af selveste Jörg.
Kolding startede i marken selv om man kun var 8 mand. Det gik Ok med flot bowling af spwcielt formanden Peder P – 8 overs, 2 gærder for 16 point.Godt hjulpet af Rahul 2-29, S. Perera 1-24, Ghaliwal 1-35 og Minik prøvede at bowle uden at lave udenom – han fik endda 2 for kun 3 point.
Den gode bowling betød, at Husum kun fik lavet 127 – hvoraf den tidligere førsteholdsspiller Hanning Dau alene lavede de 72.

Ved gærdet nåede Kolding desværre kun 90,da Jörg ikke blev sendt ind til det frygtede kasteangreb.
Perera scorede 22, Rahul 11 og resten fordelte sig på de øvrige og extra.

Flot at man tager afsted og får kampen afviklet – og at holdet i en hel inning kun bliver noteret for 1 sølle udenom. Særdeles imponerende uden at nævne, hvem der fik den noteret.
En lang cricketweek-end er slut.

lp

Hård og meget lang week-end i København.

Billede

Lørdag mødte Kolding Glostrup i en regnfuld affære. Kolding havde flere afbud, så kasteangrebet var væsentlig svækket og manglede bredde til 50 overs.

Vi kom først til gærdet og fik en flot start med en alternativ åbner. Navdeep startede inde med Christo og der blev spillet flot og koncentreret, Navdeep faldt ved 79 med flotte 24 på kontoen. Steffan (19), Søren Olsen (32!!), Matthew (25) og Bo med (26) bidrog til at scoren steg støt og roligt op til 219 for alle med kun 1 bold igen. Det skulle senere vise sig, hvor vigtigt det er at holde sit gærde – Fabian lavede godt nok kun 1 point, men totalen voksede mens han var inde med 17 point, lige nok til at sejren kom i hus.

Markturen var lang og våd, griberne blev smidt på stribe, kasterne kunne ikke holde på bolden – alligevel blev Glostrups score holdt nede på 212, da der ikke var flere overs tilbage.
Med til historien hører, at vi i halvdelen af markturen måtte undvære Bo, der blev nødt til at køre hjem og passe sit arbejde. Ligesom Christo fik et flot comeback som bowler – nød lærer nøgen kvinde at spinne – 2 for 40 – bedst var Rasmus 3 for 42, Steffan 2 for 26 og Bo flotte 1 for 20 på sine 10 overs.

En rigtig flot arbejdssejr, der satte forhåbningerne om sejr om søndagen i vejret.

Søndag mod Albertslund.
Igen en rigtig våd omgang – bolden var ligesom grøn sæbe og det var virkelig svære betingelser.

Martin og Vijay afløste Navdeep og Bo, men vi var stadig mindst 1 bowler for lidt. Albertslund bed sig fast og samtidig fik vi ikke færre en to mand skadet, Minik og Matthew, kunne ikke bidrage, ja Minik kunne ikke en gang batte.

Albertslund fik 196 – en stor score for et hold med kun få batsmænd. Martin 1-30, Steffan 1-39, Vijay 3-31 (flot bowlet igen), Rasmus også flot med 3 – 42 og minsanten om ikke Søren Olsen også fik et gærde for 16 point. Christo fire greb og 1 stokning. Markspillet var flot, med kun 8-9 effektive spillere.

Man håbede på at denne score kunne nås, men kun Christo med 29, Rasmus med 27 og Martin prøvede ihærdigt at holde håbet i live med 34 p not out, da han løb tør for makkere ved beskedne 123 point.
Nu bliver der tid til at få skaderne hele inden de 2 afgørende kampe i Kolding mod Esbjerg og Ishøj i september.

lp

Hyggelig kamp – trods svære odds.

Billede


Kolding havde kun 8 mand med til udekampen mod Kerteminde. Vejret var dejligt og vore spillere, Ajit, Jatin, Sanjaya, Rahul, Tapan, Jagdeep, Minik og Peder P gjorde en særdeles god figur.

Kolding blev sendt til gærdet og ikke mindst takket være Rahul, der battede det bedste vi har set i år nåede vi på de tilladte 40 overs 144 point. Alene det, at vi med kun 8 mand battede alle overs var positivt og at man nåede en acceptabel score. Rahul holdt sammen på det hele og scorede 28, Jagdeep 24, Minik 15, Sanjoya 14 – ja alle kom på tavlen godt suppleret af Kerteminde der bidrog med 30 extra og gav forhåbninger om en lige kamp.

Kampen blev meget spændende, men Kerteminde trak i sidste ende det længste strå og overgik scoren for tabet af 6 gærder på 31 overs. Det er selvfølgelig svært med kun 8 mand i marken, men heldigvis dukkede Steffan L op og gav en hånd med som keeper. Desværre blev Kertemindes topscorer tabt tidligt i kampen, så mon ikke, det var blevet endnu mere spændende, hvis denne griber var blevet holdt.
Minik tog to gærder for 23 point.

Men det vigtigste - en dejlig dag med masser af cricket, god stemning og herligt vejr.

Næste opgave bliver i Kolding på søndag kl. 11 mod det absolutte tophold Bov – så byd ind for at få en plads på holdet.

Spændende og behagelig fornyelse.

Billede


Kolding 2 fik søndag besøg af BOV IF, der for første gang nogensinde besøgte Kolding.

Et dygtigt og meget spændende hold, der nød at spille cricket og at være sammen med andre gentlemen ud i den ædle sport.

Peder P's tropper stillede med 11 mand – det er længe siden og der var spændte forventninger til at møde holdet fra Bov, der indtil nu har spillet formidabelt og fejet al modstand til side med godt gædespil og fantastisk bowling.

Vejrudsigen var jo ikke for god, så Kolding valgte alligevel t gå i marken – starten var perfekt – Peder P bowlede en maiden og Bharat fik gærde i sin første over grebet af Simon bag gærdet.

Bov spille sig stille og roligt ind i kampen mens Kolding brugte mange ressourcer på ikke at gribe flere oplagte gribere og det skulle blive dyrt. Efte 20 overs havde Bov ca. 100 – rimeligt, men en længere regnvejrspause gjorde forholdene meget svære for Kolding. Bolden var hurtigt som brun sæbe og med flot gærdespil – ja, et par flotte seksere ned i Nørreport – nåede Bov hele 303 for 5 gærder. Navdeep, Bo, Bharat, Mussi og Sanjaya fik hver et gærde for ca. 50.

Hvis de kan så kan vi også lød parolen, da vi skulle batte. Men det kunne vi ikke. Deres åbningsbowler – en ung fyr – var simpelthen så hurtig, at vore erfarne spillere vist nok ikke så ret meget til, hvad der skete – så efter 27 overs var alle ude for beskedne 103 point med Tapan Malik som topscorer med 13 point, Rahul med 6, Ashok 6, Peder 12, Bo 10, Bharat 11.

Sædvanligvis pålidelige kilder melder, at Navdeep næsten fik battet slået ud af hånden, da han modtog sin første bold og bolden herefter endte stille og roligt i gærdet.

En rigtig god gang cricket fra Bov's side – dem kommer vi til at høre meget mere til. Og det kunne være spændende at udveksle træningssessioner med dem fremover. Køretid ca. 50 min.
Deres udsendte

Lp

 

Da Kolding lrdag mødte Esbjerg i Kolding. Vejret var fint, kun lidt vind.

Kolding sendte Esbjerg til pindene på en hurtig bane med tiltro til, at vore kastere var klar til at bowle til en offensiv mark.

Allerede i første over fik Martin Esbjergs stærke åbner Henrik Øre grebet af Christo. En fantastisk start, da Henrik ofte har lavet store scorer mod os. Det giver selvtillid til bowlerne at starte med en wicket-maiden. Martin fortsatte de gode takter – bowlede tæt med sit afkortede tilløb. De tre næste Esbjerg folk blev alle kastet ud af Martin, endda på off-pinden – flot.

Derefter overtog Bharat og fik de 3 næste (2 greb, 1 bowlet). Rasmus fik også bolden efter Martin og bowlede præcist og med længde – fik ingen gærder men 6 overs og 11 point viser klasse.

Martin: 4 for 15, Bharat 3 for 20, Vijay 1-20 og Navdeep 1-1.

Den eneste udover CB Nielsen der ydede lidt modstand var en god gammel kending fra Kolding, Sreeram R, der fik lidt gang i scoringen inden Minik syntes det var nok og greb Sree ud på Vijays bowling. Navdeep sluttede festen ved at få sidste gærde stokket ud af Christo.

Så Esbjerg fik 84 for alle – heraf kun 9 udenom – godkendt. En flot marktur af Kolding.

Man gik straks i gang med Koldings inning og fik en rimelig start med første gærdefald ved 25.

Og så gik det mindre godt. Pludselig var vi 5 nede for kun 40 point – her var det Henrik Øre, der tog for sig af retterne. Kolding virkede ukoncentreret og havde tilsyneladende glemt den gamle regel om, at lave scorer er altid svære at overgår.

Heldigvis viste Rasmus (22 n.o.) og Minik (19 n.o.) den nødvendige tålmodighed og battede stille og roligt over, så den meget vigtige sejr over Esbjerg var i hus.

Også dejligt hilse på Sreeram R igen, fit for fight.

Jubelen efter var stor, som det fremgår af Face-book.

Dejligt at spille en cricketkamp uden ævl og kævl – måske er det bare den jyske måde at dyste på en sportsplads.

Deres udsendte

lp

Kolding lammetævede Ishøj II

Billede

Pragtfuld bane og fantastisk vejr, så der var lagt op til en god dag på cricketbanen, da Kolding lørdag mødte Ishøj.

Kolding var opsatte på at slutte godt af og det må man sige, at de gjorde.

Ishøj sendte Kolding til gærdet – en beslutning, de nok senere fortrød, da en meget veloplagt Christo virkeligt viste cricket af høj klasse. Vi kan roligt sige, at det blev hans dag. 18 x 4 og 15 x 6 var blandt de 207 point han scorede godt suppleret undervejs af en Steffan Langholz, der sagde tak for hjælpen til et noget hjælpeløst markhold. 4 x 4 og 7 x 6 fik hans score op på 73 inden han blev grebet. Minik supplerede med 29, Bo med 23, Martin med 13 og Fabian med 11 betød at Kolding på sine 50 overs scorede ikke færre end 396 point for 8 gærder.

De mange point må være tæt på en klubrekord. At en spiller scorer over 200 er ikke hverdagskost, men det er set før, da Ronny Nielsen for år tilbage scorede over 200 mod Esbjerg. Det må dommer Jan Kristiansen kunne huske, dengang som spiller for Esbjerg. Men i dagens kamp fik han også masser af motion som dommer – Kolding producerede ikke færre end 57 grænseslag samtidig med at Ishøj producerede 30 extra.

Selvfølgelig var Ishøj ikke særligt motiverede, da de skulle batte. Og da åbningsgærdet M. Adnan blev løbet ud af Fabian som 5 gærdefald ved den beskedne score på 33 for 5 var løbet kørt og hele holdet var ude for kun 69 point.

Kolding vinder således kampen med hele 327 point – ikke hverdagskost.

Kolding delte gærderne imellem sig med Steffan 2-23, Mussi 2-14, Vijay 2-13, Rasmus 1-2 og Martin 1-11.

Holdet placerer sig således på en flot 3die plads i årets turnering.

lp

Sidste udendørskamp for i år

Billede

Også 4 division havde godt vejr til søndagens kamp på udebane mod stærke Bov. Banen er ganske ny og uden de høje kvaliteter som vi kende fra vores fine hjemmebane.

Kolding tabte lodtrækningen og de 10 mand fik så igen en lang marktur, hvor specielt en af Bov batterene fik gang i skeen. 167 point scorede han ud af en total på 245 på 31 overs. Kolding fik alle Bovs gærder – meget positivt med et begrænset udvalg af bowlere.
Bedst var vores dygtige ”halebowler” Minik med 2 gærder for 1 sølle point – skulle måske have haft bolden lidt før – Peder P 2 for 44, Sanjaya 1-30 var nogle af kasteresultaterne.

Vores alle sammens vagthund blev stukket af en hveps, så Peder & Pauline måtte ile til dyrlæge for at få stikket behandlet. Så vores sikre åbningsgærde måtte erstattes af vores nye spiller Simrantreet, der virkelig satte sit aftryk på kampen. Han præsterede i sin debutkamp for Kolding, og at score ikke færre end 82 point ud af en total på 136 point til hele holdet. Flot, flot, flot.

Igen må vi konstatere, at ”catches win matches”, da Bov's topscorer uheldigvis blev tabt midvejs i hans halvleg.

Nu er turneringssæsonen slut og vi kan se tilbage på en masse afviklede kampe – de fleste i mange år og med fine præstationer undervejs. Og glædeligvis mange nye ansigter, der er gået til den i kampe og til træning med godt humør og samvær.

LP

Sponsor for KIF-Cricket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubbens kalender

Lør 16-12-2017Indendørs turnering
Lør 27-01-2018Indendørs turnering
Lør 03-02-2018Indendørs turnering