Hyggelig julebanko i KIF Cricket.

Billede

Mandagens store bankospil havde samlet flere end 50 deltagere til en meget hyggelig aften.
 
Igen i år var der masser af gevinster – vore gode sponsorer var igen i år repræsenteret på præmiebordet, ingen havde sagt nej tak, så det er en fornøjelse at komme rundt og hente gevinster og få en snak samtidig.
 
I pausen blev der  drukket kaffe og spist hjemmebag og gjort klar til det store amerikanske lotteri med masser af fine gevinster.
 
Undervejs blev forsamlingen beriget med gode jokes og blandt de gamle cricket koryfærer der blev snakket cricket om dengang, der blev spillet i hvidt, uddelt jordbæris til nye ungdomsmedlemmer og slået ordentlige sekserer – ja det var dengang – vist nok?
 
Tak til alle der deltog og var med til at gøre traditionen til en hyggelig aften igen, igen.
 
LP – taljonglør

Ungt og gammelt.

Billede

Cricket i skolerne.
 
KIF Cricket og DCF har lavet en aftale med Lyshøjskolen og Sct. Michaels Skole om mere cricket i skolen. Bakkeskolen er allerede i gang. Som opfølgning på et vellykket skolestævne udlåner DCF nu 3 cricketsæt til brug i skolegården her i efteråret.
 
Vi får så mulighed for at eleverne kommer til at spille lidt mere rigtig cricket – ja måske kommer vi til at lave en lokal turnering, klasserne imellem og/eller skolerne imellem.
 
Lærerne har også udtrykt interesse for at få lidt instruktion i rigtig teknik og regler.
 
Har vi en, der kan bruge en time en tirsdag eller torsdag eftermiddag, så vil det være super.
 
Gammelt – undskyld Forty Club.
 
Søndag var Kolding stærkt repræsenteret ved årets sidste kamp i Køge, hvor Bent, Ole og Peder stillede op for XL Club.
I dejligt vejr blev der spillet 2 x 20 overs, og havde Ole ikke fået en fiberskade, kunne holdet måske have vundet i stedet for et knebent nederlag.
 
Det var så sidste kamp i en aktiv sæson med masser af flotte resultater undervejs.


Velbesøgt generalforsamling.

Mandag var der ordinær generalforsamling i KIF Cricket.

Gamle kendinge takkede af og nye kom til i bestyrelsen da dirigent Michael Poulsen ledede slagets gang.

Peder P sagde tak efter 25 år som formand, Jeya flytter til Slagelse og takkede også af. Høybye stoppede også, så i stedet er valgt Steffan Langholz som formand og Søren Olsen og Martin Pedersen supplerede bestyrelsen, der derudover består af Vijay Kumar og LP.

Klubbens leverede sit hidtil bedste regnskab og under eventuelt blev der holdt taler og givet erindringer, så dette punkt fyldte mest i afviklingen.

Efterfølgende var det rigtigt hyggeligt med nostalgiske erindring om dengang, der var rigtige cricketspillere til.

LP

             

 

ET BRAG AF EN FEST

Peder P & Co havde virkeligt lagt sig i selen, da der lørdag blev holdt afslutning på en fantastisk sæson. Festteltet var smukt pyntet, live band med Toon Town Band, festprogram med flotte billeder, sange og statistikker for sæsonen .Og dertil hele ”svineriet” fra Madsmeden – god og rigelig mad med fint tilbehør. Der var vand, øl og vin samt chokolade og frugt til kaffen.

Peder P bød velkommen til de ca 50 gæster, der startede med en opvarmningssang – undervejs var der topscorer pokal (Steffan L) og gaver til orkester incl flot glasplatte sponseret af Inprint, der også stod for aftenens festprogram. Der var også flot tale af Jeya, der overrakte Peder P et flot fad og et kram. Snakken gik livligt og mon ikke dansen blev sat i gang efterfølgende. Stor tak til festarrangørerne for et meget flot arrangement og tak til vejrguderne for rimeligt vejr.

LP

     

Skoleturnering den 1.9.2017 på vores dejlige bane.

Billede


350 – ja 350 elever fra 2 & 3 klasserne på Bakkeskolen, Lyshøj og Sct. Michael mødtes i fredags til et brag af en cricketdag. Med hjælp fra Steffan, Martin, Minik, Høybye, Frederik Klokker og Carsten fra DCF og selvfølgelig Jeya fik vi afviklet et superstævne med masser af godt cricket.
 
Minik stod for opvarmningen af eleverne, der iklædt FLOT t-shirt leveret til dagen af vores hovedsponsor INPRINT inden stævnet gik i gang på 4 baner.
 
Kl. 12 var vi klar til finaler efter godt 20 kampe, hvor der blev gået til vaflerne. Alle 3 skoler var repræsenteret i finalerne, der blev meget tætte inden de glade vindere kunne få udleveret pokal og vinderplakat.
 
Undervejs blev de elever, der sad over inden deres næste kamp sat i gang i kastegårdene med at target bowle –  noget vores egne seniorer skulle prøve en gang!
 
Undervejs var vi heldigvis forskånet for alvorlige uheld – et par løse tænder og bistik – kunne ikke undgås, og det var en træt og velfornøjet karavane af elever, der godt middag i god orden gik tilbage til skolerne for at holde en velfortjent week-end. Alle fik deltagerdiplom, som de kan vise derhjemme.
 
En stor tak til INPRINT og ikke mindst til vore mange hjælpere.
 
Næste år vil vi prøve at holde to stævner, hvor 3 klasserne skal spille lidt mere ”rigtig” cricket og 2 klasserne får en øget introduktion via spil i gymnastiktimerne i vinter.
DCF har lovet at udlåne udstyr hertil.

 Company day på cricketbanen.

EY, Kolding fik mandag prøvet at spille cricket på vores bane. 14 medarbejdere mødte på cricketbanen efter arbejde og fik under kyndig ledelse af Christo et nærmere indblik i det lille, lette spil. Efter en”intensiv” opvarmning blev kastegårdene indtaget til bowleøvelser og gærdespil ved kastemaskinen. Udstyret blev prøvet af og flere var ganske ferme til at slå boldene ud af kastegården. Bowlingen var af variabel kvalitet – det er svært at kaste rigtigt og samtidig ramme rimeligt præcist.

Seancen blev afsluttet med en ganske intensiv World Cup cricket, hvor der både blev slået flotte seksere og svære gribere blev holdt.

Efter de fysiske udfoldelser stod den på super grillmad med oksemørbrad, salat, kartoffelsalat, brød, pølser etc – alt sammen medbragt og tilberedt af vore gæster – så er det ingen sag at være vært.

Vi er i cricketklubben glade, hver gang der er interesse for at se, hvad vi går og laver.

Tak for besøget og tak for mad.

 

LP & Christo

 

 

 

 

 

Så er vi i gang.....................

Billede

Lørdag, den 1. april startede sæsonen i flot vejr, lunt og stille – og det var ingen aprilsnar.
 
Masser af folk, unge og gamle, nye og veltjente, der glædede sig over at komme på ”græs.”
 
AHL Steffan Langholz styrede som en erfaren fisker opsætning af net m.m., Pauline og Peder P pakkede klubhus ned, Høybye og Jeya brugte indholdet i den medbragte værktøjskasse, så vi er langt fremme, når klubhuset forhåbentlig snart skal rømmes.
 
Peder P orienterede kort om opstarten og status, ny kampkalender blev præsenteret inden der blev tid til en let gang trænings på den meget grønne græsplæne.
 
Fremover træning tirsdage og torsdage som sædvanlig. Kampstart den 13. april i T20.
 
LP

Kolding topper med både bat og bold.

Billede

Statistik 2016 er netop udkommet i Dansk Cricket Årsskrift 2016 og vi iler med gode nyheder for Kolding i 1. division.

Årets suverænt bedste og mest scorende gærdespiller er vores anfører Christo. Christo har scoret ikke færre end 823 point i sine 13 halvlege med et flot gennemsnit på 75 – flot flot flot.

Skribenten mener at vide, at det må være den højeste sæsonscore nogensinde?

Og det sætter i relief, at han har lavet ikke mindre end 263 point mere end nr. 2 på liste, LF Boldt fra Husum.

Martin er nr. 4 med 292 point og et gennemsnit på 36,5, Steffan nr. 13 med 320 og et gennemsnit på 25. Minik nr. 22 – 179 p/gnst. 20 og Rasmus lige efter med 167 p/18,6.

5 mand blandt divisionens 23 bedste gærdespillere er meget flot.

Med bolden topper vores Vijay Kumar med en flot 1. plads. Han har erobret 16 gærder for beskedne 117 point med et gennemsnit på 7,31. Derudover er Rasmus på en 13plads 19 gærder for kun 372 point og et gns. På 19,6 og Steffan er også med her som nr. 16 – 16 gærder for 419 point.

Udover de målbare resultater kan vi noteret, at Rasmus og Steffan hver har kastet 95 og 87 overs, så der har været vekslet godt mellem Kolding bowlere for at sikre optimal udnyttelse af ressourcerne.

Desværre er der ingen statistik for 4 division – det eneste der måske skal nævnes er, at LP endte sæsonen med et kastegennemsnit på 9,67.

Vil du læse mere om Dansk Cricket 2016 kan hæftet lånes hos LP eller PP

Lp

Kontingent 2017

Billede

DET ER TID AT BETALE KONTINGENT FOR SÆSONEN 2017.
 
DANMARKS VEL LAVESTE KONTINGENT BEDES BETALT.
 
AKTIVE KR. 850 – PASSIVE KR. 350 – UNGDOM 350
 
INDBETALES VIA NETBANK 3733 0851704516
 
ELLER
 
MOBILE PAY 30137182 – HUSK AT MEDDELE NAVN.
 
VI HÅBER IGEN PÅ STOR OPBAKNING BLANDT VORE MANGE PASSIVE MEDLEMMER.
 
AKTIVE BEDES VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, AT KONTINGENT SKAL VÆRE BETALT, INDEN MAN KAN SPILLE TURNERINGSKAMP.
 
LP

Spillemøde – god opbakning og konkrete resultater.

Billede

Gode kræfter er parat til at styre udviklingen i den rigtige retning.
Martin er træner, Steffan er AHL (assisterende holdleder) og Christo er captain.
 
De skal sammen med spillerne skabe tryghed og loyalitet overfor hinanden.
 
Opgaven bliver spændende med 5-6 nationaliteter, flere med udenbys bopæl, høje krav til god kondition og fleksibilitet, aften/natarbejde/week-end job, alternative træningstider for bare at nævne enkelte af de udfordringer, der venter medlemmerne. Dejligt, at gode kræfter har sagt ja tak til at løse opgaverne.
 
Sociale arrangementer er i støbeskeen og forbedringer af fysiske rammer er ligeledes under udarbejdelse.
 
En velkomst flyer er snart på banen, så nye spillere og interesserede kan komme godt i gang i KIF Cricket og med nuværende medlemmers hjælp, finde sig godt til rette hos os.
 
Vi vil spille godt cricket i trygge rammer og loyalitet overfor hinanden.
 
Vi leder med lys og lygte efter et ungdomstrænerteam, afløsere til at hjælpe til med regnskabsføring ved kampe osv. osv.
 
Det nye spilletøj er klar – mangler bare efternavne på ryggen.

Vil du med til fest ??

Billede

Så er chancen her. Hjælpende hænder til FRITIDSFESTEN den 3.2.2017 i KoldingHallerne.
Bar – servering – backstage. Fra ca. kl. 16. Borddækning fra kl. 10
 
Har du tid og lyst kontakt LP via mail lpogelse@gmail.com eller tlf. 30290894
 
Afdelingen tjener som sædvanlig kr. 80/mandetime.
 
LP

Indesæsonen er startet. Træning og turnering.

Billede

Torsdag aften startede indendørs træning i Kolding Hallerne – det gamle KIF Center. Der var fint fremmøde og man fik en rigtig god gang træning.

Allerede søndag var der et hold seniorer afsted til den første turnering i Kerteminde. Vijay, Steffan, Bo, Rasmus, Mussi og Simranpeet skulle spille 3 kampe – desværre blev det kun til to, da Odenses andethold ikke mødte op.

Første kamp var mod Odense, der efter 8 overs var all out for 73 på kun 8 overs.
God bowling, hvor Bo, Mussi og Steffan hver tog et gærde

Kolding blev lidt presset, da sidste gærde var inde da vi overtrumfede på 8,3 over. Steffan 15 og Vijay 10.

Så gjalt det Kerteminde, der stillede op med Frederik Klokker, landsholdets åbningsgærde.
Kolding startede ved gærdet og denne gang gik det lidt bedre, da man tilsyneladende var blevet mere dus med forholdene. Det blev til 98 point på 10 overs, da vi fik 4 mand løbet ud – ærgerligt, at vi ikke fik brugt de sidste to overs. Bo 35, Vijay 30 og Steffan 15.

Steffan bowlede flot Frederik på en super yorker og vi havde godt fat i Kerteminde, men kendte åbenbart ikke vores besøgelsestid, da Kerteminde med 1 gærde igen manglede 25 point. Alt for mange wides og dårligt markspil, hvor flere oplagte løbet ud, blev misbrugt, så Kerteminde overraskende vandt til sidst. Steffan 2 gærder og Vijay 1, På trods af nederlagte blev der kæmpet godt i marken og der er plads til forbedringer.

Herefter spillede man to træningskampe med sikre sejre til Kolding i begge kampe.

Vijay.

DCF har netop skudt spørgeskemaundersøgelsen "Kommunikation i og om din klub" i gang.

Billede

DCF har netop skudt spørgeskemaundersøgelsen "Kommunikation i og om din klub" i gang.
Undersøgelsen er et vigtigt led i opfyldelsen af DCF’s målsætning om at styrke kommunikation og branding af cricket i Danmark (se evt. strategi-videoen: http://video.dif.dk/cricket-for-alle). Samtidig ønsker vi at lette administrationsopgaverne for os alle.
Vi opfordrer derfor alle i jeres klub til at besvare spørgeskemaet, der er tilgængeligt til og med den 21. december 2016. Del gerne nedenstående links og tal med jeres trænere, medlemmer, frivillige m.fl. om at bidrage til undersøgelsen.
Det hurtigste er at tilgå spørgeskemaet direkte i Google Forms: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjnzG-t-DHm1XDO1AIfDbXytDJoAPTx9KISn08B7tEyLuu5w/viewform
Det vil desuden være fint, hvis I linker til DCF’s hjemmeside med spørgeskemaet (http://cricket.dk/kommunikation-din-klub/) fra jeres klubhjemmeside, Facebookside og/eller –gruppe.
I starten af 2017 samler vi op, leverer feedback til de klubber, vi har modtaget svar for, og inviterer til dialog om mulighederne for fremadrettet støtte til klubkommunikation. (Hold fx udkig efter invitation til Strategi- og Visionsseminar i januar 2017, hvor blandt andet fremtidens kommunikationsplatform og administrationssystem er på dagsordenen).
Hjælp DCF med at hjælpe netop din klub.
Det tager kun 5-10 minutter!
 
 
Bedste hilsner
 
Gitte Vejen
Kommunikation og Udvikling
+45 40346702, gv@dcf.dk
 
Dansk Cricket-Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby
+45 4326 2160, dcf@cricket.dk, www.cricket.dk, DCF på Facebook

Hyggelige timer med banko.

Billede

KIF Cricket havde samlet små 40 deltagere til et hyggeligt bankospil med masser af præmier skænket af venner af klubben. Væk var dagens stress samtidig med, at de fleste fik lidt med hjem i de medbragte tasker, så mon ikke der var gode julegaver imellem. Der blev fortalt gode historier og formand Peder fik forbedret kondien betragteligt, når vinderne skulle have deres præmier (ca. 120 stk. ) og opråber LP var glad for god ro og orden, hvor også Christo kunne følge med. I pausen nød vi kaffe og Kammas bag. Tak til præmiesponsorerne og deltagerne for endnu en god aften i cricketafdelingen regi. LP

Er du til Susie Quatro?

Billede

Så er der mulighed for at overvære koncerten u/b, hvis du vil hjælpe med at passe garderoben. Mødetid kl. 18.30 – koncerten slutter 22.30.
Jobbet er helt ulønnet – kun adgang til koncerten.
Nærmere hos LP – 30290894..
 
LP

SMYKKEPARTY

KIF-cricket afholder i samarbejde med Gade og Juul smykkekonsulent, Bibi, en rigtig hyggelig smykkeaften.

Bibi vil p aftenen fortælle om Gade og Juul, vise smykker og tørklæder frem og fortælle om muligheder for at mixe og matche.

Der vil være rig mulighed for at prøve alle smykker og efterfølgende afgive bestilling.

Snyd ikke dig selv for en rigtig hyggelig aften, hvor du udover at shoppe smykker til dig selv og dine kære, også vil kunne begynde på julegaveindkøbene.

Bibi vil sørge for lidt sødt til ganen og drikkevarer kan købes i klubhuset, så kig forbi og tag gerne et par veninder med. Max antal deltagere er 20 pers. så det er først til mølle.

Alle købene gæster, får sammen med deres bestilling, en gratis gave fra gade og Juul.

Arrangementet finder sted

Fredag d. 11. November kl. 19

I KIF-crickets klubhus

Tilmelding med antal skal ske til Bibi på sms 60 13 62 18 senest d. 05/11-16

Mere info kan fås på www.gadeogjuul.dk eller via Facebook Gade & Juul / Bibi /  Kolding

Kort info om Gade og Juul

­­­­­https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/uf9/1/16/1f48e.png💎 - 100 % DANSK firma.
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/uf9/1/16/1f48e.png
💎 - 100 % DANSK designede smykker.
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/uf9/1/16/1f48e.png
💎 - Super lækre materialer (ægte læder, lammeskind, lava, agat, hæmatit, facetslebet glas etc.)
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/uf9/1/16/1f48e.png
💎 - Smykker i kirurgisk stål. (Et allergivenligt materiale, som ikke forandre sig)
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/uf9/1/16/1f48e.png
💎 - Priser fra KUN 70-500,-
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/uf9/1/16/1f48e.png
💎 - 85% af smykkerne bliver produceret i Vodskov.
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/uf9/1/16/1f48e.png
💎 - 2 års garanti på smykkerne - OGSÅ på rhinsten!

 

 

 

 

Der kan betales kontant, via mobilepay og med visa dankort.

 

 

MobilePay

Billede

Nu kan du betale med MobilePay til KIF Cricket. Klubhus, kontingent, købt materiel osv.

Telefon nr. 30 137 182

Det kræver en smartphone (iPhone, Android eller Windows Phone) med MobilePay app. Det tager 5 min at downloade app'en og registrere sig som bruger.

Det er ganske let – selv jeg kunne finde ud at gøre det.

lp

Bestyrelsen meget tilfredse med indsatsen.

Billede

Imponerende godt arbejde, da afdelingens opgave på INPRINT skulle løses i denne uge.

Vores hovedsponsor INPRINT havde spurgt, om vi kunne hjælpe med at pakke 4.600 stk. goodie-bags med diverse indhold. Bestyrelsen sagde ja tak og fik stor opbakning fra aktive og passive, så vi nåede opgaven til rette tid.

Vi var heldige, at Steffan og Minik tog opgaven op og ledte og fordelte arbejdet og brugte 2-3 hele fridage. Uden brug af den rigtige logistik fra deres hånd havde vi aldrig nået at løse opgaven tilfredsstillende.

De sørgede for sammen med Christo, Simon, Henning, LP, Andreas, Vijay, Lauritz, Peder, Bo, Jeya, Pauline, Rasmus, Rakel, at der var gang i hænderne hele tiden. (Håber ikke vi har glemt nogen).

Derudover hjalp flere af INPRINT' medarbejdere med arbejdsprocesserne, og de faldt godt ind i det høje arbejdstempo som Minik og Steffan satte.

Eneste Lp havde at klage over, var den forfærdelige musik i et decibel, der ikke var blevet godkendt andre steder – så næste gang bliver høreapparaterne derhjemme.

Tak til medlemmer og venner af KIF cricket og ikke mindst til INPRINT for samarbejdet.

LP

Diverse nyt:

Billede

Steffan er i gang med at undervise 2 og 3 klasse på skolerne i Kolding. Også Minik har været afsted.

Vi håber meget på, at kunne arrangere et skolestævne den 18. juni som tidligere år.

Kolding Kommune har bedt os om at udarbejde et budget for en ny cricketbane i Seest – er sendt med fin hjælp fra Søren Nissen, Svanholm. Vi håber på, at man endelig vil gøre noget realistisk ved planerne.

Ungdomsspillere til stævne på lørdag. 5 stk. er klarog køres af forældre – alle tiders. Der trænes hvr tirsdag og torsdag, hvor Peder med skiftende hjælpere står for planlægningen.

Kolding mod Esbjerg i 4 division. Ikke meget at skrive om, når der ikke laves mere end 59 point. Esbjerg overgik uden gærdetab – men med god bowling fra Koldings side, hvis det er en trøst.

Kampen mod Glostrup er nu på DCF' hjemmeside med video, så her kan man se den teknik eller mangel på samme, der bliver brugt.

Det nye spilletøj er bestilt og vi venter spændt på at det kommer frem.

Så der sker noget hver dag.

Bestyrelsen

 

Annette Mogensen, kendt koldinggensisk idrtsprofil (i hvert fald kendt af vores ældste medlemmer)  lærer på idrætsefterskolen i Drejens havde spurgt om vi ville introducere cricketspillet for dem.

Ja selvfølelig og heldigvis var Minik frisk til at give ca. 40 elever en oplevelse på vores dejlige bane. Solen var også med, så nu er der 40 flere unge seriøse idrætsfolk, der kender til sporten.

Seancen vil blive fulgt op med et besøg på skolen, så alle får prøvet.

Tak til Minik for hjælpen og KIE for deres interesse.

LP

Nyt klubtøj.

Billede

KIF Cricket kan ikke længere få de gamle trøjer fra leverandøren.

Derfor har Steffan L designet en ny model som kan købes til fordelagtige priser.

Kortærmet kr. 200, langærmet kr. 250 og buks til kr. 100


Steffan L har lavet et skema, hvor man kan bestille størrelse og antal.

KIF Cricket sørger for alt det praktiske.

Der kommer reklamer på fronten – INPRINT og på ryggen EY Statsaut. Revision.

Klublogo på fronten som nu.Med venlig hilsenBestyrelsen

p.s for at hente skemaet tryk på linket

85b930ce88a928c42fc3b65c6fbf4757.pdf

 

Forret plejer at have indfundet sig, når cricketspillerne tager græsset i brug.

 

Lørdag blev klubhuset gjort klar, nettene blev hængt op og de første bolde bowlet.

 

Kolding Kommune har sørget for nye flotte gummimåtter til kastegådene – måtter der er meget lig vores kunstpitch så vi ikke længere skal bruge de gamle, slidte kokosmåtter.

 

Søndag var der planlagt en træningskamp mod Hamburg Cricket. Kampen skulle spilles på Mikkelberg i Husum, men også her var ”forårsvejret” ikke med os, så da banen ikke var spilbar blev den aflyst.

 

I stedet var der indkaldt til første officielle træning søndag, hvor der blev gået til den fra 11.00 – 15.00 – kun afbrudt af pizza frokost i klubhuset.

 

Tirsdage og torsdage er der træning som sædvanligt. Også igen i år organiseres der individuel træning i dagtimerne via Facebook gruppen.

 

Turneringen starter den 1. maj ude mod Esbjerg – 2. holdet starter ude mod Husum ugen efter.

 

Så velkommen til en ny aktivitetsrig sæson i det spirende forår.

 

Altså det er forår – nu mangler vi bare at få vækket vejrguderne og fortalt dem det.

 

Lp

 

Og så lige en servicemeddelelse: Der er rigeligt med plads på afdelingens bankkonto til kontingent – passive som aktive – konto 3733 0851704516 – gerne inden 1. maj 2016.

 

 

Hrd loppetjans.

KIF CricketvTask Force var igen i gang lørdag eftermiddag i Bramdrupdam.

 

BGIF's Venner havde brug for hjælp til at rydde 2 haller efter et kæmpe loppemarked.

Bibi kontaktede straks LP for at høre om vi kunne klare opgaven – selv med det korte varsel.

 

Vi nåede at samle et stærkt hold, der klarede at rydde den ene hal sammen med masser af folk fra BGIF. Utroligt, hvad der blev kørt væk af alt muligt lige fra golfkøller til tøj, billeder, elektronik i alle afskygninger, porcelæn, glas – ja man drømmer ikke om, hvad der endte på genbrugspladsen.

 

Alle hjælpere var med på at give den en skalle – så et godt samarbejde med de engagerede BGIF folk udmøntede sig i at hallen blev ryddet til den planlagte tid og et pænt tilskud til KIF Cricket.

 

Tak til Bibi både for indsatsen på dagen og det vågne øje på muligheden, og selvfølgelig tak til vore egne medlemmer.

 

Vi hjælper gerne til en anden gang.

 

Hjælpere lige før mål – Minik var taget på arbejde.

 

Og fodbold bliver det ikke til lige p.t. Miniputterne Vania og Laurits reprsenterede i fin stil KIF Cricket ved det velplanlagte stævne I Fredericia, lørdag den 27. februar.

Kastene var blevet mere præcise og batsvingene mere kontrollerede – takket være Peder P’s store og ihærdige indsats. Drengene hviskede koncentreret ‘Pølsehorn-Cookie’ (Fod-Øre) når de sendte bolden afsted som bowler og leverede en flot indsats ved stævnet – i smukt samarbejde med dygtige Husum. Det blev til en sejr over Fredericia/Odense som ellers gav den hele armen og en tabt kamp mod et velspillende Esbjerg.

Alt i alt en klar forbedring fra sidste gang, så der er altså ikke medlemstilgang til den fodboldspillende del af KIF lige med det samme.

 

 

Forret rykker hastigt nærmere og vi skal snart i gang udendørs. Turneringen for 1. division er i støbeskeen og vi forventer, at skulle starte turneringen første weekend i maj.

 

I forhold til sidste år er der efter spillernes ønske ikke tilmeldt hold i T20 turneringen – 6 kampe i april har vist sig for belastende.

 

I stedet planlægges en træningsweekend hos vore venner i Husum, hvor det er planen at spille et par kampe mod Husum og evt. Hamburg. Er vejret ikke med os går vi indendørs og træner under ledelse af Martin P, der ligesom i 2015 planlægger og organiserer sæsonens træning.

 

Træningen forventes startet op 16/17.april efter klargøring og ophæng af net.

 

Der indkaldes til et spillermøde – også i april – hvor planerne for sæsonen fremlægges sammen med turneringsplan osv.

 

I juni afholdes sommerfest – datoen fastlægges sammen med Toon Town Band - så der er masser at glæde sig til for både aktive og passive.

 

Kontingent for 2016 kan allerede betales nu – 850 for senior og 350 for passive og ungdom. Konto 3733 0851704516 med angivelse af navn.

 

Nyt klubtøj – der arbejdes intenst på, at indhente priser på nyt tøj. Vores leverandør i England har ikke længere vores model på lager, så Steffan L er i gang med potentielle leverandører.

 

Vi slutter med en opfordring til at støtte op om klubbens arrangementer samt aktivt medvirke til, at den fantastiske service i klubhuset kan fastholdes med deltagelse af flere der vil tage nogle timers vagt.

 

God sæson.

 

Bestyrelsen.

KIF Cricket Task Force har leveret mange timer de sidste 14 dage fortller en glad kasserer LP

Medlemmer og venner af KIF Cricket har været med til at sikre vellykkede arrangementer i KoldingHallerne/Sydbank Arena.

Fredag den 29.1 var Marianne, Gert, Vijay, Matthew suppleret med Peder P og Pauline af sted for at servicere det store publikum til show med Ørkenens Sønner.

Lørdag var byens noble gentlemen – leverandør af god service til det store gallashow samme sted med The Antonelli Orcestra og Lis Sørensen. Tjenere og barfolk. Minik, Søren, Søren O, Martin P og Christo serverede mad og drikke mens Michael P, Lars K, Preben og Stig sørgede for at gæsterne fik fyldt glassene med ønskede drikkevarer.

 

Mandag var Minik af sted hele dagen til et stort fagforeningsarrangement og fredag var tjenerjobbet overdraget til Steffan og Fabian til Kolding Kommunes store Idrætsfest.

Dejligt at KIF Cricket Task Force fortsat medvirker til at sikre en god økonomi, slutter en glad LP.

 

Alle medlemmer nskes et Godt, aktivitetsrigt Nytår.

KIF Cricket vil gerne have medlemmernes hjælp til nogle spændende opgaver i KoldingHallerne i januar og februar. Vi skal bruge nogle hjælpende hænder den 29. januar til show med ØRKENENS SØNNER, eksklusivt Nytårsbal med The Antonelli Orcestra og Lis Sørensen den 30. januar, fagforeningsarrangement den 1.februar og Fritidsfesten den 5. februar.

Mange arrangementer – men gode indtjeningsmuligheder for cricketafdelingens medlemmer til fælles bedste.

Har du tid og lyst kontakt LP på mail lpogelse@gmail.com eller telefon 30290894.

LP

Forrige Næste

Sponsor for KIF-Cricket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubbens kalender

Lør 16-12-2017Indendørs turnering
Lør 27-01-2018Indendørs turnering
Lør 03-02-2018Indendørs turnering